Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

7,350 και 60εκαστοστα την μετρησε η γιατρος.εγω με την δικια μου ζυγαρια την εβγαλα 50γρ λιγοτερα,ακριβειας σου λεει ο αλλος.παντως στελλα μου ειναι ερωτας τα ατιμουτσικα.οταν θα την αφησω στην μανα μου κανα 2ωρο για να κανω δουλειες και την σκεφτομαι συνεχεια και αναστεναζω,ουτε τον πατερα της δεν ερωτευτηκα τοσο παραφορα.εχω ξεφυγει σου λεω.....

ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑ...ΕΧΩ 2 ΑΝΤΡΕΣ ΤΩΡΑ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟΟΟΟ

ΚΑΙ ΞΕΚΑΡΔΙΖΟΤΑΝΕ!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Κέλη ζωγράφισες λέμε με το νέο σου αβατάρ και τις τέλειες εικονίτσες που ποστάρεις!

Τα νέα μας πήγαμε παιδίατρο! Τη βρήκε εντάξει ακροαστικώς, έχει βέβαια βήχα από τις μύξες που δε λένε να φύγουν αλλά τις εξήγησα πώς ακριβώς έχει η κατάσταση με το φαγητό που κάνει 1 ώρα και από το μπιμπερό και από το στήθος και δοκίμασα να τη θηλάσω μπροστά της και το μωρό έκανε σαν τρελό χτυπιόταν και μαύριζε! Τελικά μάλλον έχει ΓΟΠ και πονάει πολύ κι ας μη βγάζει γουλιές οπότε ξεκινάμε ειδικό σιροπάκι από αύριο και σε 10-15 μέρες πρέπει να έχουμε βελτίωση αν είναι αυτό το πρόβλημα! Για να δούμε τι θα γίνει! Καλό και ήρεμο βράδυ σε όλες!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημεεεεεεεεεεραααααααααααααααα!Μαρινακι μακαρι να πανε ολα καλα και να ηρεμησει η μπουμπου σου επιτελους ρε πουλακι μου!

Εμεις καλα,χτες ψωνια και για αυτο δε μπηκα καθολου το απογ!Θα τα πουμε μετα το σχολειοοοοοοοοοοοοοοο!!(σημερα θα παω για καφε στη γειτονισα...αλλα μαλλον πιο μετα!!!χαχαχαχ!)Φιλακιααααααααα!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλημεραααααααα ολη μεραααα....

Μαρινακι μου μακαρι να γινει γρηγορα καλα η κορουλα σου και τελειωσει εδω η περιπετεια σας............Χαιρομαι που σας αρεσαν τα χρωματα και οι αλλαγες...

Ελενηηηηηηηηηηηηηη, αμαν βρε πουλακι μου,εχεις παρει αμπαριζα ολη τη γειτονια....:):)

Εμεις τα ιδια,η αντιβιωση συνεχιζεται κανονικα και ειναι πολυ καλυτερα,ουφ,μια χαρα..

Τι ωραιες μερες,απο τον χειμωνα τις περιμενω.χαχαχα:)Η θαλασσιτσα μας λααααααδιιιι,αφου μου ερχεται να παω για μπανακι...Προς το παρον θα αρκεστω να παω σουπερ μαρκετ και να σταματησω στο γυρισμο να πεταξω καμια πετρουλα.;)

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Kαλημερούδια!! Φύγατε τσούπρες;; Και εγώ με ποια θα ποιο το καφεδάκι μου εεε;;

Μαρίνα μου ελπίζω να είναι αυτό τελικά ώστε να περάσει με το σιροπάκι και να ηρεμήσετε και εσείς λίγο επιτέλους!! Ο μικρός σου συνεχίζει ακάθεκτος τις ζήλειες ή είναι κάπως καλύτερα τα πράγματα τώρα;

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...