Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου ! Δε ξέρω αν θα πάμε για δεύτερη ωοληψια ακόμα. Η οιστραδιολη ήταν καλή για 16η ημέρα κύκλου (332) αλλά ήταν 14αρι το ωάριο ακόμα οπότε θα δείξει τη Δευτέρα που θα πάω πάλι για υπέρηχο γιατί μου είπαν πως είναι οριακό από άποψη μεγέθους.

Καλημέρα κορίτσι μου, 

τι έγινε; Έγινε βλαστοκύστη;; 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ και ο μικρός είμαστε λίγο καλύτερα νομίζω αν και το αγοράκι μου έχει ακόμα-πώς να το θεσω χμμμ -μακαρόνια-μυξούλες (συγνώμη μεσημεριάτικα)! Η μπουμπού ακόμα χρού και χρού! Εσένα ο μεγάλος σου ξαναπαραπονέθηκε για την κοιλίτσα του?

mGKop3.png60Jvp3.png

οχι....δοξα το θεο...βεβαια ο καιρος που περασε ειναι λιγος...ο μικρος κι εμενα χρου χρου...ολη την ωρα....αντε να δουμε ποτε θα συνελθουμε τελειως....:(

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Στέγια μου σ' ευχαριστώ, το έχω αυτό το μπουκάλι αλλά δεν της αρέσει καθόλου...δεν ξέρω γιατί.. και στενοχωριέμαι που δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω γιατί έχει πολύ πλάκα που είναι όλο μαλακό...:rolleyes:

Μαρίνα μου εσύ γιατι προσπαθείς με μπουκάλι αφού δεν θέλεις να αποθηλάσεις; Αυτό που φοβήθηκα σήμερα και 'ενέδωσα', και την έβαλα πάλι στο στήθος ήταν που από το προηγούμενο βράδυ μέχρι και τις 10 το πρωί είχε πιει συνολικά 50μλ... φοβήθηκα για αφυδάτωση..δεν ξέρω καν αν στέκει αυτό που λέω..

Και η manoulabebi έχει χαθεί, και η Iosma και η Λέγκω και το λενάκι..... εύχομαι μόνο να είναι όλα καλά και απλά να μην προλαβαίνουν!

PCqNp2.png

κοριτσακια μου καλησπερα ποσα γραψατε παλι σημερα αλλα σας διαβασα..εγω δεν μπηκα καθολου γιατι ταβλιαστηκα στον καναπε με ζαλαδες και αναγουλες ωραια πραγματα..μετα μαγειρεψα συγυρισα λιγο εδω μεσα εχωσα και 2πληντυρια και να μαι..προσπαθω να βαλω τον μπεμπη για υπνο αλλα δεν κοιματε..εν το μεταξυ ειδα και τα ουλα του και εχουν φουσκωσει πολυ σχεδον 3δοντακια ειναι για σκασιμο για αυτο το καλο μου εχει τετοια γκρινια...παω να ξαπλαρω θα τα πουμε το βραδυ φιλακια...

:-D

Διαφημίσεις

Χριστινακι....υπομονη....και...επιμονη μαλλον χρειαζεται!

Αννια μου...ειπαμε να ξεουραζεσαι λιγουλακι βρε κοριτσι μου....

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

τι να κανω βρε ελενιτσα που κανενς δεν λεει να με βοηθησει περα απο κουνιαδ και συζυγο??υπομονη κανω απο λιγα καθε μερα..παω να ξαπλωσω τωρα που κοιμηθηκε ο μπεμπης μπας και προλαβω να ξεκουραστω..φιλακια..

:-D

ηρθα και εγω!!!!!4 ωρες κρατησε η προβα νυφικου.ηταν το ενα καλυτερο απο το αλλο.πολυ δυσκολη αποφαση.ηθελα να βγαλω φωτο αλλα δεν με αφησαν.δοκιμασα και στη μικρη μου βαπτιστικα και στηνονταν σαν μοντελο το μικρο το ψωνιο.ενοειται πως θα το εχω παρανυφακι και θα στολισω και το καροτσακι:tongue:περαστικα στους αρωστουληδες της παρεας.χριστινακι μην στεναχωριεσαι,σιγα σιγα ολα θα φτιαξουν.εγω της δινω το ναν το υποαλλεργικο γιατι ειχε δυσκοιλιοτητα.ρωτα το παιδιατρο να σου συστησει καποιο.καλα ειναι και το frezylac και το guigoz.πιο πανω που μιλαγατε για διακοπες προτεινω κερκυρα για να σας γνωρισω και οποιες θελετε να σας φιλοξενησω.χαρα συν-μελλονυμφη εισαι συνδεδεμενη να ανταλαξουμε ιδεες για το γαμο?

OjQkp2.png?B89kEt5q

Η κουνιάδα σου το ξέρει Άννια μου? Πάντως πρέπει όντως με κάποιον τρόπο να χαλαρώνεις κι εσύ γιατί ο οργανισμός σου δεν πρόλανε καν να συνέλθει από την προηγούμενη εγκυμοσύνη και δεν έχει πολλά αποθέματα σε σίδηρο και ασβέστιο!

Πάλι κι εσείς Ελένη με μπούκωμα? ΤΙ θα γίνει? Τελικά άμα κολλήσουν μια φορά τόσο μικρά σε πάει καροτσάκι κι εγώ δεν ξέρω για πόσο καιρό...

Χριστίνα εγώ θα ήθελα να φτάσουμε το εξάμηνο με αποκλειστικό θηλασμό αλλά ο λόγος που βγάζω και με το μπιμπερό είναι γιατί θέλω να είμαι σίγουρη ότι μπορώ να λείψω 2 ώρες χωρίς να πεινάσει το μωράκι μου! Εξάλλου ένα Σάββατο μέσα στο Μάη θα λείψω όλη την ημέρα και θα χρειαστεί κάτι την ταίσει η μαμά μου με το μπιμπερό! Ο Θεός μαζί μας! Πάντως νομίζω καλά το σκέφτηκες και της έδωσες και στήθος γιατί ήταν αρκετές οι ώρες, κι εγώ μάλλον θα ανησυχούσα για αφυδάτωση!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

ηρθα και εγω!!!!!4 ωρες κρατησε η προβα νυφικου.ηταν το ενα καλυτερο απο το αλλο.πολυ δυσκολη αποφαση.ηθελα να βγαλω φωτο αλλα δεν με αφησαν.δοκιμασα και στη μικρη μου βαπτιστικα και στηνονταν σαν μοντελο το μικρο το ψωνιο.ενοειται πως θα το εχω παρανυφακι και θα στολισω και το καροτσακι:tongue:περαστικα στους αρωστουληδες της παρεας.χριστινακι μην στεναχωριεσαι,σιγα σιγα ολα θα φτιαξουν.εγω της δινω το ναν το υποαλλεργικο γιατι ειχε δυσκοιλιοτητα.ρωτα το παιδιατρο να σου συστησει καποιο.καλα ειναι και το frezylac και το guigoz.πιο πανω που μιλαγατε για διακοπες προτεινω κερκυρα για να σας γνωρισω και οποιες θελετε να σας φιλοξενησω.χαρα συν-μελλονυμφη εισαι συνδεδεμενη να ανταλαξουμε ιδεες για το γαμο?

ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ Η ΜΕΛΛΟΝΥΦΗ ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΒΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΑΜΟΣ ΣΟΥ???

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

μαρινα μου το καλυτερο θελω να διαλεξω αλλα ειναι πολυ μπερδεμα.τα πιο πολλα ειναι κορσεδες με κρυσταλλο swarovski και μοιαζουν πιο πολυ με κοσμημα παρα με νυφικο.χαρα μου ο γαμος ειναι τις 11 σεπτεβρη.εσυ 9/10 αν δεν κανω λαθος.πως πανε οι ετοιμασιες?

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...