Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αννια μου ναι στα φαρμακεία το βρίσκεις και γενικα το βάζεις σε διάφορες κρέμες που μπορείς να φτιάξεις. Μπορείτε να προμηθευτείτε cold cream (χυμα αν έχουν) απο τα φαρμακεία η οποία αποτελεί βάση για κρέμες. Μετά να προσθέτετε υλικά και να φτιάχνετε τις δικές σας κρέμες. Συνταγές έχει πολλές στο ιντερνετ.

Χριστινάκι για να το αναφέρεις το τρίτο παιδί, θα το έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου έστω!!!! Με τα χάπια πως πας?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

αυτη η κρεμα δηλαδη που λες λορετακι ειναι κατι σαν το αμυγδαλελαιο??γιατι θελω να την κανω ακριβως την συνταγη μπας και ξεφορτοθω η προλαβω καμια ραγαδα...

οχι το αμυγδαλελαιο ειναι λάδι....πάρτο και κάνε τη συνταγή κανονικά.

Η cold cream ειναι κρεμα ενυδατική απλή. Αν θέλεις προσθέτεις αιθέρια έλαια και κάνεις τις δικές σου κρέμες (αν έχεις χρόνο και κέφι)

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Πρίντσι μου ως freelancer δουλεύεις ή σε γραφείο;

sorry για το εξαφανιζόλ, αλλά ξύπνησε το μικρουλάκι μες στο κλαμα:(:(:(

Είμαι διακοσμήτρια αλλά δεν εξασκώ ελεύθερο επάγγελμα, ειδικεύομαι στα ιταλικά έπιπλα κουζίνας όπου έχω δουλέψει χρόνια σαν υπεύθυνη παραγγελιοληψίας και σύμβουλος διακόσμησης. Είναι λίγο τρελό το χώσιμο, περίεργα τα ωράρια και η αγορά, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες συνεχώς εξελίσσονται. Γι' αυτό λέω πως δεν με παίρνει να βγω εκτός "πιάτσας" για πολύ καιρό ακόμα, σνιφ, σνιφ...

Annia ξεκινάμε εντατικό πασπαλιψατέ!!!!!! να σου πω βρε μόνο... το αμυγδαλέλαιο δεν είναι αιθέριο έλαιο? γιατί αν ναι, καλό να το αποφύγεις στην εγκυμοσύνη.

γεια σας κοριτσια.εγραψα ενα ολοκληρο κατεβατο και μου σβηστηκε αρα ξεκινω περιληπτικα.καναμε σημερα τα εμβολια πνευμινιοκοκκου και μηνιγγιτιδοκοκκου.η μικρη πλανταξε στο κλαμα και εκανε παρενεργειες.μεχρι τωρα 2 φορες εμετο,εβγαλε ολο το γαλα σαν γιαουρτι.τωρα για τις ραγαδες η δερματολογος μου ειπε να μην κανω αποξεση,τζαμπα κοπος και μηδενικο αποτελεσμα.μου συστησε ενα πλαστικο στην αθηνα που εχει ενα καλο μηχανημα λειζερ που αφαιρει και τις παλιες τις ασπρες και ετσι ειπα ας κανω και το 2ο παιδι και μετα παω γιατι ειναι 3 συνεδριες απο 400€ αλλα με εγγυημενο αποτελεσμα.και το τελευταιο που θα σχολιασω ειναι για 2ο,3ο και 4ο παιδι.θελω πολλα πολλα παιδια σαν τρελη.δεν μπορω να διανοηθω να μην ξαναπερασω ολη την γλυκεια αναμονη της εγκυμοσυνης και ας ειχα αναγουλες στην αρχη και ας κοντευα να σκασω προς το τελος.αξιζε τον κοπο.το θεμα ειναι να εχουμε την υγεια μας,αγαπη και λιγα χρηματα βρε παιδια γιατι εχουν δυσκολεψει τα πραγματα.ουφ λαχανιασα,μου αρεσει που τα ειπα περιληπτικα,φανταστειτε να ελεγα και λεπτομερειες:oops:

OjQkp2.png?B89kEt5q

ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ...ΝΑ ΧΑΡΩ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΜΑΝΟΥΛΑ ΠΡΩΤΑ.....ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΣ ΤΑ ΚΑΝΩ ΚΟΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΦΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ...

ΤΖΕΣΙΚΑ ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΣΙΥ?ΦΤΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΗ!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

7,350 και 60εκαστοστα την μετρησε η γιατρος.εγω με την δικια μου ζυγαρια την εβγαλα 50γρ λιγοτερα,ακριβειας σου λεει ο αλλος.παντως στελλα μου ειναι ερωτας τα ατιμουτσικα.οταν θα την αφησω στην μανα μου κανα 2ωρο για να κανω δουλειες την σκεφτομαι συνεχεια και αναστεναζω,ουτε τον πατερα της δεν ερωτευτηκα τοσο παραφορα.εχω ξεφυγει σου λεω.....

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

hanks λορετα αλλα θα σε ζαλισω το αμυγδαλελαιο που το βρισκω??

στα φαρμακεία και στα μαγαζιά που πουλάνε αιθέρια έλαια...αλλά δες αν κάνει λόγω εγκυμοσύνης που είπε και η princi...

σήμερα το αγόρι μου ειναι τελειο (να μη λέω μόνο τις γκρίνιες του). Κάτι θα είχε εχθές!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...