Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλέ, ξέχασα να σας πω το πιο σημαντικό!!!! Την Κυριακή στην εκπομπή της Γερμανού, είχε καλεσμένη μία που έδωσε συνταγή κρέμας ανάπλασης για ραγάδες. Λοιπόν, μολύβι και χαρτί::::::::::

1/2 φλυτζάνι μέλι

2 κουταλιές της σούπας βούτυρο κακάο

1/2 φλιτζάνι γλυκερίνη

1/2 φλυτζάνι αμυγδαλέλαιο

Τα ανακατεύετε και κάνετε πασπαλιψατεεεεεέ 3 φορές την ημέρα (καλά ας κάνω μία και βλέπουμε!!!!). Είπε πως τα αποτελέσματα είναι πολύ καλά όταν οι ραγάδες βρίσκονται στο αρχικό στάδιο που είναι ακόμα κόκκινες.

Κορίτσια θα το δοκιμάσω, ευτυχώς είναι κόκκινες ακόμα οι κακούργες!!!!

Λορέτα ευχαριστούμε για την άμεση ενημέρωση!!!!

Μαρία ούτε εμείς κάναμε της γαστρεντερίτιδας. Ω ναι, είμαι άσπρη σαν αγελαδίτσα!!!!! Επιτέλους που τελικά χρησιμεύει και σε κάτι η ασπρίλα!!!!!!!

Διαφημίσεις

Πρίντσι μου ως freelancer δουλεύεις ή σε γραφείο;

Εμένα κορίτσια δεν με παίρνει ηλικιακά να αφήσω να περάσει και πολύυυυυς καιρός μέχρι το 2ο, 3ο κλπ! :shock::shock::shock:

Και 3ο ακουω ε;;;Μπραβο αντε με το καλο..Καντε εσεις κι εγω θα κοιταω και θα ζηλευω απο μακρια...:lol::lol:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Σκέφτεσαι και για τρίτο χριστινάκι??? μπράβο!!!

και μένα με πήραν λίγο τα χρόνια!!!! αλλά δε θέλω τώρα άλλη εγκυμοσύνη ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!! σκέφτομαι μήπως αργότερα θέλω και δε μπορώ...

Και σ'αυτή προσπαθήσαμε 8 μήνες πριν μείνω έγκυος!

Σκέφτομαι επίσης τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης που ήμουν στο κρεβάτι και με πιάνει απελπισία! Πώς θα το ξαναπεράσω αυτό.... κλααααψψψψ

Οσο για τη δουλειά, ακόμη δε θέλω! Μάλλον θα ξαναπάω στο φαρμακείο σε κάποια φάση. Αρκεί να μην ειναι η πεθερά μου!!!!μπουααααα

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Ελά βρε Χριστίνα είμαστε πολύ μικρές ακόμα!

Μαράκι πολύ μικρή μπορεί να είσαι εσύ...εγώ πάντως όχι... μικρή σκέτο!! :D:D

Λορέττα είπαμε μια κουβέντα.. μην το παίρνεις και τοις μετρητοίς!! (για το 3ο μιλάω καλέεεε :wink: ) Ας κάνουμε το δεύτερο και βλέπουμε!!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...