Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

No news yet !

Καλημέρα Κατια μου !! Ωραία δίνεις θάρρος να κάνω κ εγώ την επόμενη στον γιατρό μας χωρίς ! Καλη επιτυχία κορίτσι μου !

Καλα αποτελέσματα Μαρία μου!! Αναμένουμε τα νέα σήμερα!
      Ευχαριστώ πολύ❤️

πραγματικά είναι ελαφροχερης 😂

και ένιωσα και λιγότερο ασθενής. Πας με θα ρούχα σου στο χειρουργείο, αλλάζεις από τη μέση και κάτω, 1’ υπόθεση και φεύγεις. 
      στην αιμοληψία πονάω περισσότερο.

Μου είπε η μαία ότι παίζει ρόλο και η θέση που είναι το ωοθυλάκιο. Μάλλον ήταν σε καλή θέση κιόλας. 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλα μωρε εδω δεν προλαβα να κοιμηθω ξυπνησε ο γκρινιας...εσυ τι κανεις??λορετακκι που εισαι να σε κερασω λουκουμακι??ζηλεψα και αγορασα ενα κουτι χτες και τωρα τα εχω απο διπλα και τσακιζω..εχω γεμισει το γραφειο λουκουμοσκονη..

:-D

μαρινα μου το καλυτερο θελω να διαλεξω αλλα ειναι πολυ μπερδεμα.τα πιο πολλα ειναι κορσεδες με κρυσταλλο swarovski και μοιαζουν πιο πολυ με κοσμημα παρα με νυφικο.χαρα μου ο γαμος ειναι τις 11 σεπτεβρη.εσυ 9/10 αν δεν κανω λαθος.πως πανε οι ετοιμασιες?

11/9 ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΚΟΝΤΙΝΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΧΟΛΑΝΕ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΑΝ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΑΝΤΡΥΟΜΑΣΤΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑ

ΚΑΛΑ ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ ΑΥΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΣΥ?

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

καλα μωρε εδω δεν προλαβα να κοιμηθω ξυπνησε ο γκρινιας...εσυ τι κανεις??λορετακκι που εισαι να σε κερασω λουκουμακι??ζηλεψα και αγορασα ενα κουτι χτες και τωρα τα εχω απο διπλα και τσακιζω..εχω γεμισει το γραφειο λουκουμοσκονη..

ΚΑΛΑ ΕΔΩ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΒΑΛΑ 3 ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΕΧΤΕΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΗΜΕΡΑ

ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΣΙΔΕΡΩΣΕΙ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΟΙΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ??????????????

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΦΤΗΣΗ ΜΑΖΙ ΕΣΥ???

ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΙΣ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ

πηγα σε γαμο-βαπτιση πριν 2 εβδομαδες και ειχαν μια πανεμορφη απλη μπομπονιερα.ενα διακριτικο κουτακι τυλιγμενο με κορδελα που ειχε πανω bebe παπουτσακια μινιατουρα που αν θες το φορας και σαν κολιε.πιστευω πως αν το φτιαξεις εσυ θα ειναι πιο οικονομικο.

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

πηγα σε γαμο-βαπτιση πριν 2 εβδομαδες και ειχαν μια πανεμορφη απλη μπομπονιερα.ενα διακριτικο κουτακι τυλιγμενο με κορδελα που ειχε πανω bebe παπουτσακια μινιατουρα που αν θες το φορας και σαν κολιε.πιστευω πως αν το φτιαξεις εσυ θα ειναι πιο οικονομικο.

ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΓΑΙ ΤΗ ΒΑΦΤΗΣΗ. ΜΙΑ ΚΑΝΟΥΝΕ????

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

11/9 ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΚΟΝΤΙΝΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΧΟΛΑΝΕ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΑΝ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΑΝΤΡΥΟΜΑΣΤΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑ

ΚΑΛΑ ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ ΑΥΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΣΥ?

κεντρο και εκκλησια ειχα κλεισει απο τον 7ο μηνα της εγκυμοσυνης.μου λειπει ο ανθωπολης και ο φωτογραφος.μπομπονιερες και προσκλητηρια τα εχω βρει αλλα θα τα κλεισω οταν θα αποφασισω το χρωμα του νυφικου.του παιδαρου του εχεις διαλεξει βαπτιστικο ή θα αποφασισουν οι νονοι?

OjQkp2.png?B89kEt5q

axxxxxxxxxx Κερκυρα!!!!!!!!!!ποσο θελω να ρθω!!!!εχω πολλα χρονια και βλεπω συνεχως στον υπνο μου οτι ειμαι εκει..........μολις ξεπεταχτει λιγο ο μικρος μου...βουρρρρρρ!!

Τι ωραια ρε κοριτσια που κανετε γαμο και βφτισια μαζι...νομιζω ειναι πολυ ρομαντικο...:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΓΑΙ ΤΗ ΒΑΦΤΗΣΗ. ΜΙΑ ΚΑΝΟΥΝΕ????

συνηθως κανουν 2 αλλα το ζευγαρι που πηγαν ειχαν μια κοινη και να σου πω την αληθεια μου αρεσε.α!!!δεν εχω βρει ακομα μακιγιεζ και κομμωτρια

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

ΜΑΚΙΓΙΕΡ ΑΚΙ ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ ΕΧΩ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΦΙΛΕΣ ΔΛΔ ΟΠΟΤΕ ΟΚ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ

ΕΛΕΝΑΚΙ ΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΞΑΝΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΦΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΗ ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΙ ΑΜΑ ΘΕΣ ΜΕ ΑΛΛΟ ΑΝΤΡΑ ΑΛΛΙΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

axxxxxxxxxx Κερκυρα!!!!!!!!!!ποσο θελω να ρθω!!!!εχω πολλα χρονια και βλεπω συνεχως στον υπνο μου οτι ειμαι εκει..........μολις ξεπεταχτει λιγο ο μικρος μου...βουρρρρρρ!!

Τι ωραια ρε κοριτσια που κανετε γαμο και βφτισια μαζι...νομιζω ειναι πολυ ρομαντικο...:)

σε περιμενουμε πατριωτισα!!!!εγω θα τα κανω ξεχωριστα γιατι μαλλωναμε με τον αντρα μου για τις εκκλησιες

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...