Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα Λορετακι.Παλι αλλαζει ο ΦΠΑ;;;:shock:Ποσο θα παει βρε παιδι μου ακουσες;;;Την τελευταια φορα παντως ο αντρα μου ετρεχε σε δικαστηρια κτλ για να αλλαξει την μηχανη και εμειναν πισω δουλειες επειδη δεν μπορουσε να κοψει αποδειξη...Μας βλεπω στους δρομους με αυτα που κανουν...

Ακουσα μεχρι 25%....

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

εγω!λοιπον πηρα τηλ τη γιατρο!μου ειπε οτι δε δικαιολογουνται κολικοι σε αυτη την ηλικια και οτι αφου δε το κανει σε ολα τα γευματα αυτο ειναι ενθαρυντικο...συνεχισε μου ειπε το ιδιο γαλα και αν αρχισει να σου το κανει σε ολα τα γευματα να της τον παω....τι να πω....εγω τωρα παλι εσκασα για να τον ταισω...και δε το ηπιε και ολο..ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ...:(

rssOp2.pngDiP1p2.png

Αχ κι εγω...παααααρα πολυ.....να παιρναμε κανα χαπι;; :(

Το πρωι μια χαρα μου εφαγε ρε συ κελυ!Τι θελει δηλαδη;;;αλλο γαλα το πρωι κι αλλο το μεσημερι;;Μηπως να του βγαλω και μενου;;;;;;αντε να αρχισουν οι κρεμες μπας και βρουμε την ησυχια μας!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Μπα εγω δεν θα παρω τιποτα γιατι τετοια εποχη παντα το παθαινω..Οχι αλλο το πρωι και αλλο το βραδυ παιδακι μου,απλα μπορει αυτα τα γευματα που το τρωει κανονικα να πειναει και να υποχορει και οταν τον παιρνει να κανει ναζια.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Την τάισα την μικρούλα μου και μου έκανε εναν εμετό γύρω στα 20 με 30 ml θα ήταν !την πήγα και μια βολτούλα μου κοιμήθηκε και μολι την έβαλα στο κρεβάτι της μου ξύπνησε αυτο γίνεται όλο το σκ!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Kαλημερούδια!!!

Βλέπω όλες έχουμε τα θεματάκια μας με τα μικρούλια εε; Και εμένα ούτε νεογέννητο το βράδυ.. Κοιμήθηκε 9.30, ξύπνησε 1πμ, μετά 5πμ μετά 10πμ (πάλι καλά το τελευταίο...)...

Και εγώ πλέον κορίτσια δίνω και στήθος και έτοιμο.. συνηδητοποίησα ότι αφού ούτως ή άλλως θέλω να αποθηλάσω σε ενάμιση μήνα, είναι κρίμα να προκαλέσω πάλι πλήρη γαλουχία και να ταλαιπωρώ και το μικρό μου μια έτσι και μια αλλοιώς...

Τώρα είμαι στη φάση που προσπαθώ να πίνει σε κάθε γεύμα παραπάνω ώστε να μην τρώει ανα 2 ώρες..είχε μάθει μάλλον από το θηλασμό πυ έπινε μικρότερες ποσότητες και πιο συχνά..

Μαράκι και εμένα το χτύπαγε ο ήλιος, αλλά τελικά δεν θα πάρω ομπρέλα.. συνηδητοποίσηα ότι η τέντα του καροτσιού μου (Peg perego) έχει φερμουάρ ώστε να ανοίγει στη μέση και να το μισό κομμάτι να το πηγαίνεις τελείως μπροστά εκεί που χτυπάει ο ήλιος κάθε φορά!

(μάρσιπο με ζέστη δεν χρησιμοποιώ γιατί εκτός του ήλιου θα λοιώσει και το μικρό μου)

Για τα μέτρα..αφήστε τα βρε κορίτσια..από το κακό στο χειρότερο πάμε.. θα πεινάσει κόσμος...:(:(

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...