Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Αν δε μου βάλει ο γιατρός στοπ εγώ δε πρόκειται να βάλω γενικά. Μιλήσαμε νωρίτερα και μου είπε πως δεν είναι μάταιο αυτό που κάνω κ αν γίνει μάταιο θα μου πει να σταματήσω.

Του είπα κ για τον ενδοκρινολόγο. Φρικαρε ο άνθρωπος. Μου είπε να του πάω το παιδί μου όταν κάνω να το δει. (Λέμε τώρα)

Ετσι είναι Κ τα πράγματα όπως ακριβώς στα είπε . Μην σε περνει από κάτω ένας κακός κύκλος ήταν. Έχεις ακόμα μπροστά σου είδες τώρα από το πουθενά μπορεί να πάρεις κ άλλο ωαριο

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Ελα βρε ελενάκι μου!!! Ανοιξε μια τρυπούλα...μη φοβάσαι!!!:-D:grin:

Πάρε μια χοντρή βελόνα και απλά περασε την πολλές φορές!!!

εεε γίνεται αυτό? ετσι το'πα χωρίς να ξέρω!:-D

Χαρά πιστεύω οτι το μωράκι σου τρώει μια χαρά! Ολόκληρός παιδαρος ειναι! Εχεις αμφιβολίες?

Το μωρό θα μου το κρατήσει η μαμά μου για πρώτη φορα! Αντε να δούμε αν θα το κοιμήσει!!!!

Λουκουμια γιοκ! Εχουν μέσα ιχνη ξηρών καρπών και τα έκοψα! Σε λίγο για γλυκο θα τρώω μια κουταλιά ζαχαρη, θα πινω και λίγο νερό και θα ηρεμώ!!!!:twisted::evil:

Ετσι κανει ο γιος μου,τρωει τη ζαχαρη απο το βαζο.Αν θελει ο ανθρωπος να φαει γλυκο βρε παιδι μου κανει τα παντα...:tongue::tongue:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαρουλα για τα γευματα που ρωτας?μια χαρα ειναι αφου σου ειπαν τα κοριτσια οσο θελει το παιδι αυτο ειναι το ιδανικο..γιατι νομιζεις πως δεν τρωει καλα?καλημερα λορεττακι!

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

καλημερα σοφακι και λορετα

οχι νομιζω οτι τρωει πολυ γι αυτο ρωταω

μια χαρα τρωει το μωρο...εμενα με θηλασμο τρωει 7 γευματα...υπολογιζω πως τρωει γυρω στα 150 μλ....οποτε πανω κατω στα ιδια ειμαστε.ποσο βαρος πηρε απο τον προηγ.μηνα?

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Σοφάκι καλημέρα!!!

Θα παρεις και τον μικρό στην Αθηνα βρε θηρίο????

μπράβο...να μας πεις πως τα πήγατε!

καλημερα λορεττιτσα!!!ουυυυυυυυυυυφφφφφφφφφ το προβλημα δεν ειναι αν θα παρω τον μικρο αλλα πως αποφασισα να παρω τον μεγαλο...αλλα τινα κανω.αυτον εχω ταμενο!!!δεν ξερω απο το ξανασυζητησαμε...αλλα εχει 2 ονοματα δημητρης χρυσοβαλαντης

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

μια χαρα τρωει το μωρο...εμενα με θηλασμο τρωει 7 γευματα...υπολογιζω πως τρωει γυρω στα 150 μλ....οποτε πανω κατω στα ιδια ειμαστε.ποσο βαρος πηρε απο τον προηγ.μηνα?

σε 9 μερρες κλεινει μηνα απο τοτε που τον ζυγισε ο γιατρος ομως εγω τον ζυγισα εχτες και εχει παρει 1,100 δεν ειναι πολυ???

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

σε 9 μερρες κλεινει μηνα απο τοτε που τον ζυγισε ο γιατρος ομως εγω τον ζυγισα εχτες και εχει παρει 1,100 δεν ειναι πολυ???

Ποσο ειναι δηλαδη ρε Χαρα;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλημερα κοριτσια.... και ναι δεν θηλάζω, γιατί κοιμάται η τσούπρα μου, η καραμελένια, φτιάχνουν πρόγραμμα νομίζω... πάντως σας διαβαζω....

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

Διαφημίσεις

poy ειστε ζουζούνες;;; Θα μου πεις, ότι θυμάσαι χαίρεσαι! Δε φτάνει που μπα'ινεις όποτε θες μας θες και δω, απίκο να σε περιμένουμεεεε;;; χιχχι!

ΤΑΟ

Xara, το μωρό σου είναι άντρας ολόκληρος, ε;;;

ΤΑΟ

9,700 ειναι πολλα???:rolleyes::rolleyes:

Αντρακλας ειναι το παλικαρι μου!!!!!!!εμενα η γιατρος με ειπε οτι στα μωρα δε κανουμε διαιτα!(τη ρωτησα και για τον δικο μου γιατι!:tongue::tongue:)

Καλημερα Ταοοοοοοοοοο!!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...