Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, *Vasoula είπε:

Κρίμα κορίτσι μου!!!αλλά δεν πτοουμαστε!!ούτε σημαίνει πως επειδη δε προχώρησε αυτό δε θα προχωρήσουν τα επόμενα!!!το σκέφτεσαι για 3ης μερας εσύ??

Καλά πτοούμαστε η αλήθεια είναι. Είχα προσπαθήσει να πάω με αισιοδοξία. Νέο κέντρο βλέπεις. Μάλλον πρέπει να το πάρω απόφαση. 
      Στο προηγούμενο κέντρο μου είχαν πει πως αν δε φτάσει βλαστοκύστη στο εργαστήριο δε φτάνει ούτε στη μήτρα. Οπότε δεν έχει νόημα. Τώρα τι να σας πω δε ξέρω. 

πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Λυπάμαι κορίτσι μου. Μην πτοεισαι όμως.. βήμα βήμα, προσηλωμενη στον στόχο σου εσύ..!

Τα βήματα είναι πολλά όμως. Δε ξέρω αν έχει νόημα πλέον.

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

χαρα ανθοπωλη θα παρω για να στολισει λιγο την εκλησια,το αμαξι και το νυφικο τραπεζι στο κεντρο.

σορρυ κοριτσια σας αφηνω αιφνιδιαστικα γιατι με περιμενει μια φιλη μου να παμε καροτσαδα.θα ξαναμπω αργοτερα για την συνεχεια της κουβεντας,φιλακια.

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαρα ανθοπωλη θα παρω για να στολισει λιγο την εκλησια,το αμαξι και το νυφικο τραπεζι στο κεντρο.

σορρυ κοριτσια σας αφηνω αιφνιδιαστικα γιατι με περιμενει μια φιλη μου να παμε καροτσαδα.θα ξαναμπω αργοτερα για την συνεχεια της κουβεντας,φιλακια.

Ο ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ???

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

ΓΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

ΑΝΝΙΑ ΜΟΥ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΑΕΙ....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Γεια σας κορίτσια!!! Τι κάνετε; Εγώ σήμερα είμαι χάλια :-(

Χθες δεν κοιμήθηκα σχεδόν όλη τη νύχτα γιατί είχα τρομερό πονοκέφαλο!!! Δεν ήθελα να πάρω και τίποτα γιατί ακόμα του δίνω λίγο δικό μου γαλατάκι και ήταν χάλια!!! Το χέρι μου πονάει απίστευτα γιατί έχω τενοντίτιδα εδώ και χρόνια, και μόλις πήρε τηλέφωνο ο μπαμπάς μας ότι θα αργήσει κανένα 2ωρο ακόμα!!!!!

Δεν αντέχω άλλο!!!! Ουφ!!!

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!κοριτσια θα σας δω τι θα γινει? αυτο το μολ που ειναι οσες τσουπρες μπορειτε ελατε να συναντηθουμε σαββατο μεσημερι η απογευμα η βραδυ!!!:D:D:D:D

εγω θα ρθω!!!!με στη σκεψη μου...χΑΧχΧ:tongue:

Θαλεια...γιατι τοσο πολυ πονοκεφαλο;νομιζω ντεπον μπορεις να παρεις παντως....

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Κορίτσια καθημερινές δεν μπορείτε να βρεθούμε; Το ΣΚ αφιερώνεται σε μπαμπούλη, μωρό, γονείς. Οικογενειακές καταστάσεις...

Μπορούσα να πάρω ντεπόν αλλά γενικά αποφεύγω τα φάρμακα όσο γίνεται περισσότερο... Αν με ξαναπιάσει όμως απόψε, δεν θα κάτσω να υποφέρω...

Να σας δείξω κάτι ωραίες μπομπονιέρες που βρήκα για την βάφτιση (για τους μεγάλους)?

NOYNOY ΜΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ????????????????????

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Κορίτσια καθημερινές δεν μπορείτε να βρεθούμε; Το ΣΚ αφιερώνεται σε μπαμπούλη, μωρό, γονείς. Οικογενειακές καταστάσεις...

Μπορούσα να πάρω ντεπόν αλλά γενικά αποφεύγω τα φάρμακα όσο γίνεται περισσότερο... Αν με ξαναπιάσει όμως απόψε, δεν θα κάτσω να υποφέρω...

Να σας δείξω κάτι ωραίες μπομπονιέρες που βρήκα για την βάφτιση (για τους μεγάλους)?

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

ΟΜΟΡΦΗ!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

ειναι πολυ ομορφη!!μπες και στο σαιτ του www.narlis.gr στις μπομπο του παριση για βαφτιση και δες την ειδα κι εκει δες τιμη

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...