Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου ! Δε ξέρω αν θα πάμε για δεύτερη ωοληψια ακόμα. Η οιστραδιολη ήταν καλή για 16η ημέρα κύκλου (332) αλλά ήταν 14αρι το ωάριο ακόμα οπότε θα δείξει τη Δευτέρα που θα πάω πάλι για υπέρηχο γιατί μου είπαν πως είναι οριακό από άποψη μεγέθους.

Καλημέρα κορίτσι μου, 

τι έγινε; Έγινε βλαστοκύστη;; 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ΔΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Μολις πηγα στο δωματιο της κορης μου και ειναι ζεστη ρε γ@#$%ο ,ηταν ωρα μας..:(Κι οχι τιποτα αλλα τωρα φοβαμαι το μωρο μην κολλησει.:(:(

ΩΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ!!!!

ΔΩΣΤΗΣ ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ!!!

ΠΑΩ ΓΙΑ ΘΗΛΑΣΜΟ!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Μολις πηγα στο δωματιο της κορης μου και ειναι ζεστη ρε γ@#$%ο ,ηταν ωρα μας..:(Κι οχι τιποτα αλλα τωρα φοβαμαι το μωρο μην κολλησει.:(:(

ωωωχ.....της εβαλες θερμομετρο;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Παιδια ειμαι άρρωστη και μάλλον χειρότερα!

Είπε ο γιατρός οτι ειναι κρύωμα που κρατάει 15 μέρες!!!!!!!!!!

Το σαββατο ειναι το μπατσελορ και σκέφτομαι πως θα πάω με το χάλι που έχω...

Και δε μπορώ να ειμαι καλά και με το μωρό μου!! κλαψ!!!

Ελενάκι μου ήθελα να ερθω να σε δω αλλά ειμαι χαλιααααααα

Θα τον πάει ο αντρας μου στην πεθερά μου για λίγο το απόγευμα μήπως ξεκουραστώ. Χθες βγήκα λιγο και χειροτερεψα...

σας φιλώ

μπορεί να μπω αργότερα

jXj1p2.png?DWVm7y7O

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΙΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ,ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΙΑ ΕΙΠΕ ΠΩς ΧΑΡΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ...ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΙΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ!!!!

http://www.nuby.com/en/natural-touch/bottle-feeding/softflex-natural-nurser

cIhqp3.png

9knMp3.png

Αχ βρε Λορετα.....περαστικα ρε πουλακι μου.....τι θα γινει ρε παιδια;;;δε θα σηκωσουμε κεφαλι;;αμαν πια!!!μια μια πεφτουμε σα τα κοτοπουλα.......

rssOp2.pngDiP1p2.png

Ρε κοριτσια...ασχετο....αλλα ξερετε ποια εχουμε παααααααααρα πολυ καιρο να δουμε;τη manoulabebi!!!τη θυμαστε;τι να κανει αυτο το κοριτσι αραγε....

rssOp2.pngDiP1p2.png

Λοιπόν μόλις κατάφερα κι εγώ να μπω για λίγο!

Στεγία μου όταν βγάζεις γάλα με το θήλαστρο το αποθηκεύεις στο ψυγείο σε σακουλάκι, μπιμπερό ή ειδικό κυπελάκι αλλά αν θέλεις να συμπληρώσεις βγάζοντας γάλα πάλι μετά από π.χ. 2 ώρες πρέπει να πλύνεις το θήλαστρο από την αρχή και μετά να βάλεις το καινούριο γάλα που έβγαλες πάλι στο ψυγείο ώστε τα δύο δοχεία με το γάλα να έχουν την ίδια θερμοκρασία και τέλος μπορείς να τα αναμύξεις και να τα αφήσεις είτε στο ψυγείο για 24 μήνες είτε στην κατάψυξη για 6 μήνες! (Κι εγώ από την Αγλαία τα έχω μάθει αυτά αφού είχα διαβάσει πάρα πολύ στο πρώτο μου παιδί που είχαμε διάφορα θέματα!)

Χριστινάκι δε μπορείς να φανταστείς πόσο συμπάσχω μαζί σου αφού αυτά που περιγράφεις τα βιώνω από όταν η μπέμπα ήταν 20 ημερών! Από τότε άρχισε τα κόλπα με το μπιμπερό κι ας ήταν δικό μου το γάλα, βέβαια εμείς είχαμε και πρόβλημα που ήταν και εξακολουθεί να είναι δηλαδή, συνεχώς άρρωστη οπότε η κατάσταση επιδεινώνεται! Θα πάρει αρκετό καιρό να συνηθίσει τελειως το μπιμπερό όποτε όμως κι αν αποφασίσεις να σταματήσεις το θηλασμό! Στο γιο μου προσπάθησα να ξεκινήσω μπιμπερό στον 8ο μήνα αλλά τελικά τα καταφέραμε στον 9ο να αποθηλάσουμε μετά από άπειρες προσπάθειες! Υπομονή, πολύ υπομονή και θα τα καταφέρετε! Το θετικό με εσάς είναι ότι όπως σου λέει και ο γιατρός δεν έχετε πρόβημα βάρους οπότε και να μείνει στάσιμη για λίγο μέχρι να συνηθίσει το μπιμπερό δεν υπάρχει πρόβλημα! Πάντως να σκέφτεσαι ότι κι εγώ τα ίδια περνάω για να πιει ένα γεύμα από το μπιμπερό πάλευα σήμερα 45'!Και μετά από 1 ώρα και 15' (στο δύωρο δηλαδή) ξεκινήσαμε το επόμενο γεύμα! Όμορφααααα?

Λορέττα αυτή την ίωση των 15+ ημερών πέρασα κι εγώ με τα μπεμπέ και ακόμα δε λέμε να συνέλθουμε πλήρως! Εντάξει, για εμάς τους μεγάλους δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο (πέραν της ταλαιπωρίας) αλλά όσο μπορεί πρόσεχε μην κολλήσει το μικρό (εγώ δεν τα κατάφερα! :() Τις περισσότερες μέρες ημουν με βήχα απίστευτο και πονόλαιμο, μετά έκλεισε τελείως η φωνή μου και 2 μέρες πυρετό! Το μόνο που πήρα ήταν 2 ντεπόν για τον πυρετό και flixotide εισπνοές από αυτές που παίρνουν και τα μωρά μετά από υπόδειξη της παιδιάτρου!

Πολλά φιλιά σε όλες τις υπόλοιπες!

Θέλω να βγούμε βολτίτσα αλλά πέραν του ότι νυστάζω, αυτός ο αέρας γκρρρρ μας πάει πίσω!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...