Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

θα ηθελα παρα πολυ να παμε θασο (να περνουσα να σας εβλεπα κιολας) αλλα θα εξαρτηθει απο τα οικονομικα μας εκεινη την περιοδο.

Τελικα δεν δικαιουμαι το εξαμηνο του οαεδ και φαγαμε χοντρη πικρα, αλλα ελπιζω να τα καταφερουμε καπως και να παμε.

εχω και την βαφτηση που θα ειναι Τηνο και θα εχω και αλλα τρεξιματα απο εκει.

Τεσπα υγεια να εχουμε και ολα θα τα βρουμε (εκτος αν παει και το ΦΠΑ 65% τοτε αποκλειεται να τα βρουμε :lol: :lol: :lol:)

dmDAp3.png

m31riaw4td851ovq.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ηρθαααααα!Ηπια καφεδακι ταισα και τον γιοκα μου και τωρα λεω να κανω καμια ηλεκτρικη.....ηρθε και με βρηκε ο....προκοπης οπως καταλαβατε!(μπουαααααααα)

Angel δεν εχω λογια για τη κουκλα σου!!!Τι ματια τι χειλη!!!(τι ωραιο γυμναστηριο κι εμεις το ιδιο εχουμε χαχαχαχα)Να ειναι γερη και ευτυχιμενη κοπελαρα μου κ κουκλαρα σου!!!!

Χριστινα,σιγα σιγα θα στρωσει πιστευω!Αν αρχισει και τρωει καλα ολη την ημερα θα σταματησει να ξυπναει και το βραδυ...αληθεια πιπιλα της δινεις;

Στεγια καλημερα και σε σενα!!

Ναι της αρέσει η πιπίλα αλλά με τίποτα δεν μπορώ να την ξεγελάσω έτσι το βράδυ που ξυπνάει και θέλει απλά..ΦΑΓΗΤΟ!! χαχααχ.. είναι φαγάνα το κοριτσάκι μου.. (από ποιον να το πήρε άραγε..χμμ...χμμ)

Δηλαδή εσένα ξυπνάει, κλαίει και δινοντάς του την πιπίλα το ξεπερνάει και ξανακοιμάται;

PCqNp2.png

Τωρα δε ξυπναει.....καμια φορα βεβαια ξυπναει.....αλλες φορε τον ξεγελαω αλλες δε ξεγελιεται με τιποτα!!!χαχαχαχαχαχαχα!!!!Αν θα τρωει καλα ολη την ημερα θα το κοψει σιγα σιγα θα δεις! ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Ξανακαλημερα.Ψωνισα,εβαλα και τον αρακα μου αλλα δεν μαζεψα...:tongue:

Εχω απεριοριστες δουλειες και απεριοριστη βαρεμαρα επισης..:)Ο Παντελης τιποτις,δεν ερχεται κατα εδω, εχει απαγορευτικο το φερυ....:)

Y0zHp2.png?OgArctsO

Χριστινακι ειναι στο μωρο μην το ψαχνεις.Κι εγω αν ξυπνησει της βαζω πιπιλα και ξεχνιεται,αλλα τα αλλα 3 ξυπνουσαν κανονικοτατα το βραδυ,κι αν δεν επεφτε φαι σηκωναν τον κοσμο,οποτε υπομονη...:)

Y0zHp2.png?OgArctsO

θα ηθελα παρα πολυ να παμε θασο (να περνουσα να σας εβλεπα κιολας) αλλα θα εξαρτηθει απο τα οικονομικα μας εκεινη την περιοδο.

Τελικα δεν δικαιουμαι το εξαμηνο του οαεδ και φαγαμε χοντρη πικρα, αλλα ελπιζω να τα καταφερουμε καπως και να παμε.

εχω και την βαφτηση που θα ειναι Τηνο και θα εχω και αλλα τρεξιματα απο εκει.

Τεσπα υγεια να εχουμε και ολα θα τα βρουμε (εκτος αν παει και το ΦΠΑ 65% τοτε αποκλειεται να τα βρουμε :lol: :lol: :lol:)

Αγγελικουλα μου αν παει 65% εγω θα κανω διακοπες Σαλαμικονο στο μαγευτικο Νατο... 00020468.gif

sig.asp?img=ad1

Y0zHp2.png?OgArctsO

Χμμ από σήμερα ξεκίνησα να γράφω πόσα μλ τρώει, ώστε να δω στο τέλος της ημέρες το σύνολο..

2.00 -90μλ

7.00 -120μλ & 7.30 60μλ

10.10 - 100μλ

12.10 - 90μλ

Αν φτιάξει πρόγραμμα έτσι.. σφυρίξτε μου....

Είναι μόνο 12 και έχει κάνει ήδη 4 γεύματα....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

PCqNp2.png

Angel κι εσείς μια από τα ίδια ε? 0,5 μλ θα παίρνουμε εμείς 3 φορές τη μέρα! Έχει να κάνει και με το βάρος του παιδιου νομίζω, εμένα είναι μολις 5.260. Η δικιά σου πόσο είναι? Έχει τέλεια χειλάκια, είναι μια κουκλίτσα!

Χριστινάκι με τις ζήλειες του μικρού λίγο καλύτερα είμαστε γιατί προσπαθώ να τον έχω όλο έξω να βγάζει εκεί την υπερέντασή του.

Μαράκι και εσείς ΓΟΠ? Τι θα γίνει ρε παιδιά? Πάντως από βάρος καλά πάτε και έτσι και καλυτερα να συνεχίσετε!

Χριστίνα η κόρη σου τώρα αρχίζει να συνηθίζει στο μπουκάλι, οπότε θα σας πάρει περισσότερο καιρό να μπείτε σε πρόγραμμα γιατί με το θηλασμό ολίγον δύσκολο να έχεις πρόγραμμα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα........

ειρηνη που εισαι ?

ανοιξα λογαριασμο στο φεισ και πηγα να γραψω της φωτο σε σι ντι για να τις βαλω.το πως θα το δουμε:tongue:

ελενακι μαρινα αγγελικη τη κανετε? καιρο εχουμε να τα πουμε.

αντε γραψτε τιποτα πως μπορω να δω φωτο απο το φεισ?

κελακο και εγω αρακα σημερης.

ελενακι στειλε μου τον παντελη απο εδω γιατι στο τελος οι τουριστες μονη τους θα καθαριζονται:tongue:

izE6p2.png?S6UQkQqM

Μανιτααααααααααριιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!Εισαι φεις;;;;;;;;;Στειλε πμμμμ!!!!!!!!!!!!!!!

καλε τι να σου στειλω?δεν εχω βαλει φωτο ακομα περιμενω να παρω το σι ντι απο το φωτογραφο το απογευμα.

παντως αμα εννοεις το ονομα μου παλι μανιταριεγραψα και θα βαλω καμια φωτο τον παιδιων .αν τα καταφερω φυσικα.:-P

izE6p2.png?S6UQkQqM

καλε τι να σου στειλω?δεν εχω βαλει φωτο ακομα περιμενω να παρω το σι ντι απο το φωτογραφο το απογευμα.

παντως αμα εννοεις το ονομα μου παλι μανιταριεγραψα και θα βαλω καμια φωτο τον παιδιων .αν τα καταφερω φυσικα.:-P

Οκ!Παω να σε βρω και να σου στειλω αιτημα φιλιας ναι;;;;;:P

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...