Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , *Vasoula είπε:

2 βλαστοκυστες είχα βαλει κορίτσι μου...και η μία διασπαστηκε....τελικά προχώρησα σε μείωση στην αυχενική μου σε δύο μωράκια για μεγαλύτερη ασφάλεια και μέχρι τώρα είναι όλα καλά δόξα το θεό...είμαι 31 εβδομάδων τώρα...

Αν νοιωθεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τα δύο βάλε δύο!!το θέμα είναι να νοιωθεις κ εσύ καλά..πότε με το καλό την κάνεις??

Έχω αλλάξει κέντρο πρόσφατα. Έχω από το προηγούμενο ένα 2 ημερών, τρία 3 ημερών. Με φυσικό κύκλο όλα. Στο καινούριο κέντρο θα δοκιμάσω στον επόμενο κύκλο καινούργιο πρωτόκολλο. Μου είπε ο γιατρός ότι άξιο ζει γιατί έχω 8-10 ωοθυλάκια και θα πάμε για βλαστοκύστες. Αν πετύχει θα μπουν κατάψυξη. Θα κάνω υστεροσκόπηση, για να αποκλείσουμε το παραμικρό και έπειτα μεταφορά κατεψυγμένων. 

Έχω διαβάσει ότι η μεταφορά κατεψυγμένων προτιμάται τα τελευταία χρόνια γιατί φεύγουν τα φάρμακα από το σώμα και το ενδομήτριο έρχεται στα ίσια του. Μου επιβεβαίωσε και ο γιατρός ότι είναι ασφαλής η διαδικασία. 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια!

Ξυπνησα πάλι νωρίς! Ο μικρός ειναι ανήσυχος και τρώει συνέχεια και γω προσπαθώ να γίνω καλά γιατι αυριο ειναι το bachelor!!!! Πώς θα πάω με το χάλι που έχω????

Τι μου κάνετε εσείς?

Κέλι μου ελπίζω να ειναι καλύτερα η μικρή!

Ελενίτσα μου είχες δίκιο για τα πεθερικά!!!!

Πίνω το χαμομηλάκι μου!

Πιες το χαμομιλακι σου Λορετακι μπας και μπορεσεις και πιεις αυριο κανα ποτακι!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:Μην ανησυχεις!Περδικι θα εισαι μεχρι αυριο!!!Το μωρο ποιος θα το κρατησει;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να ρωτηξω κατι; Η Βεργια που ειναι;

Ειναι στη χαλκιδικη,αρχη αρχη,μετα τη Καλιλκρατεια!(σε φωτισα ε;):tongue:

rssOp2.pngDiP1p2.png

ελα ρε κελακο μου!!!!!!!πες μου πως;;;;με βελονα;;;;;στον μεγαλο δεν τα ειχα καταφερει....:(

Υπαρχει μια ειδικη βλακεια της κικο ακομα και στα σουπερ μαρκετ το οποιο δεν βολευτηκα ποτε.Η πεθερα μου μου ειχε πει με βελονα,την καις λιγο και την αποστειρωνεις μετα με οινοπνευμα,εγω εναλλακτικα το εκανα με ενα μυτερο μαχαιρι.λιγο λιγο μεχρι να δεις που πινει ωραια και δεν πνιγεται,σα να ραβεις οχι τσιμπημα απλο,το περνας απο την μια και το βγαζεις αοο την αλλη,προσεχε λιγο ομως γιατι κι εγω στην αρχη τα ειχα κανει μανταρα,εχε καμια εφεδρικη αν τις χαλασεις.

Y0zHp2.png?OgArctsO

καλημερουδια τσουπρες τι κανετε???

εχω ερωτησεις

1) πολλα δεν ειναι τα μλ που δινετε εμεις ειμαστε ακομα στα 180 αλλα νομιζω δε τρωει 5 γευματα τρωει παραπανο γυρω 6 και εναι 1 ακομα τα ξημερωματα κατα τις 5,30 κανω κατι λαθος? πρεπει να του δινω παραπανο για να τρωει 5??

εσεις 5 δινετε και τι ωρα κοιμαται???και μετα???

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Υπαρχει μια ειδικη βλακεια της κικο ακομα και στα σουπερ μαρκετ το οποιο δεν βολευτηκα ποτε.Η πεθερα μου μου ειχε πει με βελονα,την καις λιγο και την αποστειρωνεις μετα με οινοπνευμα,εγω εναλλακτικα το εκανα με ενα μυτερο μαχαιρι.λιγο λιγο μεχρι να δεις που πινει ωραια και δεν πνιγεται,σα να ραβεις οχι τσιμπημα απλο,το περνας απο την μια και το βγαζεις αοο την αλλη,προσεχε λιγο ομως γιατι κι εγω στην αρχη τα ειχα κανει μανταρα,εχε καμια εφεδρικη αν τις χαλασεις.

Αν παρω τις απο 6 μηνων και πανω λες να ειναι μεγαλες;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Καλημερα Χαρουλιτα.Δεν τα λες και λιγα τα μλ.:)Εμενα πινει 5 γευματα.Οσο θελει το μωρο θα του δινεις οταν ειναι η ωρα του,δεν παει θα δωσω παραπανω για να πινει 5 αντι για 6.

Y0zHp2.png?OgArctsO

καλημερουδια τσουπρες τι κανετε???

εχω ερωτησεις

1) πολλα δεν ειναι τα μλ που δινετε εμεις ειμαστε ακομα στα 180 αλλα νομιζω δε τρωει 5 γευματα τρωει παραπανο γυρω 6 και εναι 1 ακομα τα ξημερωματα κατα τις 5,30 κανω κατι λαθος? πρεπει να του δινω παραπανο για να τρωει 5??

εσεις 5 δινετε και τι ωρα κοιμαται???και μετα???

Καλημερα Χαρα!!!Σιγα παιδι μου!!Μας βομβαρδισες!!!!:tongue::tongue::tongue:Εγω οταν εβλεπα οτι δε χορταινε με τα Ml που του εδινα...τα ανεβαζα...αλλα κοιταζα να μη τον ταιζω πριν τις 3 ωρες εκτος αν κοπανιοτανε φυσικα το μωρο...τωρα τρωει κατα τις 21.30-22.00 και μετα 6-7 το πρωι,και ναι κανει 5 γευματα!:D

rssOp2.pngDiP1p2.png

Αν παρω τις απο 6 μηνων και πανω λες να ειναι μεγαλες;

Η τρυπα δεν εχει μεγαλη διαφορα παλι θα πρεπει να τρυπησεις απλα αλλαζει το μεγεθος γιατι μεγαλο το μωρο,οταν δεις και βαζει ολη την θηλη στο στομα και οχι μονο την ακρη τοτε θα αλλαξεις νουμερο.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Η τρυπα δεν εχει μεγαλη διαφορα παλι θα πρεπει να τρυπησεις απλα αλλαζει το μεγεθος γιατι μεγαλο το μωρο,οταν δεις και βαζει ολη την θηλη στο στομα και οχι μονο την ακρη τοτε θα αλλαξεις νουμερο.

αχ....ετσι επαθα και στο μεγαλο και ποσες θηλες κατεστρεψα!ασε που φοβαμαι μη μεινει και κανα κοματακι μεσα και το καταπιει το μωρο.....δεν πεταγεσαι να μου τις φτιαξεις;;;;;ε;;;;;:tongue::tongue::tongue::tongue:

rssOp2.pngDiP1p2.png

αχ....ετσι επαθα και στο μεγαλο και ποσες θηλες κατεστρεψα!ασε που φοβαμαι μη μεινει και κανα κοματακι μεσα και το καταπιει το μωρο.....δεν πεταγεσαι να μου τις φτιαξεις;;;;;ε;;;;;:tongue::tongue::tongue::tongue:

Εφτασεεεεεεεεε.:tongue::tongue::tongue:

Δεν μενει κομματακι παιδι μου μη φοβασαι,ενα τσακ θα κανεις.Καμια πεθερομαμα να σε βοηθησει δεν μπορει;η φοβουνται;γιατι εμενα η μαμα μου ειναι φοβιτσιαρα.:)

Y0zHp2.png?OgArctsO

Εφτασεεεεεεεεε.:tongue::tongue::tongue:

Δεν μενει κομματακι παιδι μου μη φοβασαι,ενα τσακ θα κανεις.Καμια πεθερομαμα να σε βοηθησει δεν μπορει;η φοβουνται;γιατι εμενα η μαμα μου ειναι φοβιτσιαρα.:)

ωωωωχ σωθηκες τωρα....εδω δε βλεπω εγω καλα καλα αυτες θα το κανουν....μπα....προτιμω μονη μου....με το μαχαιρι παλι το κανεις πρωτα με τον αναπτηρα και μετα το βαζεις στη θηλη;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

συγνωμη βρε κοριτσια με τις ερωτησεις πρωινιατικο αλλα μια που ανοιξατε θεμα....

λοιπον εμενα ξυπναει 7-7,30 τρωει 180 και γω προσπαθω να μην τον ταιζω πριν το 3ωρο εκτος οπως ειπες αν κοπανιετε και4 τον εχω αφησει αμα δε κλαψει για να φαει το βραδυ ομως κοιμαται νωρις γυρω στις 8-8,30αλλες φορες ξυπναει 2 και μετα 5 και αλλες 5 κατευθειαν και την ημερα κανει 6 γευματα + αναλογωσ 1-2 το βραδυ καλα ειναι???

εγω εχω τα μπιμπερο τις κικο απο το φαρμακειο τα εχω παρει και εχουν πολυ ωραιες πιπιλες τρωει τα 180 σε 5 λεπτατο αυτα

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1110206&itmid=1786514

http://www.letoshop.gr/default.asp?itmSKU=304578&itm=2974610&ct=1110206&pid=40

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

ωωωωχ σωθηκες τωρα....εδω δε βλεπω εγω καλα καλα αυτες θα το κανουν....μπα....προτιμω μονη μου....με το μαχαιρι παλι το κανεις πρωτα με τον αναπτηρα και μετα το βαζεις στη θηλη;;
Αναπτηρα και μετα οινοπνευμα.φαντασου σα να ραβεις,δε το μπιγεις μεσα για να κανεις την τρυπα.Σα να θελεις να ραψεις μια πολυ μικρη τρυπουλα...

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...