Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!!!

χθες πηγα και σε παιδογαστεντερολογο και επιβεβαιωσαμε την διαγνωση για ΓΟΠ.

Χριστινακι κουκλα η μικρουλα σου. Η φωτογραφια με τα σαλακια ειναι ολα τα λεφτα!

Μαρινα το επαντορεν σας εδωσε και εσας?εμας 3 φορες την μερα απο 0,9 ml.

κοριτσακια εβαλα και εγω φωτογραφιες στο αλμπουμ.

Ελενηηηηηηηηη παλι ξεπορτιζεις???

dmDAp3.png

m31riaw4td851ovq.png

Τώρα με το φαγητό (σκόνη) τα πάει ΜΙΑ ΧΑΡΑ!! Το καταβροχθίζει του καλού καιρού αλλά... άλλαξε το πρόγραμμα της.. βασικά δεν ξέρω γιατί αλλά ξυπνάει στις 1-2...αχ...αυτό πως μπορώ να το κόψω; Αυτό δεν το έκανε ούτε όταν ήταν πολύ πιο μικρούλα και το ξεκίνησε τώρα... δεν υποτίθεται ότι το έτοιμο γάλα είναι πιο βαρύ και τα κρατάει περισσότερο;;;

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα αντζελ και χριστινα τι κανετε?δυσκολα τα πραματα με γοπ αλλα θα περασουν κι αυτα,χριστινακι φροντισε το τελευταιο γευμα να ειναι γυρω στις 12 για να μην ξυπναει...

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Καλημερα και απο εμενα!εχθες πηγαμε στον γιατρο μας!η μικρη μου ειναι 5 κιλα και60 ποντοι!η ανυσηχια μαλλον ειναι ή απο ΓΟΠ ή απο τα δοντια μας εδωσε αλοιφουλα ή τις εχουν κανει τα φαρμακα που επερνε υπογαστρειτιδα και το βραδυ η ανυσηχια που εχει ειναι μαλλον επειδη θελει να φαει και νυσταζει τοσο πολυ που τελικα δεν ξυπναει πρεπει ομως μου ειπε να αποκλειουμε ενα ενα οποτε εχθες το βραδυ την ξυπνησα στις12 για να φαει η οποια εφαγε παντα κοιμησμένη 60 ml και μου κοιμηθηκε ηρεμα μεχρι τις 8 θα παω να παρω και την κρεμουλα και θαδουμε!με ρωτησε αν κανει σε ολα τα γευματα ρουκετα αλλα η δικια μου κανει μετα το πρωινο γευμα οποτε θε πρεπει να της δινω λιγοτερο!αν βεβαια κανει σε ολα τα γευματα θα παμε για υπερηχο!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

σε 4 μέρες εχουμε μηνογενέθλια

Ξέχασα να σας πω εχθες κάναμε το δεύτερο εμβλόλιο πολυ κλάμα το πουλάκι μου μόνο στην αγκαλιά της μανουλήτσας της ηρέμησε!πόπο καθε μηνα εμβόλιο φρίκη!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...