Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Όντως εγώ είχα 0,8 από τα 25 ως τα 31 μου κ τότε έπεσε στο 0,4 και το τελευταίο ένα χρόνο στο 0,3. Δεν ήθελα να κάνω ΑΜΗ. Ο Τζεφ*** επέμεινε.

Δεν έχω ψυχικά αποθέματα αλλά αναγκαστικά θα συνεχίσω όπως πριν. Δλδ το ωάριο του μήνα. 8 ωοληψιες άλλωστε ως τώρα. Τις βλαστοκύστες τις έχω στον Μαστρ*** ακόμα. Αν πάνε όλα καλά με Σφακ θα τις μεταφέρω στο άλλο κεντρο. Για την ώρα τις αφήνω εκεί που είναι.

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ηello girls!!

Σήμερα προσπαθώ ΟΛΗ ΜΕΡΑ να βγάλω γάλα με το θήλαστρο για να το δώσει αύριο η μαμά μου που θα φύγω και ..τζίφος!! Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει καθώς έχω γάλα (δηλαδή βγαίνει όταν το ζουπάω), αλλά δεν βγαίνει σταγόνα με τό θήλαστρο.. και δεν κάνω κάτι διαφορετικό από κάθε άλλη φορά...:confused::confused: :confused:

Άννια μου οι τσακωμοί είναι και λίγο μέσα στο πρόγραμμα αυτό το καιρό ε; Μην στενοχωριέσαι.. είνια λογικό με τις αυπνίες να δημιουργούνται νεύρα και μετά να ξεσπάει ο ένας στον άλλο!!

Και εμείς σαραντίσαμε πριν μια εβδομάδα αλλά ακόμα σερί ύπνου δεν έχω δει!! Μπορεί να κοιμάται μερικές φορές και 5ωρα αλλά μέχρι εκεί προς το παρόν!!

PCqNp2.png

γεια σας κοριτσια και μωρά!!

αχ εγώ δεν εχω την τυχη να έχει κοιμηθει πανω απο συνεχομενο 2ωρο τη νυχτα, για τη μέρα δεν το συζητώ, μια ωρα το πολυ..

την εχω μαθει πολύ στην αγκαλιά...ειναι η αληθεια..ετσι ηταν και με τον Αλεξανδρουλη ο οποιος κοιμηθηκε σερι ολη νυχτα 20 μηνων..

Παντως για τον υπνο που κανω (ελαχιστο) αισθανομαι πολυ καλα...οι ρομονες??

χριστινα με ποιο θηλαστρο προσπαθεις να αντλήσεις και δεν μπορεις?

Καλησπερα κι απο μενα!!Εμενα ο δικος μου ψιλοκαλα κοιμαται το βραδυ αλλα μου χαλασε τον ημερισιο υπνο!Ουφ......περιμενα πως και πως το μεσημερακι να κοιμηθω λιγο αλλα μεχρι να ξαπλωσω ξυπνησε....τεσπα...ειπαμε υπομονη...κι εγω δε μπορω να πω οτι νιωθω και πααααααρα πολυ κουρασμενη...παρόλα αυτα..ετσι και κατσω λιγο στο καναπε χωρις να κανω τιποτα...ε....αυτο ητανε///καληνυχτα!!!! :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

χριστινα με ποιο θηλαστρο προσπαθεις να αντλήσεις και δεν μπορεις?

Το swing της medela έχω!! Τελικά τα κατάφερα στην 10η προσπάθεια!! Έβγαλα όλα τα καλώδια και τα ξανασυνέδεσα και μάλλον έφταιγε μια σταγονίτσα υγρασία που είχε στην άκρη το καλώδιο και 'μπλόκαρε' την λειτουργία γιατί μόλις το τίναξα και έφυγε όλα πήγαν ρολόι!!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Ωχ βρε Χριστινάκι τι τράβηξες! Είναι καλό θήλαστρο πάντως αυτό που έχεις, κι εγώ αυτό έχω πάρει και έχω κάνει κάποιες αντλήσεις! Εσύ το έχεις ξαναχρησιμοποιήσει? Έχεις δώσει άλλη φορά από το δικό σου με μπιμπερό? Αναρωτιέμαι τι ποσότητα πρέπει να αφήσουμε γιατί θα ήθελα κάποια από τις επόμενες μέρες να βγω ένα δυώρο και θα ήθελα για καλό και για κακό να αφήσω γάλα, αλλά πόσο περίπου πίνουν σε αυτή την ηλικία???

mGKop3.png60Jvp3.png

Ωχ βρε Χριστινάκι τι τράβηξες! Είναι καλό θήλαστρο πάντως αυτό που έχεις, κι εγώ αυτό έχω πάρει και έχω κάνει κάποιες αντλήσεις! Εσύ το έχεις ξαναχρησιμοποιήσει? Έχεις δώσει άλλη φορά από το δικό σου με μπιμπερό? Αναρωτιέμαι τι ποσότητα πρέπει να αφήσουμε γιατί θα ήθελα κάποια από τις επόμενες μέρες να βγω ένα δυώρο και θα ήθελα για καλό και για κακό να αφήσω γάλα, αλλά πόσο περίπου πίνουν σε αυτή την ηλικία???

Άστα Μαρίνα μου.. και το χειρότερο ήταν ότι κάθε φορά τα έπλενα και τα αποστείρωνα!!! Τρελό πακετό...:rolleyes:

Έγώ έχω ξανααφήσει γάλα και πίνει περίπου 70-90ml την φορά.. βέβαια εγώ αφήνω γύρω στα 100-120ml οπότε μέχρι στιγμής δεν έχει πεινάσει ποτέ! Πάντως γι'αυτό που με ρώτησες για το μπιμπερό, κάναμε δοκιμή μια μέρα με τον άντρα μου και της έδωσε αυτός γάλα για να δούμε ότι πιάνει τη θηλή του μπιμπερό.. μην βρεθούμε προ εκπλήξεως και είμαι μακρυά! :tongue:

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάκια!

τρέχω τρελά... χθες είχα και κόσμο και δεν πρόλαβα να μπω καθόλου!

Νύστα τρελή το βράδυ και αρκετή γκρίνια το πρωί έχουμε εμείς. Ίσως πονάει, ίσως κάτι τον ενοχλεί....

Βρε κορίτσια και γω δεν τον βρίσκω εύκολο τον θηλασμό. Πιστεύω οτι το κακό όμως ξεκινάει απο το μαιευτήριο. Αν δεν έδιναν μπιμπερό, αν μας βοηθούσαν περισσότερο θα ήταν πιο εύκολα τα πράγματα. Εμένα ο μικρός όντως άνοιξε το στόμα και άρχισε να θηλάζει... Αλλά στην αγχωμένη μέλλουσα μαμά ήθελα να πω το καλό σενάριο... μερικές φορές όντως είναι εύκολο. Και γω ακόμη παιδεύομαι με τις ψευδοθηλές και δε βλέπω να τις βγάζω εύκολα...

απο σήμερα ξεκινάω διατροφή...δεσμεύομαι....

είστε καλα?

άννια μου, καλύτερα?

mammycool ευχαριστώ πολυ....

δε θυμάμαι αν ήθελα να σας πω κάτι άλλο....

φιλιαααααααααα

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλημερα κι απο μενα!!!Κι εγω προσωπικα δυσκολευομαι παρα πολυ με τον θηλασμο...ποναει απιστευτα η πλατη μου ...οχι μονο οταν θηλαζω βεβαια...και οι θηλες μου για αυτο και χρησιμοποιω και θηλαστρο απο χτες ομως αρχισα παλι να τον βαζω στο στηθος γιατι μειωθηκε πολυ η παραγωγη μου,και δε δυσκολευτηκε καθολου το μωρακι μου,αν και ειχε λιγες μερες να θηλασει!Να πω οτι βοηθησε πολυ στην αυξηση παραγωγης ο θηλασμος...βεβαια με ψευδοθηλες...μου ειναι αδιανοητο χωρις αυτες να προσπαθησω......

rssOp2.pngDiP1p2.png

Καλημερα κι απο μενα!!!Κι εγω προσωπικα δυσκολευομαι παρα πολυ με τον θηλασμο...ποναει απιστευτα η πλατη μου ...οχι μονο οταν θηλαζω βεβαια...και οι θηλες μου για αυτο και χρησιμοποιω και θηλαστρο απο χτες ομως αρχισα παλι να τον βαζω στο στηθος γιατι μειωθηκε πολυ η παραγωγη μου,και δε δυσκολευτηκε καθολου το μωρακι μου,αν και ειχε λιγες μερες να θηλασει!Να πω οτι βοηθησε πολυ στην αυξηση παραγωγης ο θηλασμος...βεβαια με ψευδοθηλες...μου ειναι αδιανοητο χωρις αυτες να προσπαθησω......

και γω ειρήνη μονο με ψευδοθηλές. Προσπάθησα μια μέρα να του δώσω χωρίς και τα κατάφεραμε αλλά πάλι με πόνεσε πολύ... βέβαια χωρίς τις θηλές είναι πολύ καλύτερα αλλά τι να κάνουμε. οπως μπορούμε! Πόσο θ'αντέξουμε και με την πλαστικούρα?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

και γω ειρήνη μονο με ψευδοθηλές. Προσπάθησα μια μέρα να του δώσω χωρίς και τα κατάφεραμε αλλά πάλι με πόνεσε πολύ... βέβαια χωρίς τις θηλές είναι πολύ καλύτερα αλλά τι να κάνουμε. οπως μπορούμε! Πόσο θ'αντέξουμε και με την πλαστικούρα?

Λορετα μου ελενη εινα το ονομα μου,μαλλον με μπερδεψες με την εριαντον!:PΟσο για τη πλαστικουρα...συμφωνω απολυτα...ποσο θα αντεξουμε....;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...