Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Sunshine. είπε:
      1 hour ago, kate82 είπε:

Μόνο cyclacyr και φυλλικο δίνουν προς την εμβρυομεταφορα λίγες μέρες πριν δίνουν προγεστερονη αλλά όχι σ όλες... 

Καλή επιτυχία Άννα! Πότε θα την κάνεις; Εμένα μου έχει δώσει 6 cyclacur και αυτοκόλλητο dermestril. Παίρνεις και filicine? Καλό είναι να ξεκινήσεις και προβιοτικά.

Ευχαριστω παρα πολυ,δεν μου εχουν πει ημερα,την τριτη εχω υπερηχο κ μαλλον θα κανω κ prp εμδομητριου,θα μου πουν την τριτη,ισως κανω την Παρασκευη ετ αλλα μου φαινεται νωρις,κανω λαθος?

πρίν από 3 λεπτά , Anna7190 είπε:

Ευχαριστω παρα πολυ,δεν μου εχουν πει ημερα,την τριτη εχω υπερηχο κ μαλλον θα κανω κ prp εμδομητριου,θα μου πουν την τριτη,ισως κανω την Παρασκευη ετ αλλα μου φαινεται νωρις,κανω λαθος?

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

αχ τι ωραία που θα πας αυριο στο καζίνο με τον πριγκηπα εγω δεν εχω παει ποτέ!

εννοείται θα πάω στο ξενοδοχείο και όχι στο καζίνο...

Δεν έχω μπει αλλά και ούτε θέλω.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πρίνσυ δώσε φιλάκια στο Λόρδο σου.....

Μάκια...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

φιλάκια και στη Λουλουδένια σου!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Μόλις γύρισα από σουπερ μαρκετ με παμπερς, ενα κουτί φερέρο σοκολατάκια, και ενα οικογενειακό ΕΒΓΑ chocolate orgy... καλά πάω έτσι;; Τα φερέρο τα ξετινάζω αυτή τη στιγμή...:roll::roll::roll:

Λορέττααααα..πηρα μαγιά!!! Για πες, τόοοοσο πολλά χαπάκια καλέ θα παίρνω με τη μια;; Το κουτί πάνω λέει 2-4 μετά αό κάθε γεύμα..προφανώς για γαλουχία έιναι άλλη δόση εε;; Σίγουρα πάντως έτσι;; Μην πάθω και τίποτα!! :-)

PCqNp2.png

Μόλις γύρισα από σουπερ μαρκετ με παμπερς, ενα κουτί φερέρο σοκολατάκια, και ενα οικογενειακό ΕΒΓΑ chocolate orgy... καλά πάω έτσι;; Τα φερέρο τα ξετινάζω αυτή τη στιγμή...:roll::roll::roll:

Λορέττααααα..πηρα μαγιά!!! Για πες, τόοοοσο πολλά χαπάκια καλέ θα παίρνω με τη μια;; Το κουτί πάνω λέει 2-4 μετά αό κάθε γεύμα..προφανώς για γαλουχία έιναι άλλη δόση εε;; Σίγουρα πάντως έτσι;; Μην πάθω και τίποτα!! :-)

Χριστινάκι σίγουρα! Θα δεις διαφορά αλλά θα κάνεις υπομονή και θα τα παίρνεις όλα! Τι να κάνουμε αφου η μικρούλα θέλει γαλατάκι απο τη μαμά!!!!:-D

Αρχισες τα όργια με τα παγωτά??????? Θέλω και γω λεμεεεεεεεεε

Εγώ κάνω όργιο με μια κοτόσουπα!

Μαράκι καλά χάπια ειναι τα CLA για αδυνάτισμα! Αλλά εγώ δε συνιστώ χάπια για λίγα κιλά. Πάρε καμιά κρεμούλα, κάνε καμιά εντιβή με κανένα σαπουνάκι ειδικό, πρόσεξε λίγο τη διατροφή, περπάτα και λίγο και θα δεις διαφορά.

jXj1p2.png?DWVm7y7O

χααχαχα κάνε εσύ τα όργια σου και άσε με εμένα με τα δικά μου!!!

(πάντως σε θαυμάζω που αντέχεις..στο έχω ξαναπεί...εγώ δυστυχώς θα τα παρατούσα....:rolleyes:)

όπως αποδεικνύεται δε τα παρατάς και τόσο εύκολα ;)

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Ναι λορέττα μου δεν τα παρατάω επειδή όμως δεν έχω τέτοια θέματα όπως εσύ με το φαγητό...δυστυχώς είμαι πολύ λαίμαργη και δεν ξέρω αν θα μπορούσα να συνεχίσω με πολλούς περιορισμούς! Ενώ εσύ παρόλο που και στην αρχή συνάντησες ένα σωρό δυσκολίες δεν το έβαλες κάτω!!

(+ ότι ο άντρας σου είναι φαρμακοποιός και θα είχες όλα τα γάλατα, μπιμπερό κλπ στα πόδια σου :D:D)

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Ναι λορέττα μου δεν τα παρατάω επειδή όμως δεν έχω τέτοια θέματα όπως εσύ με το φαγητό...δυστυχώς είμαι πολύ λαίμαργη και δεν ξέρω αν θα μπορούσα να συνεχίσω με πολλούς περιορισμούς! Ενώ εσύ παρόλο που και στην αρχή συνάντησες ένα σωρό δυσκολίες δεν το έβαλες κάτω!!

(+ ότι ο άντρας σου είναι φαρμακοποιός και θα είχες όλα τα γάλατα, μπιμπερό κλπ στα πόδια σου :D:D)

χριστινάκι μου ευχαριστώ πολύ πολυ...

ο θηλασμός μου δίνει εμένα πάνω απ'όλα μεγάλη ικανοποίηση

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Και μέχρι πότε το σκέφτεσαι να θηλάζεις;; Ή όσο πάει;

Όταν τον θηλάζεις τον ξαπλώνεις και στο κρεβάτι; Γιατί εμένα νομίζω ότι έτσι έχει 'κακο(λο)μάθει και δεν δεχόταν μετά το μπουκάλι...

(πάντως τώρα το βράδυ αφού ρούφαγε, ρούφαγε, ήπιε ότι υπήρχε και άρχισε να κλαίει..ήπιε και 50μλ ξένο και τώρά κοιμάται σαν πουλάκι)

PCqNp2.png

Και μέχρι πότε το σκέφτεσαι να θηλάζεις;; Ή όσο πάει;

Όταν τον θηλάζεις τον ξαπλώνεις και στο κρεβάτι; Γιατί εμένα νομίζω ότι έτσι έχει 'κακο(λο)μάθει και δεν δεχόταν μετά το μπουκάλι...

(πάντως τώρα το βράδυ αφού ρούφαγε, ρούφαγε, ήπιε ότι υπήρχε και άρχισε να κλαίει..ήπιε και 50μλ ξένο και τώρά κοιμάται σαν πουλάκι)

O πρώτος στόχος είναι 6μηνο, ο δεύτερος χρόνο (και βλέπουμε):-D

Τον θηλάζω συνήθως στην αγκαλιά μου αλλά και ξαπλωτό.

Πάντως και μένα με δυσκολεύει πολλές φορές. Ας πουμε σήμερα έτρωγε πάνω απο 30 λεπτά, τον έβαλα να κοιμηθεί και έκλαιγε και αναγκαστικά του δώσαμε και μεις 50 μλ απο δικό μου γάλα που είχα στο ψυγείο (έχω πάντα καβάντζα) και κοιμήθηκε με προσπάθεια και πάλι!

Με κουρασε μπορώ να πω! Εχω και το μπουκωμα, μ'επιασε κλειστοφοβία μεσα στο δωμάτιο!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...