Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , little miracle είπε:

υπαρχουν και της bio kult τα pregnea που ειναι απο το στομα και ασφαλη και για εγκυμοσυνη.

Αυτά είναι σαν multi vitamins έχουν κι άλλα μέσα πχ φιλικό, βιταμίνη D κλπ αν τα επιλέξεις σταματάς τα υπόλοιπα ή πρέπει να συμβουλευτείς τον γιατρό σου για την σωστή δοσολογία στα υπόλοιπα. Και δεν λένε τι στελέχη έχουν μέσα γράφουν γενικά 6 στελέχη. Ενώ τα intimeo υποτίθεται έχουν τα απαραιτητα στελέχη της μικροχλωρίδας της μήτρας γι αυτό τα δίνουν οι γυναικολόγοι. Εμένα μου τα σύστησε έξτρα αυτά μετά το τέλος της αντιβίωσης. Δλδ έκανα έναν κύκλο αντιβίωσης μετά την υστεροσκοπηση που έπαιρνα τα lactotune και μετά την αντιβίωση ξεκίνησα τα was intimeo για την μικροχλωριδα της μήτρας. 
      @kate82 έχεις κάνει και υστεροσκοπηση για το λεπτό ενδομήτριο; 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Θα το πιασει το νοημα ή θα καταληξεις οπως εγω να θες το μεγαλο κουτι μονο για 4 μερες...:):)

χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!μαλλον το δευτερο......:tongue::tongue::tongue::tongue:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Τα καταλαβει οταν αρχιζει να ουρλιαζει απο πεινα..:tongue:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:εισαι απιστευτηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Μαρη Κελυ....πως ειναι το παιδι;;;;;;

Τωρα κοιμαται ξερη γιατι εχει δεκατα και μουρμουραγε.Τωρα θα παω να την ξαναδω αν ανεβηκε...Εχτες εκανε ενα 38,1 της εδωσα ντεπον και το πρωι κατι δεκατα τα οποια εφυγαν μονα τους,τωρα παλι δεκατα,ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο..

Y0zHp2.png?OgArctsO

Ναι για χτες και για το πρωι ηξερα...για τωρα ηθελα να μαθω....κι εσυ μου εδωσες...πληρη ιστορικο!!!Αντε καλη ξεκουραση φιλεναδα!Παω κι εγω να σωριαστω!!! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Ναι για χτες και για το πρωι ηξερα...για τωρα ηθελα να μαθω....κι εσυ μου εδωσες...πληρη ιστορικο!!!Αντε καλη ξεκουραση φιλεναδα!Παω κι εγω να σωριαστω!!! :)

Ενα φρεσκαρισμα σου εκανα,ακου πληρη ενημερωση;:mrgreen:

Αντε καλο σωριασμα....:tongue:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Ααααχχχχχχχχ! Τέσπα!

Μαράκι, εμένα για το οτριβίν δε μου το είπε μόνο η παιδίατρός μας, αλλά και στο νοσοκομείο που πήγα τη μικρή ήταν κάθετοι στο ότι το οτριβίν και οποιοδήποτε σπρέυ απαγορεύεται σε αυτές τις ηλικίες! Φαντάσου ότι προτίμησαν να τις κάνουν αναρρόφηση κι αν δε βελτιωνόταν θα κάναμε εισαγωγή, αλλά για σπρέυ ούτε λόγος. Τι να πω, ήταν και πιο μικρή όμως και τώρα ακόμα η παιδίατρος μας το απαγορεύει.

Κέλη έχει τίποτα καλό ο Μαμαλάκης? Ούτε κουράγιο για t.v. δεν έχω!

Ελένη καλέ τι τρύπες άνοιξες? Πάει το παιδί τώρα δε θα τον προφταίνεις!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ελένη καλέ τι τρύπες άνοιξες? Πάει το παιδί τώρα δε θα τον προφταίνεις!

αχ....σαμπως τον προφταινα πριν για να τον προφταινω και τωρα;;;;;τεσπα...ξπνησε μετα απο κανα μισαωρο και δυσκολευτηκα να τον ξανακοιμισω...τα καταφερα βεβαια τελικα αλλα εφυγε ο δικος μου υπνος...και να μαι!!!!

Εμενα παντως ρε παιδια στο Ιπποκρατειο 2 μηνων τον ειχα παει τοτε που ηταν πολυ μπουκωμενος...και μου ειχε πει η γιατρος εκει.....καθεστε;Λοιπον οτι αυτο το διαλυμα πρεπει λεει να το εχεις παντα σπιτι σου και να το χρησιμοποιεις οταν το μωρο δυσκολευετε πολυ....ελπιζω να μην εκανα κακο στο μωρο μου......

Ειναι καμια εδω να μιλησουμε;:D

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...