Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Αν δε μου βάλει ο γιατρός στοπ εγώ δε πρόκειται να βάλω γενικά. Μιλήσαμε νωρίτερα και μου είπε πως δεν είναι μάταιο αυτό που κάνω κ αν γίνει μάταιο θα μου πει να σταματήσω.

Του είπα κ για τον ενδοκρινολόγο. Φρικαρε ο άνθρωπος. Μου είπε να του πάω το παιδί μου όταν κάνω να το δει. (Λέμε τώρα)

Ετσι είναι Κ τα πράγματα όπως ακριβώς στα είπε . Μην σε περνει από κάτω ένας κακός κύκλος ήταν. Έχεις ακόμα μπροστά σου είδες τώρα από το πουθενά μπορεί να πάρεις κ άλλο ωαριο

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

ωωωωχ σωθηκες τωρα....εδω δε βλεπω εγω καλα καλα αυτες θα το κανουν....μπα....προτιμω μονη μου....με το μαχαιρι παλι το κανεις πρωτα με τον αναπτηρα και μετα το βαζεις στη θηλη;;

ωωωχχχ βλεπω το μωρο νηστικο....

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γιατι δεν πας να παρεις αυτο που ειπα της κικο να τελειωνεις;μπορει να σε βολεψει.

σκατα///το ειχα δοκιμασει στον μεγαλο και ουτε με αυτο μπορουσα...πρεπει να το παρω αποφαση....δε μπορω να ανοιγω τρυπες....:(

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Τα καταφερααααααααααααααααα...χμ....σα να το παραανοιξα.......;να ρωτησω...αμα φαει κανα κοματακι σιλικονη....λετε να τον πειραξει;;;;:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

τι φτιαντε ρε κοπελιες???περνα καλε μια βελονα που εκαψες λιγο μπροστα και στριφογυρισε την λιγο...εεε οσο ανοιξει απο το ολοτελα!!!!!

δεν ανοιγει ετσι....:|

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Τα καταφερααααααααααααααααα...χμ....σα να το παραανοιξα.......;να ρωτησω...αμα φαει κανα κοματακι σιλικονη....λετε να τον πειραξει;;;;:)

Τι να πειραξει καλε θα το βρεις στα κακακια;;;:) :) :)

Y0zHp2.png?OgArctsO

τωρα που το ξανασκεφτομαι...μηπως καλω βλακεια που κατεβαινω αθηνα με τα 2 μωρα?θα σας πω οταν γυρισουμε.προς το παρον προβληματιζομαι να κουβαλησω καροτσι η οχι?το μωρο που να το κοιμησω?να παρω ρηλαξ?.... η καλαθουνα ειναι μεγαλη και δεν χωραει.:?:???::?

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Ελα βρε ελενάκι μου!!! Ανοιξε μια τρυπούλα...μη φοβάσαι!!!:-D:grin:

Πάρε μια χοντρή βελόνα και απλά περασε την πολλές φορές!!!

εεε γίνεται αυτό? ετσι το'πα χωρίς να ξέρω!:-D

Χαρά πιστεύω οτι το μωράκι σου τρώει μια χαρά! Ολόκληρός παιδαρος ειναι! Εχεις αμφιβολίες?

Το μωρό θα μου το κρατήσει η μαμά μου για πρώτη φορα! Αντε να δούμε αν θα το κοιμήσει!!!!

Λουκουμια γιοκ! Εχουν μέσα ιχνη ξηρών καρπών και τα έκοψα! Σε λίγο για γλυκο θα τρώω μια κουταλιά ζαχαρη, θα πινω και λίγο νερό και θα ηρεμώ!!!!:twisted::evil:

jXj1p2.png?DWVm7y7O

κλαπ κλαπ κλαπ συγχαρητηρια φιλεναδα!!!!!!!

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...