Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΣΤΕΓΙΑ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΨΑΛΙΔΑΚΙ ΤΙΣ CHICCO KAI ENΩ KOIMOTAN ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΟ.

Μακριά νύχια έχουμε αλλά πολύ φοβάμαι......

Του φοράω Γαντάκια...

Θα αφήσω να σκληρύνουν λίγο ακόμα και μετά....

Εξάλλου και μένα στο μαιευτήριο μου είπαν να μη τα κόψω μέχρι να σαραντήσουμε ή έστω να κλείσει μήνα...

Πώς είστε?

Καληνύχτα και όνειρα γλυκά....

Πάω για μπάνιο..

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Καλημερααααααααα!!!Babyjes na σου ζησει κοριτσι μου η κορακλα σου!!!Παντα γερη κι ευτυχισμενη να ειναι!Μην στεναχωριεσαι για τη καισαρικη,το αποτελεσμα μετραει!!Οι υπολοιπες τι μου κανετε;;Εμεις καλα λιγη γκρινια αυτες τις μερες εχουμε κατα τη διαρκεια της μερας ομως ευτυχως το βραδυ κοιμαται μια χαρα δοξα το θεο!Τη παρασκευη σαραντιζουμε επιτελους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ

ΕΜΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ 54 ΗΜΕΡΩΝ ...........ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΠΛΕΟΝ

ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΚΟ...ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 6ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 12 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΑ 6 ΤΟ ΠΡΩΙ...ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΤΟ ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΥΛΙΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΕΦΤΩ

ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΕΜΒΟΛΙΟ...

ΣΤΙΣ 42 ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΛΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ 60 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΚΑΙ 5 ΚΙΛΑ

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΔΥΣΚΙΛΟΙΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΚΩΛΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΘΕΙ ΣΨΣΤΑ...ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ.............ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΣΟ ΤΥΧΕΡΗ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥ ΕΧΩ 2 ΤΟΣΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ..........ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ Ο ΜΟΡΦΟΝΙΟΣ ΜΟΥ ΜΕΤΑΛΛΑΧΤΕ ΣΕ ΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΝΤΡΑΚΙ..ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΗΣΥΧΟ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΨΙΛΟΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΧΩ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΜΠΩ ΞΕΧΝΙΕΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΜΠΗ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΛΑΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ

ΕΧΤΕΣ ΗΡΘΕ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΕΜΕΤΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΚ.. ΕΙΜΑΣΤΕ 48 ΗΜΕΡΩΝ 6 ΚΙΛΑ ΚΑΙ 55 ΠΟΝΤΟΥΣ.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΕ 6ΩΡΑ ΚΑΙ 7ΩΡΑ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΥΠΝΟΥΕΧΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 10,30 ΜΕΤΑ ΜΑΣΑΖΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 11,20-11,30 ΤΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 5-6 ΚΑΙ ΜΕΤΑ 9 ΜΑΜ ΚΑΙ ΥΠΝΟ ΞΑΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 11 ΟΠΟΤΕ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ. ΠΡΟΧΤΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΘΕΙΚΟ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ 10,30 ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕ 06,30 ΤΕΛΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΑΓΑΚΙ ΚΛΑΙΜΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΑΚΙΑ

ΑΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΣΟΥΠΡΕΣ ΜΟΥ

ΑΑΑΑ ΞΕΧΑΣΑ ΤΑ ΠΟΤΑΚΙΑ ΤΑ ΗΠΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Που ειστε βρε κοριτσια εσεις!!!!!μεγαλωσαν τα μωρακια σας ετσι;;;το ωραια που κοιμουνται τοσο καλα...και μαζι με αυτα και εσεις!!!!!ανυπομονω κι εγω να σαραντισω να βγουμε καμια βολτα!!!!!!!!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

ΧΑΡΟΥΛΑΚΙ μου τι κανεις??ολοκληρος παιδαρος εγινε ο αντρας σου ε!??

μπραβο!!!σου στειλα π.μ. να μαθω για τον παιδιατρο σου αν εχεις τον Γκαμιλη!

κατα τα αλλα οι υπολοιπες που ειστε ηδη μανουλες,μπορειτε να με βοηθησετε σε 2 πραγματακια????

το ενα ειναι τι πρεπει να χω μαζι μου στη βαλιτσα στο μαιευτηριο και το αλλο ειναι για το ΜΗΤΕΡΑ για το rooming in αν γνωριζει καμια σας!!

ευχαριστω :-)

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Μπαίνω για μία καλημέρα γρήγορη σαν τον άνεμο!!!!!!!!

Angel και mummycool συγχαρητήρια για τα μωράκια σας!!!!!!!!!

Το μωράκι μου είναι ήσυχο ζωή νά'χει και μου κοιμάται κάτι τρίωρα, αλλά στενοχωριέμαι γιατί δυσκολευόμαστε με το θηλασμό, λόγω επίπεδων θηλών. Οι ψευτοθηλές με βοήθησαν κάπως, αλλά τις φορές που το στήθος δεν έχει τόσο γάλα το μικράκι σκούζει από το κλάμα γιατί δυσκολεύεται με αποτέλεσμα πολλές προσπάθειες να είναι αποτυχημένες. Ξεκίνησα να το βγάζω με θήλαστρο, για να μην τουμπανιάσω κιόλας.....

Δε θέλω να το πιέζω γιατί είναι μικρουλάκι ακόμα και πραγματικά βρίσκομαι σε δίλημμα. Για τα νυχάκια μου είπαν από το μαιευτήριο να μην τα κόψουμε για 40 μέρες γιατί είναι προς το παρόν κολλημένα με το δέρμα, εκτός κι αν κάποιο έχει ξεκολλήσει, οπότε μπορούμε να το κόψουμε με μεγάλη προσοχή.

Πλάκα έχει που μόλις το πάρει ο ύπνος, αρχίζω να κινούμαι γρήγορα σαν τον αγριόγατο, να πλύνω πιάτα, να βάλω πλυντήρια, να αποστειρώσω και να του ρίχνω και κλεφτές ματιές κάθε 10 λεπτά καθότι η μανούλα είναι και λίγο υστερική!!!!!! Μ' αρέσει που κατά τα άλλα όλοι δίνουν συμβουλές στη λεχώνα να ξεκουράζεται. yeah right!!!!!!!!!!!!

καλησπερα κοριτσακια τι κανετε??πρινσι μια απο τα ιδια και εγω τρεχω σαν τον βεγγο μολις κοιματε ο μικρος..κοριτσια εγω δεν τα καταφερα με το θηλασμο και δυστυχως χτες το βραδυ πηρα χαπι να το κοψω..:-(:sad:η ψυχολογια μου ειναι χαλια γενικα για διαφορους λογους κ το κερασακι στη τουρτα χτες τσακωθηκα με τον αντρα μου :mad::-xγκρρρρ..

:-D

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια μου,γεννησα και εγω και μολις σημερα ηρθαμε σπιτι!ο αντρουλης μου τωρα κραταει την μικρη και ετσι προλαβαινω να σας πω περιληπτικα την εμπειρια μου.λοιπον εκανα εισαγωγη το σαββατο το πρωι στην κλινικη για προκληση με ορο.μεχρι τις 12:30 δεν ειχα ουτε πονους,ουτε διαστολη και το μωρο μου ειχε ανεβει μεχρι το στομα ετσι η μοναδικη λυση αν και δεν ηθελα ηταν η καισαρικη.μπηκα χειρουργειο στις 1 και 1και 17 ειχα την μπουμπου μου αγκαλια η οποια γεννηθηκε 3,900 και 52 εκ. οι νοσοκομες οταν την ειδαν ειπαν οτι ειναι για περπατουρα και οχι για θερμοκοιτιδα. η εμπειρια του να βλεπεις το παιδι σου ειναι φοβερη.ειμαι τρελα ερωτευμενη μαζι της.ειναι ολη μου η ζωη.περιττο να πω οτι θελω να βαλω μπρος και για το δευτερο!να ευχηθω τα καλυτερα σε οσες γεννησαν και οσες απεμειναν.θα συνθεδω αυριο που θα κοιμαται πιο πολυ μικρη για να διαβασω τα προηγουμενα.φιλακια σε ολες!

Να σου ζησει η κουκλα σου! Μια χαρα παιδακι γεννηθηκε, να ειναι παντα ευτυχισμενη και καλοτυχη.

dmDAp3.png

m31riaw4td851ovq.png

Babyjes ολόκληρη κοπέλα καλέ έκανες! Να σου ζήσει και να είστε πάντα έτσι μια πολύ-πολύ ευτυχισμένη οικογένεια!

Άννια μου μη στενοχωριέσαι, όλα θα βρουν το δρόμο τους! Όσο για το θηλασμό, εγώ σε αντίθεση με τη Λορέττα δε θεωρώ ότι είναι εύκολη υπόθεση για όλους (υπάρχουν αλήθεια μωρά που χωρίς να κάνεις εσύ τίποτα τσουυυυπ πιάνουν τη θηλή και θηλάζουν???Μπουχουχού, εμένα δε μου έτυχαν τέτοια!) οπότε έκανες την προσπάθειά σου, δε σας βγήκε o.k.! Σημασία έχει και η μαμά και το μωρό να είναι καλά! Εγώ κάθε βράδυ λέω ουφφφ δεν αντέχω (τρωει από λίγο και κοιμάται και παιδεύομαι πολύ να την ξυπνήσω και να φάει έστω ένα 10') αύριο θα δώσω μπιμπερό! Την άλλη μέρα αναθεωρώ και προς το παρόν βάζω μικρούς στόχους! Μέχρι τις 40 και βλέπουμε!

Βρε κορίτσια εσάς που μεγάλωσαν λίγο τα βρεφάκια σας, για δώστε μας λίγο θάρρος, μετά τις 40 μέρες είδατε τη βελτίωση? Εμένα έτσι έκανε ο γιος μου και ξαφνικά εκεί που τα είχα παίξει γιατί επί 45 μέρες πάνω από 2,5 συνεχόμενες ώρες δεν είχα καταφέρει να κοιμηθώ έγινε το θαύμα και ξεκίνησε τα σερί βραδινού ύπνου! Μακάρι να γίνει πάλι έτσι, αλλά αν θυμάμαι καλά η 1η παιδίατρος που είχαμε φέρει στο μικρό μας είχε πει ότι από μόνα τους αρχίζουν να κοιμούνται καλύτερα όταν πιάνουν τα 4 ήτα 5 κιλά (δε θυμάμαι καλά τι μου είπε). Εμείς έχουμε πολύυυυ μέλλον ακόμα μιας και είμαστε μικρούλες!

mGKop3.png60Jvp3.png

Τι κάνετε κοριτσάρες μου?

Τα ζουζουνάκια σας?

Εμείς εδώ όλα καλά...Κοιμόμαστε και λέω να πάω να την πέσω και εγώ....

Άννια μου μη στεναχωριέσαι,εξάλλου αλλού βρίσκεται η αλήθεια,να αγαπάμε τα μωράκια μας και να τους το μεταδίδουμε....

Καρδούλα μου δε θέλω να κάνεις άσχημες σκέψεις και πιστεύω πως και ο "τσακωμός" δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο εεε?

Πολλά φιλάκια....

όσο για τις υπόλοιπες χαθήκαμε ή μου φαίνεται??

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

αχ βρε κοριτσια σας ευχαριστω..απλα ειμαστε κ οι 2ολη μερα με τα μικρα κ μας εχει γυρισει απο τα νευρα κ την κουραση..ενταξει τα ξαναβρικαμε αλλα επρεπε να γινει??τεσπα..σημερα γεννησε κ η κουμπαρα μου..μαρινα πανω απο τα 5κιλα ετσι ξερω εγω..παντως η μαρια οταν εφτασε τα 5200κοιμοτανε 6-7ψρες σερι..

:-D

αχ βρε κοριτσια σας ευχαριστω..απλα ειμαστε κ οι 2ολη μερα με τα μικρα κ μας εχει γυρισει απο τα νευρα κ την κουραση..ενταξει τα ξαναβρικαμε αλλα επρεπε να γινει??τεσπα..σημερα γεννησε κ η κουμπαρα μου..μαρινα πανω απο τα 5κιλα ετσι ξερω εγω..παντως η μαρια οταν εφτασε τα 5200κοιμοτανε 6-7ψρες σερι..

Εννοείται πως θα τα βρίσκατε......Απλά μην ζορίζεσαι καρδιά μου......

Πολλά φιλάκια...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...