Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Αν δε μου βάλει ο γιατρός στοπ εγώ δε πρόκειται να βάλω γενικά. Μιλήσαμε νωρίτερα και μου είπε πως δεν είναι μάταιο αυτό που κάνω κ αν γίνει μάταιο θα μου πει να σταματήσω.

Του είπα κ για τον ενδοκρινολόγο. Φρικαρε ο άνθρωπος. Μου είπε να του πάω το παιδί μου όταν κάνω να το δει. (Λέμε τώρα)

Ετσι είναι Κ τα πράγματα όπως ακριβώς στα είπε . Μην σε περνει από κάτω ένας κακός κύκλος ήταν. Έχεις ακόμα μπροστά σου είδες τώρα από το πουθενά μπορεί να πάρεις κ άλλο ωαριο

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να σας πω καμιά κουβέντα μέχρι να επανέρθετε;;; Όπως λέει και η Ελένη: ο μονόλογος μου! Νέα: ήρθε ο μπαμπάς μας την Τετάρτη βραδυ, ο αδερφούλης μου τακτοποιήθηκε στο νέο του σπιτάκι και φτιάχνει και ψυχολογία σιγά-σιγά.... μμμμ, άλλο: οι κοράκλες μου μεγαλώνουν και κάθε μέρα με αφήνουν παγωτό με όσα λένε και όσα σκέφτονται, για παράδειγμα μου λεγε η μεσαία ποιο αγόρι της αρέσει στο νηπιαγωγείο... καλό; Εγώ ούτε να το διανοηθώ στην ηλικία της, δεν με ενδιέφεραν τα αγόρια, μόνο οι φιλενάδες μου!!!

Ήρθε καμιά;

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

ααα, ήρθετε καλημέρα Σόφι, Ελένη, Χαρά!

ΤΑΟ

Αχχχχ ταο μου!!!τα κοριτσια ωριμαζουν παιδι μου πιο γρηγορα!εγω βλεπω τις συμμαθητριες του γιου μου...ολο ψου ψου ψου.....ο γιος μου στη κοσμαρα του!!!Βρε πιο κοριτσι σου αρεσει;;;ζε μου αρεσουν τα κοριτσια εμενα!!!ζεν τρεχουν γρηγορα τα κοριτσια!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!(δε πιστευω να εχω θεμα οταν μεγαλωσει ε;;;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Ναι Σόφι, γιατί όχι;;; Εμείς θα είμαστε οι μεσίτες, τα υπόλοιπα τα κανονίζουν οι ενδιαφερόμενοι, αν θες στείλε προσωπικό μην. με στοιχεία πχ. όνομα τηλ. κανα χαρακτηριστικό της.... και να πω να την πάρει να βγουν για καφέ, γιατί όχι;;; Ούτως η άλλως θέλει και παρέες γιατί πλεον είναι μόνος πάνω...

ΤΑΟ

Ελένη είναι παιδικό ακόμα για αυτό! Κάτσε να πάει μεγαλα νήπια και μετά πες μου!

ΤΑΟ

Ελένη είναι παιδικό ακόμα για αυτό! Κάτσε να πάει μεγαλα νήπια και μετά πες μου!

καλε προνηπια ειναι!!!σε ενα χρονο θα αλλαξει τοσο πολυ;;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Εμένα πάντως μου άρεζαν τα αγόρια πριν απο το νηπιαγωγίο!!! χιχι ολο κάποιον αγαπούσα!!!!

γεια σου ταο!!! να τα χαιρεσαι τα κοριτσακια σου! Πώς πάει η διατροφή????

θέλω να σου στειλω πμ να σε ρωτήσω κανα δυο πράγματα!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Πρωτομαγία θα κάνετε βολτίτσες ΄διαβασα, εεε; Και εμείς εδώ γύρω για κανα στεφάνι, κανα καφε και πιτόγυρο, χαλαρά δηλαδή! ΑΑΑ, και Κκυριακή κανόνισα να πάμε Λευκάδα, και για το μοναστήρι - Παναγία Φανερωμενη, είχα πάει πέρισυ έγκυος και είχα τάξει να γεννήσω ένα γερό μωράκι στην Παναγίτσα! - αλλά και για βολτίτσα, οπότε ποιος στη χάρη μας!

ΤΑΟ

Διαφημίσεις

Kalimera Λορέττα, στείλε ότι θες αν ξέρω χαρά μου να απαντήσω! ΑΑΑ, και αν αργήσω λίγο είναι που σκοπεύω να πάρω την μπεμπα για βόλτα με τον μάρσιπο μόλις ξυπνησει. Ελένη νομιζα ήταν πιο μικρός, καλά δεν θα αλλάξει τόσο θεαματικά, αλλά είναι που αρχίζουμε εμείς να τα ψιλιάζουμε ότι έεε όλο και καποιο κορίτσι θα σου αρέσει! Μαλλον έχει να κάνει και το φύλο τα κορίτσια είναι πιο... προχώ! Ας το πω έτσι!

ΤΑΟ

Εμένα πάντως μου άρεζαν τα αγόρια πριν απο το νηπιαγωγίο!!! χιχι ολο κάποιον αγαπούσα!!!!

γεια σου ταο!!! να τα χαιρεσαι τα κοριτσακια σου! Πώς πάει η διατροφή????

θέλω να σου στειλω πμ να σε ρωτήσω κανα δυο πράγματα!

:tongue::tongue::tongue: λορετα κι εγω αλλα απο δημοτικο θυμαμαι...απο νηπιο δε θυμαμαι και πολλα...!

rssOp2.pngDiP1p2.png

εχεις πμ.ταο μου ...αντε μαζευομαι σιγα σιγα...φιλακια θα τα ξαναπουμε δευτερα..καλα να περασετε κοριτσακια //ακομη κι αυτες που θα ειστε με την πεθερα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

....ποντος.........:tongue:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...