Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημεεερααα!!!Χτες ξεραθηκα μολις γυρισε ο αντρας μου....μπανιο ηθελα να κανω ολη μερα αλλα δε τα καταφερα...ελπιζω σημερα να τα καταφερω...γιατι...ε...δε παει αλλο!!!(η μποχα....:) )Λοιπον παμε σχολειο και γυρναμε για καφεδακι....και υποσχομαι σημερα δε θα περασω απο τη γειτονισα!χαχαχαχα!Φιλακιααααααααααααααα!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια μου και καλό μήνα!

Εμεις δεν κλαναμε κάτι το ιδιαίτερο το σκ εχθες μονο που είχε καλή μέρα την πήγαμε μια βολτα και χάρηκε ρε κοριτσια τι τους βάζετε για τον ήλιο?το καρότσι μου εχει τέντα πως το λένε αυτο τελωσπαντων αλλα νομιζω θέλει και ομπρελα γιατι πάει ο ήλιος στα ματακια της δεν μιλάει ή κακομοιρα αλλα κλαίνε τα ματάκια της!οταν τα βγάζετε με το μάρσηπο με τον ήλιο τι κάνετε?βάζετε καπέλο τζόκει?της αρέσει παρα πολύ το μάρσυπο αλλα με τον ήλιο?

Το μόνο που θα σχολιάσω ειναι ότι αφορά το ΓΟΠ γιατί το περάσαμε και εμεις δεν ξέρω αν θυμάστε που αλλάζαμε συνεχώς γαλατα τελικά αλλάξαμε γιατρό και ησυχάσαμε εμεις πινουμε το Ναν το 1 το sensitive και η μικρούλα μου ηρέμησε κατα πολύ και σε συνδιασμό με κάποια πραγματα που μας είπε π.χ να κοιμάτε με κλήση το κεφαλάκι 30 μοιρες και να την κραταμε αγκαλιά αφού τρώει 15 με 20 λεπτά αγκαλιά πριν κοιμηθεί!

΄αυτο θυμάμαι αυτο σχολιάζω!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Διαφημίσεις

Ά ! και μην ξεχάσω εκει που κοιμώτανε 16 ώρες την μέρα τώρα κοιμάται μόνο 1 με 2 ωρες την ημέρα και το βράδυ με ανυσηχια δεν ξέρω γιατί σημερα πάμε και εμεις στον γιατρό μας το απογευμα για να την ακροαστεί και να της κάνει και το εμβολιάκι της και το ρετηφιέ της για να δούμε και εμας τι θα μας πει?

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Ολο υποσχεσεις εισαι.Που εισαι βρε,παλι τα ιδια;;;Πρεπει να εχεις μεγαλη γειτονια!!!!!!:)

Καλημερα Μαρακι κι εσεις σημερα παιδιατρο ε;

Κι εμεις τελικα δεν την γλιτωσαμε την αντιβιωση,αμυγδαλες η μικρη..:(

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...