Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , *Vasoula είπε:

2 βλαστοκυστες είχα βαλει κορίτσι μου...και η μία διασπαστηκε....τελικά προχώρησα σε μείωση στην αυχενική μου σε δύο μωράκια για μεγαλύτερη ασφάλεια και μέχρι τώρα είναι όλα καλά δόξα το θεό...είμαι 31 εβδομάδων τώρα...

Αν νοιωθεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τα δύο βάλε δύο!!το θέμα είναι να νοιωθεις κ εσύ καλά..πότε με το καλό την κάνεις??

Έχω αλλάξει κέντρο πρόσφατα. Έχω από το προηγούμενο ένα 2 ημερών, τρία 3 ημερών. Με φυσικό κύκλο όλα. Στο καινούριο κέντρο θα δοκιμάσω στον επόμενο κύκλο καινούργιο πρωτόκολλο. Μου είπε ο γιατρός ότι άξιο ζει γιατί έχω 8-10 ωοθυλάκια και θα πάμε για βλαστοκύστες. Αν πετύχει θα μπουν κατάψυξη. Θα κάνω υστεροσκόπηση, για να αποκλείσουμε το παραμικρό και έπειτα μεταφορά κατεψυγμένων. 

Έχω διαβάσει ότι η μεταφορά κατεψυγμένων προτιμάται τα τελευταία χρόνια γιατί φεύγουν τα φάρμακα από το σώμα και το ενδομήτριο έρχεται στα ίσια του. Μου επιβεβαίωσε και ο γιατρός ότι είναι ασφαλής η διαδικασία. 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε?

εμας η μικρή εχθες το βράδυ ηταν ανυσηχη πάλι αφου είχε μπουκώσει η μυτουλα της τι να κάνω με αυτό το πράγμα της έβαλα ορο και έβαλα και τον υγραντήρα της έδωσα λίγο γάλα για να κοιμηθεί αλλα ναι σιγά και μονο που δεν μας στο εφερε στο κεφάλι !δεν γίνεται θα την ξυπνάω στις 11 το βράδυ να την ταίζω γιατί τρώει μετά από 9 ώρες!αυτά από εμένα φιλάκια στα μωλάκια και στο φασολάκι μας!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα τσουπρες!!!Μια χαρα την εβγαλες χτες Λορετα μου και πολυ πολυ χαιρομαι!!!Οπως καταλαβες αυτο το συνδρομο δε θελεω το μωρο να φευγει μακρια μου (και ειδικα να πηγαινει στους παππουδογιαγιαδες)ειναι περαστικο!!! :) :) :)

Εμεις ...καλα να πω....το βραδυ εφαγε καλα παλι ξυπνησε ομως νωρις γμτ!!!Τι εχει παθει;;;;τεσπα,και το πρωι που ξυπνησε καλα εφαγε...για να δουμε τι θα κανουμε τωρα στο ενδιαμεσο....ουφ....Σοφη μου ....για δες καιρο που διαλεξες η Αθηνα να σε παρει τωρα που ανθιζουν τα κλαρια και βγαζει η γης χορταριιιιιιιιιιι χαααααχαχαχαχαχαχα!!!Καλα να περασετε μαναρι μου αν δε σε δω!Σημερα Παρασκευη πρεπει να κανω και δουλιτσες αλλα οκ εδω γυρω θα μαι!Παω σχολειο κι ερχομαι!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλημερουδια.Εμενα η μικρη ειχε 38,1 το βραδυ, της εδωσα ντεπον κοιμηθηκε μια χαρα και τωρα εχει 37,4.Για να δουμε θα την γλιτωσει το μωρουλινι μου.:rolleyes:

Μαρινακι οχι με τιποτα δεν γινεται να απομακρυνω το ενα παιδια απο το αλλο,το πρωι ελεγε οτι θα την φαει γιατι ειναι το κουλουρι της..:) :)

Κι εμενα βρε παιδι μου ξυπναει νωρις το μωρο,5 παρα 20 σημερα αλλα της εβαλα την πιπιλα και κοιμηθηκε (με λιγη ανησυχια βεβαια) καμια ωριτσα ακομη.Οποτε δεν βλεπω να την πηγαινω στο παιδικο οπως σκεφτομουν.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Κι εμενα ξυπναει κανα δυο φορες του δινω πιπιλα και ξανακοιμαται αμεσως....οταν ομως ξυπναεισ τι; 6...με τιποτα δε μπορω να τον ξανακοιμισω...:(

rssOp2.pngDiP1p2.png

Καλημερα Ελενακι,μακαρι να την γλιτωσουμε,θα δειξει.

Κι εμενα το ιδιο πρεπει να πεσει φαι αλλιως νανι τελος.:)Φαινεται πεζει βιολετσελο η κοιλιτσα τους:tongue:

Εχτες 5 την ταισα.Ποσα μλ σου πινει το πρωι;

Y0zHp2.png?OgArctsO

Εμενα 210 ολα τα γευματα και 240 το πρωινο πρωινο,αφου ισα ισα μπενει η σκονη σκεφτομαι σε λιγο να εχω 2 ετοιμα για το πρωι,εχουμε φτασει 4 μερες να μας τελειωνει το μεγλο κουτι,φτου,φτου ευτυχως δεν ειναι χοντρουλα.:tongue:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Ε....τι αλλο.....θα παμε Βεργια.....ολοι μαζι με γονεις και πεθερικα........τι ωραιγιαααααα!!!:)

Σκεφτομουνα για τα ζορισματα που τρωει στο φαγητο ο γιος μου λες να ανοιγα λιγο τις τρυπες απο τις θηλες;;της νουκ χρησιμοποιω και απ΄οτι ειδα στους εξι μηνες αλλαζει η θηλη....τι να κανω ρε γμτ....με σκαει για να φαει....:(

rssOp2.pngDiP1p2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!

Ξυπνησα πάλι νωρίς! Ο μικρός ειναι ανήσυχος και τρώει συνέχεια και γω προσπαθώ να γίνω καλά γιατι αυριο ειναι το bachelor!!!! Πώς θα πάω με το χάλι που έχω????

Τι μου κάνετε εσείς?

Κέλι μου ελπίζω να ειναι καλύτερα η μικρή!

Ελενίτσα μου είχες δίκιο για τα πεθερικά!!!!

Πίνω το χαμομηλάκι μου!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Δεν τις εχεις ανοιξει ακομα;εγω απο την 2 εβδομαδα.εμ πες οτι βασανιζεις το παιδι;;:mrgreen:

ελα ρε κελακο μου!!!!!!!πες μου πως;;;;με βελονα;;;;;στον μεγαλο δεν τα ειχα καταφερει....:(

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...