Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , little miracle είπε:

υπαρχουν και της bio kult τα pregnea που ειναι απο το στομα και ασφαλη και για εγκυμοσυνη.

Αυτά είναι σαν multi vitamins έχουν κι άλλα μέσα πχ φιλικό, βιταμίνη D κλπ αν τα επιλέξεις σταματάς τα υπόλοιπα ή πρέπει να συμβουλευτείς τον γιατρό σου για την σωστή δοσολογία στα υπόλοιπα. Και δεν λένε τι στελέχη έχουν μέσα γράφουν γενικά 6 στελέχη. Ενώ τα intimeo υποτίθεται έχουν τα απαραιτητα στελέχη της μικροχλωρίδας της μήτρας γι αυτό τα δίνουν οι γυναικολόγοι. Εμένα μου τα σύστησε έξτρα αυτά μετά το τέλος της αντιβίωσης. Δλδ έκανα έναν κύκλο αντιβίωσης μετά την υστεροσκοπηση που έπαιρνα τα lactotune και μετά την αντιβίωση ξεκίνησα τα was intimeo για την μικροχλωριδα της μήτρας. 
      @kate82 έχεις κάνει και υστεροσκοπηση για το λεπτό ενδομήτριο; 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπον...προσεξτε τωρα τι θεμα εχω.......με τις θηλες που τις ανοιξα...τελεια...το μωρο τρωει πολυ καλα....ΟΜΩΣ.....τρωει πολυ γρηγορα.......και μολις φαει κλαει....γιατι προφανως πειναει;;;οταν ετρωγε αργα χορταινε με αυτα τα Ml....τωρα.....κλαααααααααααμα ο κυριος οχι αστεια...του εδωσα τη πιπιλα και κοιμηθηκε....για να δουμε για ποσο...αμαν πια αυτο το παιδι μου!!!!:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Βρε Ελενακι μηπως τις ανοιξες πολυ και του καθεται ;:rolleyes:

ξερω και γω τι εκανα;;;;κρατησα μια που δε τη πειραξα...θα κοιταζω να τον ταιζω με αυτην πρωι μεσημερι βραδυ και με τις ανοιγμενες τα γευματα που εχω προβλημα...!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Καλυτερα να του δωσεις τωρα κι αλλο να δεις τελικα αν πειναει ή τρεχει πολυ γρηγορα..

παιδι μου....το πινει....σε 5 λεπτα το πολυ!!!τρεχει πολυ γρηγορα....

πειναει κι ολας...και το πινει με μανια!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

παιδι μου....το πινει....σε 5 λεπτα το πολυ!!!τρεχει πολυ γρηγορα....

Ναι αλλα πως το πινει;;δηλαδη,πνιγεται; κανει τιποτα περιεργα;μηπως τον ενοχλει που τρεχει γρηγορα και γιάυτο κλαει;

Y0zHp2.png?OgArctsO

οχι οχι δε πνιγεται...αντε μια φορα μπορει να πνιγει αλλα και οταν ηταν κλεισμενες παλι το παθαινε...απο τη λαιμαργια του...κι εγω ετσι νομιζω αννια...επειδη το πινει πολυ γρηγορα δε καταλαβαινει οτι χορτασε...ε...μια δυο...που θα παει...θα αρχισει να το πιανει το νοημα! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

ΜΑΛΛΟΝ ΕΛΕΝΑΚΙ ΤΟ ΤΡΩΕΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΧΟΡΤΑΣΕ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ...ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΡΕΣΜΟΥ ΑΚΟΜΑ..

Αννια σε ειδα στον υπνο μου βρε.Ειχατε ερθει λεει για επισκεψη μαζι με τον αντρα σου και τα παιδια αλλα οχι στο δικο μου σπιτι στης μαμας μου και ετρεχα λεει να πω στον αντρα σου να μην πει στη μαμα μου οτι γνωριστηκαμε μεσω νετ γιατι θα με μαλωσει...:mrgreen:καλο ε;;;:tongue:

Y0zHp2.png?OgArctsO

οχι οχι δε πνιγεται...αντε μια φορα μπορει να πνιγει αλλα και οταν ηταν κλεισμενες παλι το παθαινε...απο τη λαιμαργια του...κι εγω ετσι νομιζω αννια...επειδη το πινει πολυ γρηγορα δε καταλαβαινει οτι χορτασε...ε...μια δυο...που θα παει...θα αρχισει να το πιανει το νοημα! :)

Θα το πιασει το νοημα ή θα καταληξεις οπως εγω να θες το μεγαλο κουτι μονο για 4 μερες...:):)

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...