Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , MK2012 είπε:

Ξεκίνησα χθες novofertil και φυλλικό. Απλά τη βιταμίνη D που μου είχε γράψει η παθολόγος δε ξέρω κάθε πότε πρέπει να την παίρνω κ περιμένω να μου πει. Νομίζω πρέπει να ξανά προσπαθήσω για να αυξήσω πιθανότητες. Τα έμβρυα που έχω δεν έχουν κ πολλές. Πολλά γίνονται βέβαια όπως είπε κ η @Xristina96 αλλά αν μετά μείνω με μηδέν δε θα το πάρω καλά. Ο Μαστρ*** είχε πει να κάνω αλλά 2-3 έμβρυα προτού μεταφέρω γιατί δε τους έδινε πολλές ελπίδες όντως.

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Σωστό αυτό. Θα το κοιτάξω !

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Στο μαιευτήριο μας είχαν πει να κλείσει πρώτα μήνα για να σκληρήνουν τα νυχάκια και μετά να τα κόψουμε! Εμάς βέβαια ενώ γεννήθηκε με πραγματικά μεγάλα νυχάκια, άρχισαν να σπάνε από μόνα τους οπότε τώρα είναι σε ψιλοκανονικό μήκος και δεν γρατσουνίζεται!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπέρα και απο μένα!

αχ ακούω για 5ωρα και δε το πιστεύωωωωω

εμένα κοιμάται συνήθως μιαμιση ώρα ή το πολύ δυομιση (στο τσακίρ κέφι)...

συνήθως ξυπνάει απο την πείνα.

Εμείς καταφέραμε και κόψαμε μόνο δύο νυχάκια...τα υπόλοιπα αργότερα!

Ρε παιδιά δύσκολο να είσαι συνέχεια μέσα ε?

Θέλω να πάρω λίγο αέρα.

Και να σταματήσω να τρώω γλυκά. Σημερα είπα να αρχίσω να τρώω μόνο λίγη μαύρη σοκολάτα και μας έφεραν ένα τεράαααστιο κουτί βελγικές πραλίνες....έφαγα περίπου δέκα...ευτυχώς δε βάζω κιλά...αλλά δε χάνω κιόλας.

Κοιλιά σας έμεινε? εμένα λίγη αλλά φαίνεται. Δεν είχα ποτέ κοιλιά, μάλιστα πριν μείνω έγκυος πήγαινα γυμναστήριο και ήμουν αρκετά σφιχτή..

πήγα να βάλω ένα παλιό μου τζιν και δεν ανέβαινε....

Θα γίνω ποτέ όπως πριν???????????????????????????????? κλαψ λιγμ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

γεια σας μανουλες!!να σας ζησουν πρωτα απο ολα τα μωρακια σας,βλέπω εδω και τη φιλη μου τη χαρα!!εγω ειμαι απο το καφε μανουλες απριλιου με ΠΗΤ 25/04/10 στο μητερα!ζηταω απεγνωσμενα τα φωτα σας!!για ολα..για το μαιυτηριο,για τον γιατρο μου αν τον ειχε καμια,για το θηλασμο,για τον πονο....εχω αγχος οσο πλησιαζει ο καιρος!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

γεια σας μανουλες!!να σας ζησουν πρωτα απο ολα τα μωρακια σας,βλέπω εδω και τη φιλη μου τη χαρα!!εγω ειμαι απο το καφε μανουλες απριλιου με ΠΗΤ 25/04/10 στο μητερα!ζηταω απεγνωσμενα τα φωτα σας!!για ολα..για το μαιυτηριο,για τον γιατρο μου αν τον ειχε καμια,για το θηλασμο,για τον πονο....εχω αγχος οσο πλησιαζει ο καιρος!

Να μην έχεις καθόλου άγχος! όλα θα πάρουν το δρόμο τους. Στο τέλος θα θέλεις τόσο να γεννήσεις που θα σου φύγουν οι φόβοι! Ο τοκετός δε πονάει και τόσο πολύ. Εγώ είμαι σούπερ φοβιτσιάρα αλλά τους πόνους τους άντεξα. Μόλις αρχίσεις να πονάς πολύ, σου βάζουν επισκληρίδιο και ησυχάζεις.

Ο θηλασμός είναι το πιο φυσικό πράγμα. Το μωρό το βάζεις στο στήθος και ανοιγει το στοματάκι του να θηλάσει. Να ζητήσεις αποκλειστικό θηλασμό και όλα θα πάνε καλά.

και μετα... θα έρθει το μωρό σου και θα πετας στα σύννεφα...

Δε το περίμενα αλλά μου συμβαίνει!!!!

φιλια και με το καλό

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Να μην έχεις καθόλου άγχος! όλα θα πάρουν το δρόμο τους. Στο τέλος θα θέλεις τόσο να γεννήσεις που θα σου φύγουν οι φόβοι! Ο τοκετός δε πονάει και τόσο πολύ. Εγώ είμαι σούπερ φοβιτσιάρα αλλά τους πόνους τους άντεξα. Μόλις αρχίσεις να πονάς πολύ, σου βάζουν επισκληρίδιο και ησυχάζεις.

Ο θηλασμός είναι το πιο φυσικό πράγμα. Το μωρό το βάζεις στο στήθος και ανοιγει το στοματάκι του να θηλάσει. Να ζητήσεις αποκλειστικό θηλασμό και όλα θα πάνε καλά.

και μετα... θα έρθει το μωρό σου και θα πετας στα σύννεφα...

Δε το περίμενα αλλά μου συμβαίνει!!!!

φιλια και με το καλό

ΑΧ τι καλα να τα ακουω αυτα απο μια νεα μανουλα!!ως τωρα μονο γκρινιες ακουω ..που γεννησες εσυ?? οσο για τον αποκλειστικο θηλασμο ρωτησα τηλ/κα στο ΜΗΤΕΡΑ και μου ειπαν οτι ισχυει ακομα κ στο 3 κλινι,αρκει οταν πας λεει να το ζητησεις στην υποδοχη. καποιες ομως μου ειπαν οτι ετσι το λενε κ δε θα το αφηνουν το μωρο..

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

όπως στα είπε η λορέτα....

όταν θα δεις την ζουζούνα σου,θα τρελαθείς και δε θα θυμάσαι δευτερόλεπτο πόνου!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ΑΧ τι καλα να τα ακουω αυτα απο μια νεα μανουλα!!ως τωρα μονο γκρινιες ακουω ..που γεννησες εσυ?? οσο για τον αποκλειστικο θηλασμο ρωτησα τηλ/κα στο ΜΗΤΕΡΑ και μου ειπαν οτι ισχυει ακομα κ στο 3 κλινι,αρκει οταν πας λεει να το ζητησεις στην υποδοχη. καποιες ομως μου ειπαν οτι ετσι το λενε κ δε θα το αφηνουν το μωρο..

εγώ γέννησα στη θεσσαλονίκη, στην γενική κλινική.

Όσο για τον θηλασμό μη σε αγχώνει. Και να του δώσουν εκεί ξένο γάλα δε σημαίνει οτι δε θα μπορέσεις να θηλάσεις μετά αποκλειστικά. Δε χάνεται ο θηλασμός με 2-3 μέρες που θα πινει και λίγο ξένο. Δυστυχώς στην ελλάδα πρέπει να τους απειλήσεις για να μη δώσουν μπιμπερό. Να προσέχεις να μη πληγώσεις τις θηλές σου πολύ...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

καλησπερούδια και απο μένα!!! Κορίτσια δεν προλαβαινωωωω!!!

λοιπόν διάβασα τα ωράρια των μωρουλένιων και τα βρίσκω όλα λογικά- :tongue:- πειράζει που με άρεσε το 6 ωρακι του μωρού της Στέλλας;;;; καλά και γω παράπονο δεν έχω κοιμάται εδώ και λίγες μέρες 8 με μια, αλλά τι το θες που εγώ κοιμάμαι 10 ή 11 όποτε μου πάει χαμένο το πενταωράκι... γενικώς δεν γκρινιάζει όμως το βράδυ, τρωει κοιμάται ένα πράγμα!!! Πήγαμε στον παιδιάτρο και μας βρήλα από 3200 γέννα, 3050 έξοδο ήδη στα 4650, ευτυχώς όλα πάνε καλά.... η καραμελίτσα μου γελαέι και λεέι αγκού εσας αρχίσαν τα μωράκια σαςνα μιλάνε, αχχχ τι χαρά είναι αυτή άλλο πράγμα! γύρω στις 35 με 45 μέρες το κάνουν αυτό, θα τρελαθέειτε σας λέω! Χαιρομαι που διάβασα ότι είστε όλες καλά, σας αφήνω προς το παρόν, φιλάκια πολλα

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

άσχετο αλλά γιατι δεν εμφανίζεται η φώτο που έχω βάλει στο προφιλ μου?

πρέπει να τη βάλεις στο αβαταρ και όχι στην εικόνα προφίλ

φοβερή φάτσα ο μπεμπούκος σου!!!

Επεξεργάστηκαν by mummycool

i1lzp2.png

Κοριτσάρες μου πώς είστε?

Όλες καλά?Τα μωράκια μας?

Πολλά φιλάκια...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

γεια σας κοριτσια μου,γεννησα και εγω και μολις σημερα ηρθαμε σπιτι!ο αντρουλης μου τωρα κραταει την μικρη και ετσι προλαβαινω να σας πω περιληπτικα την εμπειρια μου.λοιπον εκανα εισαγωγη το σαββατο το πρωι στην κλινικη για προκληση με ορο.μεχρι τις 12:30 δεν ειχα ουτε πονους,ουτε διαστολη και το μωρο μου ειχε ανεβει μεχρι το στομα ετσι η μοναδικη λυση αν και δεν ηθελα ηταν η καισαρικη.μπηκα χειρουργειο στις 1 και 1και 17 ειχα την μπουμπου μου αγκαλια η οποια γεννηθηκε 3,900 και 52 εκ. οι νοσοκομες οταν την ειδαν ειπαν οτι ειναι για περπατουρα και οχι για θερμοκοιτιδα. η εμπειρια του να βλεπεις το παιδι σου ειναι φοβερη.ειμαι τρελα ερωτευμενη μαζι της.ειναι ολη μου η ζωη.περιττο να πω οτι θελω να βαλω μπρος και για το δευτερο!να ευχηθω τα καλυτερα σε οσες γεννησαν και οσες απεμειναν.θα συνθεδω αυριο που θα κοιμαται πιο πολυ μικρη για να διαβασω τα προηγουμενα.φιλακια σε ολες!

OjQkp2.png?B89kEt5q

γεια σας κοριτσια μου,γεννησα και εγω και μολις σημερα ηρθαμε σπιτι!ο αντρουλης μου τωρα κραταει την μικρη και ετσι προλαβαινω να σας πω περιληπτικα την εμπειρια μου.λοιπον εκανα εισαγωγη το σαββατο το πρωι στην κλινικη για προκληση με ορο.μεχρι τις 12:30 δεν ειχα ουτε πονους,ουτε διαστολη και το μωρο μου ειχε ανεβει μεχρι το στομα ετσι η μοναδικη λυση αν και δεν ηθελα ηταν η καισαρικη.μπηκα χειρουργειο στις 1 και 1και 17 ειχα την μπουμπου μου αγκαλια η οποια γεννηθηκε 3,900 και 52 εκ. οι νοσοκομες οταν την ειδαν ειπαν οτι ειναι για περπατουρα και οχι για θερμοκοιτιδα. η εμπειρια του να βλεπεις το παιδι σου ειναι φοβερη.ειμαι τρελα ερωτευμενη μαζι της.ειναι ολη μου η ζωη.περιττο να πω οτι θελω να βαλω μπρος και για το δευτερο!να ευχηθω τα καλυτερα σε οσες γεννησαν και οσες απεμειναν.θα συνθεδω αυριο που θα κοιμαται πιο πολυ μικρη για να διαβασω τα προηγουμενα.φιλακια σε ολες!

Καλό σαραντισμό κουκλάρα μου!!!

Να σας ζήσει και πάλι και να είστε όπως τώρα μια ευτυχισμένη οικογένεια....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...