Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , *Vasoula είπε:

Δυόμιση με τρία  χρόνια....και ναι...αρχικά δεν είχα κάθε μήνα ωαριο....μετά ξεκίνησα και έκανα και δύο κύκλους χωρίς ωαριο..οπότε περίοδο είχα μόνο με cyclacur...οι εξετάσεις χάλια εεε και καπου το πήρα απόφαση!

Ξέρω κοπέλα που έχει περίοδο μονο με χάπια από τα 22 της. Δε πρόλαβε καν να προσπαθήσει σκέψου. Απλά μια μέρα άρχισε να έχει ανωμαλίες περιόδου κ μετά από λίγο τέλος. Εγω προς το παρόν το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι πως έχω λιγότερες μέρες περίοδο. 3-4. Βέβαια κάνω κ κάθε μήνα ωοληψια οπότε δε ξέρω πως θα ήταν αλλιώς.

πρίν από 6 λεπτά , Neverstop είπε:

Υπεραναλυετε οι παρθένοι κι είστε πολύ αυστηροί με τον εαυτό σας. Αφήστε το αυτό μαστίγωμα και κανακεψτε τους εαυτούς σας😀

Έδινα δύο ωάρια με φουλ διέγερση κι είχα ή ένα ή κανένα έμβρυο οπότε δεν το αφήναμε για βλαστοκύστη αλλά 3ων ημερών. Δεν μπορούσα να κάνω διέγερση κάθε μήνα καθώς έπαιρνα μεγάλες δόσεις.

Εχω ωροσκόπο Σκορπιό, το σώζω; 🤣  Αρα έμεινες έγκυος με 3 ημερών; 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

καλως το ομορφο κοριτσι μας!!τι κανεις ελενακι μου?εχεις θεμα με τον μικρο ε?παρε την παιδιατρο αλλα δες και το θεμα των κενωσεων ..αν δεν τα κανει και ζοριζεται δυσανασχετει.δουλεια ποτε γυριζεις?

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι στο καλό ρε Ελένη γιατί συμβαίνει αυτό στα παιδιά μας??? Για να δούμε τι θα σου πει κι εσένα αύριο! Το πιστεύετε ότι φοβάμαι την ώρα που θα πρέπει να την ταίσω?

Η μικρή πέραν της αφαγίας που είναι και το μεγάλο μας πρόβλημα, έχει ακόμα χρού-χρού! Κι ο Γιωργάκης αν και φαίνεται να συνήλθε από τη γαστρεντερίτιδα, έχει ακόμα βήχα πολύ και μύξες! Α, ναι και κάτι σάλια που φτάνουν μέχρι το πάτωμα! Μου θυμίζει κάτι σκυλιά, δε θυμάμαι και πώς λέγονται!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ρε Σοφία πήγατε και ήρθατε με 2 παιδιά σε 24 ώρες????Χαρά στο κουράγιο σας!

Εμείς δεν κάναμε τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά καλά ήταν σχετικά όλο κούνιες με τα παιδάκια μου!

και με κλειστα τα τεμπη π[αρακαλω!!!!παρασκευη δεν ειχαν ανοιξει ακομη και σαββατο ανοιξαν τον δρομο [που παει αθηνα και αυτο μεχρι τις 11!!!ισα ισα να ταλαιπωρουν τον κοσμο!!

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Τι στο καλό ρε Ελένη γιατί συμβαίνει αυτό στα παιδιά μας??? Για να δούμε τι θα σου πει κι εσένα αύριο! Το πιστεύετε ότι φοβάμαι την ώρα που θα πρέπει να την ταίσω?

Η μικρή πέραν της αφαγίας που είναι και το μεγάλο μας πρόβλημα, έχει ακόμα χρού-χρού! Κι ο Γιωργάκης αν και φαίνεται να συνήλθε από τη γαστρεντερίτιδα, έχει ακόμα βήχα πολύ και μύξες! Α, ναι και κάτι σάλια που φτάνουν μέχρι το πάτωμα! Μου θυμίζει κάτι σκυλιά, δε θυμάμαι και πώς λέγονται!

πιτ μπουλ μηπως?!!!!!α ρε μαρινακι τι τραβας κι εσυ..υπομονη

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Ρε συ Σοφη χ@ζει ολη την ωρα!!!ε....καλα οχι και ολη την ωρα αλλα 2-3 φορες τη μερα και συχνα μετα τα γευματα τα προβληματικα!!!Τι να πω ρε συ Μαρινα!!Κι εγω ετσι νιωθω....αγχωνομαι για την ωρα που θα τον ταισω...για να δουμε τι θα πουν αυριο οι παιδιατροι!Σοφη.....τον εσκασες τον ανθρωπο!Που ειναι τωρα;πηγε να δει τον αγωνα;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

κοιτα...κλεισαμε ξενοδοχειο στην μεταμορφωση κι ετσι δεν μπηκαμε καθολου κεντρο..ε ενας φιλος μενει κι εκει κοντα τον ειδαμε...ενας ξαδερφος ηρθε και μας βρηκε στο ξενοδοχειο....αν βρισκομασταν θα καθομασταν αλλιως τι αλλο να κανουμε?ελενακι το δειχνει στη νοβα και βαρεθηκε το πουλακι μου να βγει(δεν βαζω νοβα λεμε γιατι τοτε δεν θα ξεκολλαει απο τον καναπε!!!)

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

παοκακια εσεις ε?εμενα ο δικος μου τα; πηρε και μπλουζες ο τρελλος!!!ο κουμπαρος μας που θα βαφτισει τον μικρο και κολλητος του αντρα μου ειναι παοκ και ολο βριζονται

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

ελα ρεεεεεεεεεεε χαχαχαχαχαχαχακι εμας ο κουμπαρος μας που θα βαφτισει το μωρο ειναι ξαδερφος του και εκει να δεις βρισιδι!!!!χαχαχαχαχαχ!!!φοβερη συμπτωση!!!Μπλουζες εννοειται...και οχι μονο! ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

αφου να φανταστεις παρηγγειλα πιτζαμες αρης τωρα καλοκαιρινες!!!! βρε δεν παν καλα οι αντρες μας!!!!

xaxaxaxaxaxax!!!αυτο ειναι σσσσιγουρο!!!!!!!!!!!!!! ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...