Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

καλημερα αντζελ και χριστινα τι κανετε?δυσκολα τα πραματα με γοπ αλλα θα περασουν κι αυτα,χριστινακι φροντισε το τελευταιο γευμα να ειναι γυρω στις 12 για να μην ξυπναει...

Δυστυχώς έχω προσπαθήσει να την κρατήσω ξύπνια και λίγο αργότερα ώστε να κοιμάται κατά τις 9.30 -10 αλλά από τις 8 αρχίζουν και πέφτουν τα ρολά και 8.30-9 κοιμάται..οπότε μετά δεν ξυπνάει στις 12.... να την ξυπνάω εγώ;; Την λυπάμαι μωρέ....

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Σοφια μου σε ευχαριστω, πιστευω σιγα σιγα να βελτιωθει λιγο η κατασταση με τα σιροπακια

Μαρακι περαστικα και σε εσας, λιγο μικρο δεν ειναι για να το ενοχλουν τοσο τα δοντακια? τα χειλακια ειναι το μονο που πηρε απο εμενα κατα τα αλλα ιδια ο μπαμπας της!

dmDAp3.png

m31riaw4td851ovq.png

Eυχαριστώ Μαράκι μου για τα καλά σου λόγια!! Το ρηλάξ που το είδες;:wink:

Λοιπόν εσένα η παιδίατρος στο είπε αυτό γιατί τρώει ανά 4 ώρες το μικρό σου απ'οτι βλέπω... ενώ εμενά τρώει ανά 3 και άνετα θα έτρωγε και ανά 2.... καταλαβαίνεις.....!! Την προηγούμενη εβδομάδα ήταν 7 κιλά και 65,5 πόντοι ύψος..

Αngel είδα και την μπουμπούκα σου!!! Καλέ τι γλυκιά που είναι!!! Και τρελά μάγουλα έτσι;; (θα συναγωνίζονται με την δικιά μου!!):D:D

PCqNp2.png

ANTZEΛ ΚΟΥΚΛΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!

ΦΤΟΥ ΣΚΟΡΔΑ,ΦΟΒΕΡΑ ΜΑΓΟΥΛΑΚΙΑ....

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΠΑ?ΔΕΝ ΕΙΠΑ..ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΙ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.ΑΠΟ ΤΙΣ 9:30 ΞΥΠΝΑΜΕ ΑΠΛΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΒΟΛΤΕΣ.....

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΜΑΣ ΗΡΘΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΘΙΣΜΑ....ΑΡΑ ΒΟΛΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Ηρθαααααα!Ηπια καφεδακι ταισα και τον γιοκα μου και τωρα λεω να κανω καμια ηλεκτρικη.....ηρθε και με βρηκε ο....προκοπης οπως καταλαβατε!(μπουαααααααα)

Angel δεν εχω λογια για τη κουκλα σου!!!Τι ματια τι χειλη!!!(τι ωραιο γυμναστηριο κι εμεις το ιδιο εχουμε χαχαχαχα)Να ειναι γερη και ευτυχιμενη κοπελαρα μου κ κουκλαρα σου!!!!

Χριστινα,σιγα σιγα θα στρωσει πιστευω!Αν αρχισει και τρωει καλα ολη την ημερα θα σταματησει να ξυπναει και το βραδυ...αληθεια πιπιλα της δινεις;

Στεγια καλημερα και σε σενα!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

ANTZEΛ ΚΟΥΚΛΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!

ΦΤΟΥ ΣΚΟΡΔΑ,ΦΟΒΕΡΑ ΜΑΓΟΥΛΑΚΙΑ....

:-D :grin: :-D :grin: :-D :grin: :-D

Χριστινα απο μαγουλακια οντως δεν εχουμε παραπονο καμια απο τις δυο μας , μας εχουν καλυψει πληρως τα αστερακια μας!

dmDAp3.png

m31riaw4td851ovq.png

Σε ευχαριστω πολυ Ελενη μου!!

Α! Το angel δεν ειναι ασχετο Αγγελική με λενε.

Πες το βρε αγγελικουλα!!!!για πες....διακοπες προβλεπονται για φετος;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...