Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Bubble24 είπε:

Εμένα με έχει βάλει σε προετοιμασία με προβιοτικά, δεν έχω κάποια ένδειξη κακή, αλλά μου είπε ότι κάνουν καλό και βοηθάω στην προετοιμασία πριν την εμβρυομεταφορά.

*Vasoula βλαστοκύστες σου έβαλε ή 3-ημερών; Εγώ φοβάμαι πάνω από 2 αν και ο νόμος το επιτρέπει λόγω ηλικίας..Εύχομαι να σου πήγαν όλα καλά!

2 βλαστοκυστες είχα βαλει κορίτσι μου...και η μία διασπαστηκε....τελικά προχώρησα σε μείωση στην αυχενική μου σε δύο μωράκια για μεγαλύτερη ασφάλεια και μέχρι τώρα είναι όλα καλά δόξα το θεό...είμαι 31 εβδομάδων τώρα...

Αν νοιωθεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τα δύο βάλε δύο!!το θέμα είναι να νοιωθεις κ εσύ καλά..πότε με το καλό την κάνεις??

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

κοριτσαρες παω να μπω facebook γιατι νομιζω πως σας εχω βρει τις περισσοτερες στις μανουλες ιανουαριου και θα σας κανω προσκληση για φιλια.δεν εχω βαλει ακομα φωτο.προσεχως...

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κέλη μου μακάρι να είναι κρύωμα, δεν ξέρω αν γίνεται σε αυτή τη φάση να τα κρατήσεις μακρυά το ένα από το άλλο!

Λορέττα πόσο περίπου αποθηκεύεις για κάθε γεύμα? Τώρα που έλειπε π.χ. για πόση ώρα χρειάστηκε 2 γεύματα?

Μαρινάκι αποθηκεύω περίπου 180ml.

Σήμερα πήγε ταισμένος στην πεθερά μου και έφαγε μία φορά.

Τον πήγαμε στις 4 και γύρισε σπίτι 8 αλλά είχε φάει στις 3μιση. Οπότε έφαγε στις 3μιση στις 6 (μπιμπερό) και μετά στις 8μιση.

Και 200 να είχε θα τα έτρωγε απ'οτι κατάλαβα!!!

Την ημέρα τρώει κάθε 2 με 2μιση ώρες εκτός αν είμαστε έξω και κοιμάται ή ξεχνιέται!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

γυρισααααα ειμαστε 64 ποντοι και 6400... μια χαρα νομιζω!τελικα θα κανονισουμε τιποτα?αντε αυριο το μεσημερι κατεβαινουμε!!!

Τέλειος και ψηλός!!!!

Καλό ταξιδάκι και καλά να περάσετε!!!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Δεν ξέρω τι να κάνω.. θα ήθελα συμβουλή από μαμάδες με άλλα παιδάκια που θήλαζαν.. MARINA?? NOYNOY?? EVE?? TAO?? Πότε κόψατε το θηλασμό, και δέχτηκαν εύκολα τα παιδάκια σας τη σκόνη;;

Γιατί σκέφτομαι οκ...άντε να ξαναθηλάσω μέχρι και τους 6 μήνες...αλλά μετά θα το δεχτεί;; Δεν θέλω να θηλάζω και 1-2 χρόνια..ειπαμε...

θηλασα 1,5 χρονο. μετα τον αποθηλασμο δεν ηπιε ποτε ξανα γαλα.. τωρα του βαζω το πρωι με κορν φλεικς, η ποσοτητα ειναι λιγη ομως.

οσο θηλαζα αντλουσα οταν γυρισα στη δουλεια, ηταν 5 μηνων τοτε. ειχε τρομερη δυσκολια να πιει απο το μπιμπερο, δεν το ηθελε...μονο κοιμισμενος επινε..

γιατι θελεις βρε χριστινακι να αποθηλσεις? οσο περναει ο καιρος τα πραγματα γινονται πιο ευκολα κ πιο ομορφα!

Διαφημίσεις

τσουπρες?παντως ουτε εγω σαββατο μπορω γιατι θα ψησει αρνι ενας ξαδερφος του αντρα μου και μας εχει καλεσει οικογενειακως οποτε λιγο δυσκολο..νουνου ποσες μερες θα κατσετε??

:-D

ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΣΤΗ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΑΜΕΣΑ...

ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΠΑΣ ΠΟΥ ΔΕ ΤΟ ΚΟΒΩ ΠΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΡΑΔΥΝΗ ΠΕΡΙΠΟΛΙΑ!!!!

κι εγω το ιδιο εχω κανει...

να ρωτησω, τουλαχιστον οσες θηλαζετε αποκλειστικα, ποση ωρα εχετε λειψει απο τα μωρα σας?? εγω σημερα 1 ωρα, πηγα να παρω απο τον ΟΑΕΔ το επιδομα μητροτητας, ηταν το μαξιμουμ που εχω λειψει μακρυα της! κατα τα αλλα οπου παω την εχω μαζι!!

τωρα ομως εχω θεμα, η ριζα εχει κατευει 10 ποντους κ χρειαζομαι ανταυγειες= 2-3 ωρες απουσια..

να δω τι θα κανω....

να ρωτησω, τουλαχιστον οσες θηλαζετε αποκλειστικα, ποση ωρα εχετε λειψει απο τα μωρα σας?? εγω σημερα 1 ωρα, πηγα να παρω απο τον ΟΑΕΔ το επιδομα μητροτητας, ηταν το μαξιμουμ που εχω λειψει μακρυα της! κατα τα αλλα οπου παω την εχω μαζι!!

τωρα ομως εχω θεμα, η ριζα εχει κατευει 10 ποντους κ χρειαζομαι ανταυγειες= 2-3 ωρες απουσια..

να δω τι θα κανω....

παρε κομμωτρια σπιτι....εγω ετσι κανω

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Εγώ έχω λείψει γύρω στις 2 ώρες νομίζω. Στο κομμωτήριο όμως για τις ανταύγειες την κουβάλησα μαζί! Ευτυχώς ήταν σε σπίτι ο χώρος!

Αχ βρε Νουνού μου ήταν ευκαιρία! Κρίμα που δε θα τα καταφέρουμε Next time! Έρχεστε συχνά? Θα έχεις και τα παιδιά?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ έχω λείψει γύρω στις 2 ώρες νομίζω. Στο κομμωτήριο όμως για τις ανταύγειες την κουβάλησα μαζί! Ευτυχώς ήταν σε σπίτι ο χώρος!

Αχ βρε Νουνού μου ήταν ευκαιρία! Κρίμα που δε θα τα καταφέρουμε Next time! Έρχεστε συχνά? Θα έχεις και τα παιδιά?

Εχεις να μου προτεινεις καμια καλη??

εγω παω Ζαρμπαλη στο κολωνακι, 3ωρο μες στο νερο δλδ...

Είμαι πολύ ευχαριστημένη από τον δικό μου, είναι λίγο ακριβούτσικος αλλά είναι Πατήσια! Δεν ξέρω αν σε βολεύει, αν είναι πες μου για να σου δώσω περισσότερα στοιχεία! Παίζει όμως και να έχει μετακομίσει γιατί κάτι τέτοιο μου έλεγε όμως κάπου εκεί στην ευρύτερη περιοχή θα είναι πάλι!

mGKop3.png60Jvp3.png

ναι θα σου πω, ευχαριστω πολυ!!

κοριτσια, σημερα πηρα κ τα 2 κ πηγα για καφε!

η μικρη κοιμηθηκε στο καροτσι, ο μικρος ανακατευε συνεχεια τα παγακια στο ποτηρι με το νερο κ εγω ηπια ενα φρεντοτσινο με την ησυχια μουυυυυ!!!

Πλάκα κάνεις! Εγώ αν το έκανα αυτό θα μας πέταγαν στάνταρ έξω από την καφετέρια! Η μικρή δηλαδή εντάξει παλεύεται, το ταλιμπανάκι μου όμως...δεν καθεται πάνω από 15 δεύτερα σε καρέκλα!

mGKop3.png60Jvp3.png

να δω τι θα κανω....

Εγώ σήμερα, 4 ώρες! Απο τις οποίες τις 2 κοιμόταν στη γιαγιά του και τις άλλες δύο έπαιζε, γελούσε και έτρωγε! Εχω αρχίσει να δέχομαι οτι περνάει καλά και μακρυά μου:-D

Και γω ξεκουράστηκα, ο μικρός γύρισε μες στα χαμόγελα και οι παππουδογιαγιαδες ήταν μες στην ευτυχία!

Κατα τα άλλα τον παίρνουμε παντού μαζί μας και τον χαιρόμαστε πολύ αλλά χρειαζόμαστε και λίγο χρόνο καμιά φορά!

Πάω για νανι

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...