Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 52 λεπτά , linaa είπε:

Μα είναι Κ οι πιο φθηνές Κ απλές εξετάσεις 

Εμένα με έχει βάλει σε προετοιμασία με προβιοτικά, δεν έχω κάποια ένδειξη κακή, αλλά μου είπε ότι κάνουν καλό και βοηθάω στην προετοιμασία πριν την εμβρυομεταφορά.

πρίν από 1 λεπτό , *Vasoula είπε:

Η πρώτη μου εμένα σκέψου ήταν 241...και η δεύτερη 570..πολύ πιο χαμηλά...υπέρηχο κάναμε όταν είχαμε φτάσει περίπου 11.500  καπου 5 εβδομαδων και είδαμε αμέσως τρεις σάκους...

Αύριο κάνεις επαναληπτική εσύ ε??

*Vasoula βλαστοκύστες σου έβαλε ή 3-ημερών; Εγώ φοβάμαι πάνω από 2 αν και ο νόμος το επιτρέπει λόγω ηλικίας..Εύχομαι να σου πήγαν όλα καλά!

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πάλι γκρινιάζει ο μικρός μου.... Όποτε βρίσκω λίγο χρόνο να σας διαβάσω και λίγο περισσότερο να γράψω καμιά κουβέντα, με κόβουν :-(

Θα ξαναμπω πάλι το βράδυ (ελπίζω)...

εγω θα ρθω!!!!με στη σκεψη μου...χΑΧχΧ:tongue:

Θαλεια...γιατι τοσο πολυ πονοκεφαλο;νομιζω ντεπον μπορεις να παρεις παντως....

ουτως η αλλως μαζι μας θασαι!!!!οπου και να μα στε.το λορρετακι να γινει καλα και θα σας παω γισ ρετσινες!!!!

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

Μπηκα κι εγω να σας πω τα νεα μου.Η μικρη εχει 37,6, ποναει η κοιλια της και παει συχνα τουαλετα.Εχει καλη διαθεση δεν φαινεται κατι σοβαρο προς το παρων αλλα εγω φοβαμαι για το μωρο.:(Αυτα,παω να συνεχισω το διαβασμα των παιδιων.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Μπηκα κι εγω να σας πω τα νεα μου.Η μικρη εχει 37,6, ποναει η κοιλια της και παει συχνα τουαλετα.Εχει καλη διαθεση δεν φαινεται κατι σοβαρο προς το παρων αλλα εγω φοβαμαι για το μωρο.:(Αυτα,παω να συνεχισω το διαβασμα των παιδιων.

αντε καλο διαβασμα και περαστικα σας!!εσενα κελακο μαλλον δεν θα σε δω ε?

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Παιδιά κοιμήθηκα, ξύπνησα και ήρθα να σας διαβάσω! Ο μικρός στην πεθερά μου! Θα μου τον φέρουν σε λίγο!

Λέτε να τον κολλήσω? Ο γιατρός ειπε οτι δεν είναι ιωση αλλά κρύωμα! Δε ξέρω!

Εχετε γράψει τόοοοοσα πολλά!!!!!

Στέγια μου η μαρίνα απάντησε για το γάλα! Απλά η αγλαία λέει οτι στο ψυγείο κρατάει παραπάνω (αν το βάλεις βαθια στο ψυγειο και οχι στην πόρτα). Εγώ το αφήνω μέχρι και δύο μέρες, οχι παραπάνω! Είδες πόσο γάλα έβγαλες????

Εγώ βγάζω κάθε μέρα με το θήλαστρο και του δίνουμε με το μπιμπερό! Πχ τώρα που πήγε στην πεθερά μου πήρε και δύο γάλατα απο την κατάψυξη μαζί του.

Αννια μου καλά τα λουκουμια ε?????? Μη κουράζεσαι τόσο όμως βρε ψυχή...Καμιά φορά σκέφτομαι πως αντέχεις...

Κορίτσια μου πάω να ξαπλώσω πάλι...

φιλιαααααα

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Στέγια μου η μαρίνα απάντησε για το γάλα! Απλά η αγλαία λέει οτι στο ψυγείο κρατάει παραπάνω (αν το βάλεις βαθια στο ψυγειο και οχι στην πόρτα). Εγώ το αφήνω μέχρι και δύο μέρες, οχι παραπάνω! Είδες πόσο γάλα έβγαλες????

Εγώ βγάζω κάθε μέρα με το θήλαστρο και του δίνουμε με το μπιμπερό! Πχ τώρα που πήγε στην πεθερά μου πήρε και δύο γάλατα απο την κατάψυξη μαζί του.

φιλιαααααα

ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΣΤΗ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΑΜΕΣΑ...

ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΠΑΣ ΠΟΥ ΔΕ ΤΟ ΚΟΒΩ ΠΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΡΑΔΥΝΗ ΠΕΡΙΠΟΛΙΑ!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΣΤΗ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΑΜΕΣΑ...

ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΠΑΣ ΠΟΥ ΔΕ ΤΟ ΚΟΒΩ ΠΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΡΑΔΥΝΗ ΠΕΡΙΠΟΛΙΑ!!!!

να κάνεις γιατι δε ξέρεις ποτέ τι γίνεται!!!!:roll:

ήρθε ο μικρός μου και σαν να ειμαι λίγο καλύτερα!!! μακάρι να περάσει γιατι δε γίνεται να ειμαι άρρωστη!!!!

Εβγαλα και γω το γαλατάκι μου να αντικαταστήσω το γεύμα που χάθηκε!

και τώρα εφαγε 30 λεπτα με όρεξη!!!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Κέλη μου μακάρι να είναι κρύωμα, δεν ξέρω αν γίνεται σε αυτή τη φάση να τα κρατήσεις μακρυά το ένα από το άλλο!

Λορέττα πόσο περίπου αποθηκεύεις για κάθε γεύμα? Τώρα που έλειπε π.χ. για πόση ώρα χρειάστηκε 2 γεύματα?

mGKop3.png60Jvp3.png

Ο ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ???

ηρθα παλι και εγω!!!η καροτσαδα ηταν φανταστικη.ειδικα στις ανηφορες σφιγγει και ο πισινος,τυφλα να εχει το στεπ.χαρα μου συγνωμη που δεν απαντησα πριν αλλα ειχα ξεσυνδεθει.ο στολισμος ειναι του κουμπαρου αλλα εγω θα κανω κουμπαρα την αδερφη μου και επειδη ειναι ανεργη δεν θελω να την επιβαρυνω οικονομικα και ετσι θα κανω εναν απλο και φθηνο στολισμο τον οποιο θα πληρωσω εγω.

OjQkp2.png?B89kEt5q

Νουνού τέλειες οι μετρήσεις! Παίδαρος ο μικρός! Κάνουμε την πάπια όλες για το Σάββατο μάλλον επειδή είναι Πρωτομαγιά και όλο και κάτι θα έχουμε κανονίσει! Για εμάς δηλαδή είναι δύσκολο!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...