Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα σας κοριτσακια,χτες πηγαμε στο πανηγυρι στα φιαλδελφια μιλαμε το περπατησα ολο και πολυ το ευχαριστηθηκα πηρα και 2-3πραγματακια μια χαρα..την πεμπτη παω στο γιατρο για να ακουσουμε καρδουλα..

:-D

κελακο τι τικερακια ειναι αυτα??με μπερδεψες..

Νομιζες οτι ηταν αλλη;;:tongue:

Αντε με το καλο,τι ευχαριστα που ειναι αυτα!!!!

Σου ειπα οτι ζηλευω; με την καλη εννοια παντα..:PΘελω κι εγω...

Y0zHp2.png?OgArctsO

Μανιταράκι μου ειχα την κουβέντα σου σήμερα ρωταγα αν καποια κοπέλα είχε νεα σου!

Χριστινάκι καλα η μικρή είναι μια κουκλα και μοιαζει πάρα πολύ στην δικιά μου!πρεπει να σου πω βέβαι οτι έχουμε το ίδιο γυμναστήριο το ίδιο ριλάξ και το ίδιο καρότσι!πολλά πολλά πολλά φιλάκια στην μπέμπα σου!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Διαφημίσεις

Γεια και πάλι!!!

Ηρθε η μαμά μου και πήρε τον μικρό για βόλτα...

Ηρθε και ο αντρούλης μου με ορέξεις!!!! και θυμηθήκαμε λίγο τα παλιά (ερχόταν αρον αρον απο τη δουλειά για περιπτύξεις):oops::o:o

Ρε κορίτσια μηπως πρέπει να τους αλλάξετε γάλα? Και μένα ο δικός μου ειναι κουρασμένος ολη μέρα και χαλαρώνει μόνο στο στήθος μου! Με αποτέλεσμα να κοιμάται κάθε φορά που τρώει και να πεινάει γρήγορα πάλι...

Οσο για τα οικονομικά, ο ΦΠΑ θα ανέβει δύο μονάδες νομίζω... Μειώνονται οι τιμές στα φάρμακα όμως κατά 20%!!!! Καλο για όλους εκτός απο τους φαρμακοποιούς....αλλά δε πειράζει σε τέτοιες εποχές πρέπει να κοιτάμε το καλό του συνόλου!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

λορρετα ειχες πρωταθλητισμο πρωι-πρωι..να σε ρωτησω μειωνονται και οι τιμες στα εμβολια?ξερεςι??

μαρακι την αννα μαρια εννοεις??η μαρια ποια ειναι?γιατι δεν θυμαμαι..

Διαφημίσεις

τωρα τα καταλαβα ειναι η καθε γεννηση απο τα παιδακια σου..γιατι δεν κανεις και εσυ ενα βρε?τι τεσσερα τι πεντε..:cool:

Ναι οι ημερομηνιες ειναι.;)

Κι εγω αυτο λεω Αννια μου αλλα ο αντρας μου με κοροιδευει και μου λεει οτι δεν παω καλα και αρχιζει τι 4 τι 5;τι 5 τι 6,τι 6 τι 7και οτι δεν θα σταματησω ποτε....Παει με καταλαβε,δεν πιανει το κολπο..:):)

Y0zHp2.png?OgArctsO

αχ ναι τωρα την θυμηθηκα ειναι σχετικα καινουρια γιατι στην πρωτη εγκυμοσυνη δεν την ειχε..ναι αν την δω και το θυμηθω γιατι εχω παλι αλτσχαιμερ θα της το πω..ο μουστακαριας θα με δει..

Άννια μου τι κάνει το φασολάκι σου;; Καλέ, κάτσε και λίγο να ξεκουραστείςς...!

Μανιτάρακι μου κουράγιο.. είναι πολύ νωρίς ακόμα... θέλει χρόνο όχι για να ξεχάσεις αλλά για να μην πονάς τόσο.. τουλάχιστον τώρα που έρχεται καλοκάρι και θα έχετε πολύ δουλειά κάπως θα ξεχνιέσαι με αυτό!

Λορέττα χαρά στις ορέξεις σας πρωι πρωί!! :D:D:D

Να ρωτήσω, όταν λέτε ότι δίνετε 180μλ γάλα, εννοείτε 180μλ νερό γιατί με το σκόνη πάει 200μλ? Ή 150μλ νερό που με τη σκόνη γίνεται 165μλ?

Επίσης συνεχίζετε την αποστείρωση;; Εμένα μου είπε να την κόψω και πριν από λίγο τα έπλυνα και τα μάζεψα.. (και έχυσα και μερικά δάκρυα στο ενδιάμεσο... τι κακό και αυτό..κάθε φορά που μαζεύω κάτι που δεν μας χρειάζεται πια συγκινούμαι....)

PCqNp2.png

τρυπησε τα σκουφακια(προφυλακτικα)χαχαχα..παω να ταισω το μαρακι και ερχομαι σημερα χαλαρα δεν εχω ουτε δουλειες ουτε μαγειρεμα..μονο το βραδυ εχω σιδερο..

Πια σκουφακια καλε;το γνωστο τραβηγμα χρησιμοποιει...:tongue:

Εγω παλι τα φορτωσα στον κοκορα σημερα,με ξεζουμιζουν το σκ ,εχω ενα καρο δουλειες ομως βαριεμαιιιιιι.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...