Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Σταμάτα σε παρακαλώ, όλα θα πάνε καλά θα το δεις ,χωρίς ταλαιπωρία δεν έχει ουσία... μας προετοιμάζει για την ταλαιπωρία που θα μας περιμένει με το μπεμπακι μας .... ξεκίνα να βλέπεις την θετική πλευρά σε παρακαλώ μην τ αφήνεις να σε παίρνει από κάτω 

Ποια είναι η θετική πλευρά ; Ένα αποτέλεσμα που δε ξέρω πότε αν θα έχω! Δεν είναι πως εχουμε σκαμπανεβάσματα (καλά ή κακά). Απλα μας πάει τρένο. Θα μου πεις γιατί συνεχίζω αν δε το πιστεύω ; Θα σου απαντήσω πως δε θα είμαι εγώ καλά με τον ευατο μου αν δε το τερματίσω. Αλλα πλέον θα σου πω με το χέρι στη καρδιά πως δεν είμαι όπως ήμουν πριν ένα χρόνο. Βλέπω και την άλλη πλευρά , αυτή που απλά δεν φτάνει κάπου κ ίσως πρέπει να συμφιλιωθώ μαζί της. 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!! Εμείς περάσαμε ένα βράδυ..μα τι βράδυ... το μικρούλι μου ξύπναγε ανά 3 ώρες και ρούφαγε, ρούφαγε μπας και βγει καθόλου γάλα..... και δεν έπινε και τη σκόνη.. .με το ζόρι ήπιε 50μλ σκόνη!!

Αngel τι άλλα συμπτώματα έχει το μωράκι σου για ΓΟΠ? Γιατί και εμένα πίνει ελάχιστή σκόνη και λέω...μήπως και το δικό μου υποφέρει το καημένο με το έτοιμο και δεν το έχω καταλάβει;; (και απλά νομίζω ότι κάνει νάζια και δεν πίνει παρά μόνο το δικό μου;;)

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα angelακι,περαστικα και σε εσενα.Τι γινεται βρε κοριτσια αντε λιγο κι αυτος ο μηνας και πιστευω να ηρεσουμε.Εμενα εχει ευαισθησια με τις αμυγδαλες περισυ σχεδον καθε μηνα την επιανε και μου ειχε πει οτι αν το κανει και φετος θα τις βγαζαμε αλλα τελικα την γλιτωσαμε...

Γουλιες βγαζει κι εμενα οταν ρευεται μεγαλες ομως...

Y0zHp2.png?OgArctsO

ναι αννια, εμενα βγαζει και κατα την διαρκεια του γευματος γουλιες και μετα μεχρι και 1 ωρα. Απο τις πολλες γουλιες λεει ο παιδιατρος και τα υγρα του στομαχου που βγαινουν ταυτοχρονα που ειναι οξυνα της καψανε τον οισοφαγο και τωρα μολις βγαλει γουλια ποναει και δεν θελει να φαει για να μην πονεσει.

Χριστινακι εμενα και στο στηθος τα ιδια με το μπουκαλι κανει δεν πιστευω να εχεις τετοιο θεμα.

παιρνει 1 φαρμακο 3 φορες την μερα για να μην ειναι οξυνα τα υγρα και αλλες 3 φορες μαλοξ και παρολα αυτα εχουμε οσα σας ειπα πριν. καλο ε?

dmDAp3.png

m31riaw4td851ovq.png

Διαφημίσεις

Α! Οσο για αλλα συμπτωματα ρευεται ακομα και μετα πο 3 ωρες, ξυπναει και κλαιει για να την σηκωσω να ρευτει, βραχνιαζει ο λαιμος της και εχει δυσπνια κατι φορες στον υπνο της.

dmDAp3.png

m31riaw4td851ovq.png

sorry που αφυγα ετσι αλλα ξυπνησε παλι. Δεν ξερω, φοβαμαι και για αφυδατωση (δεν ξερω αν ειναι υπερβολη αυτο) και φοβαμαι μηπως ειναι κατι αλλο και κανουμε λαθος. Μου ειπε να κανω και καλιεργεια ουρων. Πιστευω στο παιδων θα κανουν και αιματος και αλλες εξετασεις μεχρι να σιγουρευτουν για το τι ειναι ενω ετσι καθυστερω και η κατασταση γινετε χειροτερα. ανχωνομαι κιολας πολυ.

Ας μου πουν και οι δευτεροτριτομαναδες την γνωμη τους να παω παιδων ή να περιμενω ακομα?

dmDAp3.png

m31riaw4td851ovq.png

Διαφημίσεις

Eυχαριστώ κελάκο μου!! Που είστε καλέ όλες σήμερα;; Πήρατε τους δρόμους με αυτό το φοβερό καιρό εε;;

Με το θηλασμό καθόλου καλά γιατί απλά έχω πολύ λίγο γάλα πλέον... θα δείξει.. να δούμε και σήμερα τι ύπνο θα κάνουμε..!!!

PCqNp2.png

Τσουπρες!!καλησπερααααααα!!!Μολις πριν απο λιγο γυρισαμε!!!Χριστιναααααααα!!!ΠΩς μεγαλωσε ρε η μπομπουυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!@Τι κουκλα ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Εχουμε και το ιδιο γυμναστηριο!βλεπει ο γιος μου ο μεγαλος τη φωτο και μου λεει μαμα...ο αζεφουλης μου ειναι;;;;χαχαχαχαχα!!μπερδευτηκε το αγορι μου!!!Κι εμεις χαλια σημερα με το φαι.....τεσπα...φιλια σε ολες!!!!!!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Βάλτε κι εμάς στο club με τους κακόφαγους!Χμμμ μάλλον εμείς είμαστε μόνιμα αλλά σήμερα βαρέσαμε κόκκινα μαζί με τα νεύρα μου! Με το μπιμπερό κάνει ακριβώς 1 ώρα να πιει 120 μλ στο 3ωρο μπορεί και παραπάνω, όταν πήγαινα να τη βάλω στο στήθος πλάνταζε στο κλάμα και δυσκολευόμαστε απίστευτα να φάμε έστω και λίγο. Υποψιάζομαι κι εγώ ΓΟΠ μιας και όλο και βγάζει αν και όχι όπως ο γιος μου που ειχε διαπιστωμένο πρόβλημα! Δευτέρα ή Τρίτη θα μιλήσω με την παιδίατρο γιατί πραγματικά δε γίνεται να συνεχίσουμε έτσι, ας ξεκινήσει ξένο αν είναι να βελτιωθεί η κατάσταση γιατί έτσι δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα, μέχρι να φάει το ένα γεύμα φτάνει σχεδόν η ώρα για το επόμενο και μένει παραπονεμένος και ο μικρός μου που δεν προλαβαίνω να ασχοληθώ και μαζί του!:evil:

Χριστινάκι το κοτισάκι σου είναι όντως μια κουκλίτσα! Ρούφηξέ της λίγο το μαγουλάκι για λογαριασμό μου!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

ωχ βρε μαρινα τι τραβας και εσυ..εμενα εκανε 2φορες εμετο σημερα μαλλον η παραφαγε η κρυωσε το στομαχακι του..του εδωσα χαμομηλακι μηπως και στρωσει...εσενα με το μπουκωμα πως ειναι?

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...