Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και όχι τιποτα άλλο αλλα να τα μαζέψουν απο αυτους που τα φαγανε και ξερεις και κάτι άλλο να μην πληρωθουν και οι βουλευτες δημαρχοι νομάρχες για ενα χρόνο για να δεις για πότε μαζεύονται τα λεφτά!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Διαφημίσεις

και όχι τιποτα άλλο αλλα να τα μαζέψουν απο αυτους που τα φαγανε και ξερεις και κάτι άλλο να μην πληρωθουν και οι βουλευτες δημαρχοι νομάρχες για ενα χρόνο για να δεις για πότε μαζεύονται τα λεφτά!

Εχτες ελεγε οτι κανουν περικοπες στους μισθους τους και στα δωρα και αναρωτιομουν αν θα γινει στην πραγματικοτητα,δεν πιστευω τιποτα.Και μιλαμε για μισθο χιλιαδων ευρω που εμεις θελουμε 1 χρονο να τα βγαλουμε και τρωνε και απο πανω.:confused:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας κορίτσια!

χθες η μέρα ηταν λίγο δύσκολη γιατι ο μικρός έκλαιγε και γκρίνιαζε ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!

ας ελπίσουμε οτι απλά είχε τα δικά του και δε θα συνεχιστεί.... μας τρελανε πάντως με τον άντρα μου, στο τέλος του μιλούσα του καημενούλη απότομα χωρίς λόγο (του άντρα μου)...

σήμερα τον έχω στο ριλάξ και παίζει και δε πολυπάω κοντά του. νομίζω η πολύ παρέα με τις γιαγιάδες μας χαλάει λίγο...τους καλομαθαίνουνε παααρα πολύ!!!!

αααααααααχχχχχχχ τι μου κάνετε???

εγώ αναρρώνω αλλά σήμερα λέω να μη βγω γιατι ειναι και ο γάμος το σάββατο! Αρχισε να κάνει ζέστη εντωμεταξύ!!!

Τι τους βάζετε οταν κοιμούνται οταν εχει ζέστη???? Ο δικός μου ειναι με ενα φορμάκι και ιδρώνει!!!!

Ακουσα και γω τα μέτρα εχθές και στεναχωρέθηκα πολύ. Σήμερα αλλάζει πάλι το ΦΠΑ για δεύτερη φορά (φαντάζεστε τι γίνεται στο φαρμακείο)! Ελπίζω να μην αλλάξουν πολυ οι ζωές μας και να ξεπεράσουμε την κρίση σύντομα...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλημερα Λορετα!Ωστε το Σαββατο ειναι ο γαμος ε;Τελεια!!Μια χαρα θα εισαι μεχρι τοτε!Παρε το πιτσιρικι σου και βγειτε μια βολτα καλε εξω στον ηλιακο!Καλο κανει καο δε κανει! ;)Εγω χτες ξεκινησα ζιρτεκ γιατι με επιασε η αλλεργια μου και σημερα ειμαι πολυ πολυ καλυτερα...(μαγικο ειναι αυτο το χαπι;;)Εμενα δεν ιδρωνει προς το παρον......ακομα....

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλημερα Λορετακι.Παλι αλλαζει ο ΦΠΑ;;;:shock:Ποσο θα παει βρε παιδι μου ακουσες;;;Την τελευταια φορα παντως ο αντρα μου ετρεχε σε δικαστηρια κτλ για να αλλαξει την μηχανη και εμειναν πισω δουλειες επειδη δεν μπορουσε να κοψει αποδειξη...Μας βλεπω στους δρομους με αυτα που κανουν...

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...