Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

καλημερα

25 σελιδες διαβασα δεν το πιστευω.

νωμιζω οτι πανω κατω ολες τα ιδια περναμε με τα μωρακια μας.

εγω κανω εργατοθεραπεια. εχω σταματηση την καθαριστρια και τα κανω μονη μου με βοηθαει να μην σκεφτομαι, ομως το βραδυ οσο πτωμα κι αν ειμαι ολα μου ερχονται στο μθαλο.

κριτσια μου με ολη μου την αγαπη θα σας συμβουλεψω να μην στεναχωριται για κανεναν λογο της μανουλες σας να τις εχετε οπως εχετε τα μωρακια σας.

μακαρι να ειχα κι εγω λιγο χρονο να το κανω.

τελος παντων προσπαθω να συνεχεισω.

εγω πια γαλα εχω ελαχιστο και τις φερνει και κολικους δεν ξερω τι να κανω.

izE6p2.png?S6UQkQqM

κελακο λιγες μερες ελειψα και εχεις γεινει ο πρωτος χακερ.

σοφακι τα πειρες τα κουπονακια?

χαρουλα το πειρες το πμ για το γαια?

στις 22 μαιου θα ερθω αθηνα για τα σαραντα δεν εχω κλεισει ακομα πτηση ομως φανταζομαι κατα τις 12 θα φτασω αν κανονισετε τιποτα για το μολ ειμαι μεσα κοντα στο αεροδρομιο δεν ειναι?

αννια μου πολυ χαρηκα με τα νεα σου το πιο ομορφο νεο που ακουσα τον τελευταιο καιρο.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

Μανιταρακι μου καλημερα..Ειναι λογικο να σου ερχονται ολα στο μυαλο για την μανουλα σου.Τα παιδακια σου πως ειναι;

αυτα καλα ειναι δεν το εχουν καταλαβει νωμιζουν οτι θα παμε αθηνα τα χριστουγεννα και θα ειναι εκει .

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...