Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  κορίτσι μου ... εσύ σε τι φάση είσαι???

αποτυχιας σε αυτη την φαση 😅 αλλα εχουμε ηδη ενα παιδι , οποτε οκ το διαχειριζομαστε λιγο καλυτετα. σκεφτομαστε να προχωρησουμε με δοτη γιατι στερεψαμε …  βρεθηκε σπερμα μονο με βιοψια στην τελευταια προσπαθεια και μετα απο θεραπειες του αντρα μου, οποτε δεν νομιζω να μπουμε στην διαδικασια ξανα. ειναι πολυ χρονοβορα και κοστοβορα με αβεβαια αποτελεσματα.

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Σωστήηη στέγια!!! Την καλύτερη δουλειά θα κάνεις!!

Εμένα η μικρούλα μου κοιμάται από τις 1...με ένα δειάλλειμα 4.30-5 για μαμ.. και όχι τίποτα άλλο αλλά ήθελα να την πάρω να πάμε στα μαγαζιά, σούπερ μάρκετ κλπ... Τώρα μόνο σουπερ για παμπερς μας βλέπω....

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμένα σήμερα τα κάναμε σαλάτα

κοιμηθήκαμε μέχρι τις 12

και μετά μου κοιμάται καμιά ωρίτσα...

και εμείς στο σούπερ για πάμπερσ θα πάμε Χριστινάκι.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Κοριτσάκια μου να' μαστε και εμεις!

Οτριβιν σταγόνες μου είχε δώσει και οχι σπρέι!

αλλα τωρα είναι καλήτερα της εδωσα ορο αλλα ποσο μπορούμε να δίνουμε?εχω την εντύπωση οτι είναι απο την ξηρότητα του δωματιου γιατί οταν βαζω τον υγραντήρα σταματάει να είναι μπουκωμένη!

Λορέτα μου δεν πέρνω κάποια αλλα αν ξερει να ειναι κάποια που κάνουνε δουλεία!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Διαφημίσεις

Ουφ, έκανα αγώνα δρόμου για να σας διαβάσω, αλλά καλά να πάθω αφού έχω κάνει απουσίες τελευταία!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Μόλις γυρίσαμε από βολτίτσα εδώ κοντά και τώρα ναρκώθηκε στον ύπνο.

ευτυχώς που δεν κανονίσατε συνάντηση για αυτό το ΣΚ, γιατί ούτε εγώ θα μπορούσα.

Μαράκι, Μαρίνα περαστικά στην κοπελιές σας. Πω, πω πότε θα ηρεμήσεις βρε Μαρινάκι?????

Κέλυ, γέλασα πολύ με την ντουντούκα της Λορέτας!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Χαρά 9.700 ο παίδαρος, φτου, φτου!!!!! Ντόινγκ!!!!!!!! Δηλαδή είναι ακριβώς διπλάσιος από τον δικό μου που φλερτάρει με τα 5 κιλά, καλό ε?

Χριστινάκι η μικρή έχει φαίνεται οξεία τζιτζουλίτιδα!!!!!

Αυτά θυμήθηκα στα γρήγορα.

και εγώ εδώ είμαι.............................

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Γεια σου Μαράκι μου !!!!!!!!!!!!!!!!!

Ώστε βρογχίτιδα ρε γμτ η μικρή ε? Τώρα είδα που ρώταγες πάνω αν είναι να τη βγάλεις βόλτα. Μωρέ άστην καλύτερα λίγες μέρες μέσα να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Καλησπέρα Στέγια!!! Καλέ τώρα θυμήθηκα, τέλειες οι φωτο του πριγκιπάκου!!!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια ευχαριστώ......

Καλά είναι Μαράκι μου ο Πρίγκιπας και σας εύχομαι γρήγορα να γίνετε και εσείς καλά......

cIhqp3.png

9knMp3.png

Λές Πρινσί μου?σημερα τελειώνουμε την αντιβίωση και συνεχίζουμε τις αναπνοές!

Είναι βλέπεις αυτός ο παλιόκαιρος που μια φυσάει, μια κάνει ψύχρα, μια ζέστη και είναι επίφοβο. Κι εγώ τις τελευταίες μέρες που φύσαγε δεν τον έβγαλα καθόλου. Ωχ ξύπνησε ο γουρλοματάκιας........ Φαίνεται πως τελικά δε ναρκώθηκε και πολύ. Φιλιά!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...