Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Εμένα με έχει βάλει σε προετοιμασία με προβιοτικά, δεν έχω κάποια ένδειξη κακή, αλλά μου είπε ότι κάνουν καλό και βοηθάω στην προετοιμασία πριν την εμβρυομεταφορά.

*Vasoula βλαστοκύστες σου έβαλε ή 3-ημερών; Εγώ φοβάμαι πάνω από 2 αν και ο νόμος το επιτρέπει λόγω ηλικίας..Εύχομαι να σου πήγαν όλα καλά!

Κι εμένα μου έδωσε προβιοτικά αν και το μικροβιωμα ήταν άψογο. Διάβασα κ μια μελέτη βέβαια που λέει για τα προβιοτικά και ότι εμφάνισαν καλύτερα ποσοστά επιτυχίας σε διάφορες μορφές σύλληψης και κύησης (συμπεριλάμβανε δλδ και IVF και φυσική σύλληψη), τα πιστεύω πολύ τα προβιοτικά  

3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλά πτοούμαστε η αλήθεια είναι. Είχα προσπαθήσει να πάω με αισιοδοξία. Νέο κέντρο βλέπεις. Μάλλον πρέπει να το πάρω απόφαση. 
      Στο προηγούμενο κέντρο μου είχαν πει πως αν δε φτάσει βλαστοκύστη στο εργαστήριο δε φτάνει ούτε στη μήτρα. Οπότε δεν έχει νόημα. Τώρα τι να σας πω δε ξέρω. 

Τα βήματα είναι πολλά όμως. Δε ξέρω αν έχει νόημα πλέον.

Λογικό είναι να πτοείσαι αλλά δεν το βάζεις κάτω. Ηταν ένας κακός κύκλος και σπάνια οι αιματολογικές λένε ψέματα να είμαστε ειλικρινείς. Πάμε να δούμε το επόμενο πως θα είναι, το αφήνεις αυτό πίσω σου. Δεν γίνεται να προχωράνε όλα σε βλαστοκύστες, να είμαστε και ρεαλιστές. Περίμενα καλύτερα νέα να πω την αλήθεια, αλλά δεν πειράζει. Να είσαι σκληρή, να κοιτάς μπροστά. Θα τα καταφέρεις, το πιστεύω. Κι αν δεν πιστεύεις εσύ σε εσένα πιστεύουμε εμείς. 💪

Για τα 3 ημερών έμβρυα έχουν γραφτεί πολλά. Αυτό που θα σου πω μόνο είναι πως πριν 10 χρόνια σπάνια έβαζαν βλαστοκύστες. Εχουν μείνει άπειρες γυναίκες έγκυες με 3 ημερών και το προηγούμενο κέντρο που σου είπε αν δεν ωριμάζουν στο εργαστήριο δεν προχωράνε στη μήτρα, sorry κιόλας αλλά λέει βλακείες, είναι εντελώς ανυπόστατη αυτή η φράση, δεν υπάρχει τίποτα να το αποδεικνύει αυτό. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Kalimera Λορέττα, στείλε ότι θες αν ξέρω χαρά μου να απαντήσω! ΑΑΑ, και αν αργήσω λίγο είναι που σκοπεύω να πάρω την μπεμπα για βόλτα με τον μάρσιπο μόλις ξυπνησει. Ελένη νομιζα ήταν πιο μικρός, καλά δεν θα αλλάξει τόσο θεαματικά, αλλά είναι που αρχίζουμε εμείς να τα ψιλιάζουμε ότι έεε όλο και καποιο κορίτσι θα σου αρέσει! Μαλλον έχει να κάνει και το φύλο τα κορίτσια είναι πιο... προχώ! Ας το πω έτσι!

Ετσι ακριβως ειναι Ταο μου!δε θα μπορουσα να το θεσω καλυτερα! ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια και γω πρέπει να την κάνω σιγά σιγά για να ετοιμαστώ η καραμέλα ξύπνάει.... Θέλω να πιστεύω ότι θα ξανανέχω τον χρόνο να μπω.... αλλά!!! Ας πω και ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ καλού κακού. φιλάκια.

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

Ποτε προλαβατε παλι και τα γραψατε;

Καλημερα Ταο.Κι εμενα ετσι ειναι ο γιος μου σε ολα πιο πισω απο τα κοριτσια..Αφου φετος τον εβαλε η δασκαλα να κατσει με κοριτσι στο θρανιο και δεν ηξερε ουτε πως την λενε.:)

Χαρα στο βιβλιαριο υγειας του παιδιου που γραφουμε και τα εμβολιο εχει δεικτες φυσιολογικων τιμων βαρους και υψους του μωρου σε καθε ηλικια,για ριξε μια ματια..

Y0zHp2.png?OgArctsO

Παιδιαααααααααα!!!Εφαγε το αγορι μου!!!Χωρις ζορι....και σε χρονο....dt!!!!!Ελπιζω να μη μου κανει κανα εμετο τωρα τοσο γρηγορα που εφαγε...ρευτηκε και ολα οκ...λετε αυτο να εφταιγε;;;ουφφφφφφφ...εφιαλτης μου ειχε γινει το ταΪσμα!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι μου κάνετε;;

Λοιπόν απ'ότι φαίνεται το μικρούλι μου αρνείται πεισματικά το έτοιμο γάλα οπότε σκέφτομαι να μην την πιέσω.. εχθές δεν έφαγε σχεδόν καθόλου, και έλειψα 5 ώρες το απογεύμα και την κράτησε ο μπαμπάς της και παρόλα αυτά δεν ήπιε γουλιά σκόνη!!:roll::roll: Άρα συνεχίζω τον θηλασμό ακάθεκτη και βλέπουμε....

(απλά τώρα έχω και ένα επιπλέον θέμα...να αυξήσω την παραγωγή πάλι καθώς όλη αυτή την εβδομάδα έχει μειωθεί αισθητά... :rolleyes:)

Σόρρυ κορίτσια που σας έπριξα και εγώ εχθές με αυτό το θέμα αλλά δεν ήξερα τι να κάνω....

PCqNp2.png

Καλημερα χριστινα μου!Νομιζω πηρες τη πιο σωστη αποφαση!Οσο για την αυξηση της παραγωγης...δεν ειμαι η πλεον αρμοδια για να σου απαντησει.......

Λορετααααααααααααααα μαντεψε!!!Και ο δικος μου γιος εχει μουστακι!!!χαχαχαχαχαχαχα!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

καλήμερα κοριτσια μου τι κανετε???εγω σημερα ξυπνησα στις 10οποτε μπορω ναπω οτι ξεκουραστηκα...βεβαια εχω να κανω δουλειες αλλα βαριεμε αλλα πρεπει γιατι αυριο θα λειπουμε και θελω να το εχω καθαρο και συμαζεμενο...εφτιαξα και γιουβαρλακια αυγολεμενο χτες το βραδυ οποτε μαγειρεμα σημερα γιοκ...χαρα μου τι αντρακλας ειναι αυτος??εμεις ζητημα να ειμαστε 7κιλα...εμενα κανει 6γευματα 3των 130-3των 150..προχτες ηπιε ομως το τελ.γευμα 200μλ..εφυγα παω να κανω καμια δουλιτσα s12687.gifs12140.gifs9989.gifs6834.gif

:-D

Παιδιαααααααααα!!!Εφαγε το αγορι μου!!!Χωρις ζορι....και σε χρονο....dt!!!!!Ελπιζω να μη μου κανει κανα εμετο τωρα τοσο γρηγορα που εφαγε...ρευτηκε και ολα οκ...λετε αυτο να εφταιγε;;;ουφφφφφφφ...εφιαλτης μου ειχε γινει το ταΪσμα!

Μπραβο φιλεναδα,γερο μπουκαλι ο γιος σου.:tongue:Καψονια του εκανες..:)

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Χριστινάκι μαγια μπύρας!!!! Θα με θυμηθείς!!!

Ελενάκι τσιγκελωτο μουστάκι θα έχει ο δικός μου σε λίγο!!!! Φυσικά οι τρίχες σε πλάτη, πόδια, χέρια καλά κρατούν!!!!

thankx λορεττακι θα παω να πάρω!!!! Κάθε πότε πρέπει να πίνω;; Το γράφει στις οδηγίες;;

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...