Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Neverstop είπε:

Και ποιος σου είπε πως η εξωσωματική είναι κατοσταρι? Μαραθώνιος και όποιος αντέξει, ξεκάθαρα. Λίγες οι τυχερές.

Η αδερφή μου έκανε με την πρώτη παιδί με μία ωοληψια μία μεταφορά στα 43 και εγώ χρειάστηκα τρία χρόνια σχεδόν και μικρότερη.

Για αυτό είμαι εγώ στο φόρουμ βέβαια κι όχι η αδερφή μου 😂(θυμήθηκα τη @dimi.tra, δεν μας βλέπεις πώς είμαστε όλες εδώ μέσα-εκλαψα😅)

Όταν ξεκίνησα για εξετάσεις για εξωσωματικη έλεγα δεν έχω χρήματα θα πάω στο δημόσιο, αποκλείεται να μπορέσω σε ιδιωτικό. εντέλει και σε ιδιωτικό πήγα και τα χιλιάρικα τα έσκασα κι όσα έλεγα τότε όλα τούμπα.

Θα συνεχίσει να είναι μέρος της καθημερινότητας σου το κομμάτι των ωοληψιων καθώς δεν θα είσαι όντως καλά με εσένα αν τα παρατήσεις 33 έχοντας περίοδο.

Απλά μην ζοριζεσαι με άλλο ψάξιμο, αν υπήρχε κάτι θα το είχαν βρει. Απλά ψάχνεις τα καλά ωάρια όπως όλες μας😀🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Ο ντοκτορ το έχει ακόμα το μούσι?

Τον δικό μου εννοείς??? Μάλλον της mk2012 ..

Aλλα και ο δικός μου έχει ο γλυκούλης χαχαχαχαχχ

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

ωχ μωρε λορετακι ακομα μπουκωμενη εισαι??εχει μπουκωσει και μενα ο αντρας μου σημερα χαλια και αυτος

ασε άννια μου, χάλια!

Ελπίζω αύριο να ειμαι καλύτερα!

εσύ πώς είσαι? να προσέχεις, κυκλοφορούν παααρα πολλές ιώσεις

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα σας!!!!!!τι καμετε?εμεις ολη μερα στην γυρα για δουλειες.,μπαινω που και που και ριχνω ματιες.

ο μικρος μου εχτες μου εκανε κατι περιεργα.....

εφαγε κατα τις 22.30 το τελευταιο γευμα και απο κει και επειτα ξεκινησε μια γκρινια.μετα απο καμια ωρα ξεκινησε να κλαιει ασταματητα με λυγμους αφου πνιγοταν απο το κλαμα.πηρα τον παιδιατρο στις 1.30 γιατι δεν αντεχα να τον βλεπω να κανει ετσι.μου ειπε να του δωσω ντεπον και αν σε μιαμιση ωρα αν δεν του εχει περασει να τον παω στο νοσοκομειο να τον δει ωριλας και να κανει γενικη ουρων.εντελει με το που του εδωσα το ντεπον δεν περασε κυριολεκτικα ουτε ενα λεπτο και κοιμηθηκε.ειχε κουραστει και πολυ απο το κλαμα.με ρωτησε ο γιατρος αν εβγαζε γουλιτσες και οντως ειχε βγαλει πολλες λιγο πριν ξεκινησει το κλαμα.τον βαλαμε στην μεση στο κρεβατι μας και κοιμηθηκε σαν πουλακι το μικρουλι μου.το πρωι ξυπνησε με γελακια ως συνηθως και ευτυχως μου εφυγε ενα βαρος απο πανω μου.μακαρι να ηξερα τι του εφταιγε και τον εκανε να σπαραζει ετσι

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημεεεεεεεεερα!!!!!!!!!!!!Χρονια πολλαααααααααααααααα!!!Πως ειστε κοριτσαρες μου;Εμεις καλα δοξα το θεο!Το αγορι μου αφου εφαγε χτες κανονικα σε ολα τα γευματα σημερα το πρωι ξυπνησε στις οκτω παρα τεταρτο!!!!Δε μου εφαγε καλα ομως...τεσπα

Καλα να περασετε ολες σημερα!Λορετακι και εσυ μαναρι μου καλα να περασεις το μπατσελορ!ευχομαι να ειστε κι εσεις και τα μωρακια σας καλα και να εχετε μια ομορφη μερα!

Φιλια σε ολες!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

καλημερα καλημερα ολη μερα καλο μηνα να εχουμε ολες και χωρις αρρωστιες πια αντε

μαρακι εγω που το περασα και πολυ εντονα σου συνηστω να μη τη βγαλεις ακομα εμενα 1 μηνα και μου κρατησε και τωρα ειμαστε στους 2+ και ακομα βγαζω μυξες και ο μπεμπης βλεματα αστη μη σου ξανακατρακυλησει γιατι γινετε πολυ ευκολα απο τη μια στιγμη στην αλλη

κελακο δε το ειδα ακομα δε προλαβα εκανα δουλειες εχτες μου ηρθαν και επισκεπτες και δε προλαβα

περσι τετοια μερα εμαθα οτι ημουν εγκυος στο μπουγατσακι μου το θυμαμαι και πολυ συγκινουμε αχχχχχχχχχχχχ

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

χαρααααααααααα κι εγωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!αχχχχχχχχχ!!!!!θελω κι αλλο μωροοο...μπουαααααααα πως θα πεισω τον αντρα μου;;;;;;;;;;:) :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

καλη μερα!!!!καλη πρωτομηνια!!!ελπιζω να ερημωσει σημερα το φορουμ που θα σημαινει οτι ολες θα εχουμε παει την τσαρκα μας!!ηδη αυτη την στιγμη που γραφω ειναι μεσα 16 μελη νομιζω δεν εχω ξαναδει τοσα λιγα.χαχα

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...