Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Σταμάτα σε παρακαλώ, όλα θα πάνε καλά θα το δεις ,χωρίς ταλαιπωρία δεν έχει ουσία... μας προετοιμάζει για την ταλαιπωρία που θα μας περιμένει με το μπεμπακι μας .... ξεκίνα να βλέπεις την θετική πλευρά σε παρακαλώ μην τ αφήνεις να σε παίρνει από κάτω 

Ποια είναι η θετική πλευρά ; Ένα αποτέλεσμα που δε ξέρω πότε αν θα έχω! Δεν είναι πως εχουμε σκαμπανεβάσματα (καλά ή κακά). Απλα μας πάει τρένο. Θα μου πεις γιατί συνεχίζω αν δε το πιστεύω ; Θα σου απαντήσω πως δε θα είμαι εγώ καλά με τον ευατο μου αν δε το τερματίσω. Αλλα πλέον θα σου πω με το χέρι στη καρδιά πως δεν είμαι όπως ήμουν πριν ένα χρόνο. Βλέπω και την άλλη πλευρά , αυτή που απλά δεν φτάνει κάπου κ ίσως πρέπει να συμφιλιωθώ μαζί της. 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

ουουου καλημερααα..εμεις ειχαμε ενα σχετικα ησυχο βραδυ...τωρα σε λιγο θα ντυθουμε και θα παμε στον ξαδερφο μας να πιασουμε παρεα τον μαη...και μαλλον το απογευμα θα βγουμε τα 2μας..φιλακια..

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ουουου καλημερααα..εμεις ειχαμε ενα σχετικα ησυχο βραδυ...τωρα σε λιγο θα ντυθουμε και θα παμε στον ξαδερφο μας να πιασουμε παρεα τον μαη...και μαλλον το απογευμα θα βγουμε τα 2μας..φιλακια..

ΑΝΝΙΑ ΜΟΥ ΛΑΘΟΣ ΤΑ ΛΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΠΑΤΕ ΒΟΛΤΙΤΣΑ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΤΙ ΞΕΧΑΣΕΣ......

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Καλημερα και καλο μηνα.Επιτελους ΜΑΙΟΣ:DΤι ωραιος μηνας!!!!!Στις 6 εχει γενεθλια η κορη μου η οποια εχει και σημερα πυρετο και στις 14 εχω επετειο γαμου,10 χρονια παντρεμενοι,αχχχχ.

Ερημια σημερα στο καφε οντως...Εγω ακομη δεν ειχα μαθει για την εγκυμοσυνη κατα τις 12 νομιζω..

Y0zHp2.png?OgArctsO

Ενώ σαλιγκάρια???ΜΠλιάχ!

Εμας μας αρεσουν πολυ, τα φτιαχνω συχνα και περνω τα μεγαλα απο την αγορα,μιαμ,μιαμ...

Παντως και πλιγουρι θα ηθελα να δοκιμασω ειναι το Ελληνικο ρυζι μου ειπαν.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

χαρααααααααααα κι εγωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!αχχχχχχχχχ!!!!!θελω κι αλλο μωροοο...μπουαααααααα πως θα πεισω τον αντρα μου;;;;;;;;;;:) :) :) :)

Κι εγω θελωωωωωωωωωωωωωωωωωωω πολυυυυυυυυυυυυυυ.

Σημερα το ειπα στον αντρουλη μου και μου ειπε οτι δεν παω καλα...:):):)

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια!

Καλο μήνα!!

Εμεις τελικα καναμε τον υπερυχο, εχουμε ΓΟΠ και τεραστιο προβλημα στο φαγητο, πλεον δεν τρωει. Τρωει δηλαδη ή 5 λεπτα στηθος ή 50 ml και μετα τιποτα. παω να την βαλω να φαει και ενω τρωει τα χερια της απο την πεινα ουρλιαζει και φτηνει το γαλα.ξυπναει καθε 2 ωρες απο την πεινα και παλι απο την αρχη. τα εχω παιξει εντελως και απο κουραση αλλα πιο πολυ που συνεχεια ποναει και κλαει.

Ακομα και οταν ειναι αγγαλια και κοιταει προς το σωμα μου βογκαει σαν να ποναει ενω οταν την βαζω και κοιταει αναποδα ειναι καλυτερα. Την δευτερα θα παω σε παιδογαστεντερολογο αλλα με βλεπω συντομα για παιδων.αυτααα.

Ελπιζω να περασετε ομορφα σημερα, εγω ειμαι πτωμα και δεν νομιζω να κανουμε τιποτα.

dmDAp3.png

m31riaw4td851ovq.png

Καποτε κι εγω τζιτζι το ηθελα αλλα στην πορεια ειδα οτι δεν βγαινει.

Εγω τωρα εδωσα ντεπον παλι και ειδα τον λαιμο της ο οποιος ειναι ασπρος..:(Μαλλον θελει αντιβιωση.Η μεγαλη πηγε σε μια φιλη της,το μωρο κοιμαται και ο γιος μου βλεπει στο σταρ κινουμενα.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Μουεδωσε ενα ειδικο γαλα αλλα την 1η φορα εφαγε 100 ml την 2η 50ml. την 3η 20 ml. και απο τοτε καθολου. το εφτυνε και ετσι εβαλα παλι το παλιο γαλα σημερα εχει πιει μονο 70 ml!

Σε ευχαριστω πολυ. Μονο υπομονη μπορω να κανω δεν εχω και αλλη επιλογη. φοβαμαι ρε γαμωτο μην κολησει και καμια ιωση αμα παμε παιδων γιαυτο δεν εχω παει ακομα αλλα αν συνεχει θα παω υποχρεωτικα.

dmDAp3.png

m31riaw4td851ovq.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...