Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κοριτσάρες μου,

πώς είστε?

όλα καλά?

Εμείς εδώ μια χαρούλα....

πού είστε εξαφανισμένες μανούλες?

εδω ειμαι.

πως πας απο ξενυχτη? εμεις καθε 3 ωρες στανταρ ουτε λεπτο πανω κατω.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Γεια σας κοριτσάκια γράφω με το ένα χέρι και με το άλλο θηλάζω!Από χτες με ζορίζει η μικρή αφού τρώει ελάχιστα οπότε είμαι συνέχεια με το στήθος να την κυνηγάω μήπως και φάει λίγο περισσότερο!Από ύπνο ψιλοχάλια αφού η μπουμπού κοιμάται από το ξημέρωμα μέχρι αργά το μεσημέρι αλλά εγώ αυτές τις ώρες πρέπει να κάνω διάφορα οπότε...καλά κουράγια!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

κορίτσια πιπίλα δίνετε; από πότε;

η γιατρός μου δωσε το οκ αλλά έχω τις ανησυχίες μου πρώτον μην επηρεάσω το θηλασμό και δεύτερον με πιάνουν τύψεις ότι θέλει να φάει και τον κοροιδεύω, την άρπαξε κατευθείαν πριν λίγο (είναι η ώρα της γκρίνιας και για αυτό του την έδωσα) και δεν του φεύγει με τίποτα παρόλο που είναι ξαπλωμένος πλάγια. Του χω δώσει μια καουτσουκένια της chicco για νεογέννητα. Τι λέτε;;

Λορέτα και Νουνού στο επόμενο καφεδάκι σας είμαι κ εγώ μέσα (μετά του μπέμπη φυσικά) αν μας θέλετε :P

i1lzp2.png

μαρινακι το γαντζακι γαντζωνει και δεν ξεγαντζωνει με την καμια.mummy σημερα μας επισκεφτηκε ο παιδιατρος και μου ειπε να του δινω γιατι καθε που κλαιει το βαζω στο στηθος και κοιματε κατευθειαν.και εγω ενιωσα λιγο ασχημα που προσπαθουσε και ρουφουσε πιπιλα.του την εβγαλα δεν τον αφησα να κοιμηθει με ψευδαισθησεις.....

την ιδια εδωσα και εγω.μου μυριζει και αρκετα ασχημα και φαινεται και τεραστια στο προσωπακι του μωρε

4ywWp2.png

Εγώ δεν έδωσα ακόμα κορίτσια αλλά έχω μία καβάντζα! Θυμήθηκα όμως το ζόρι να τις πλένεις με αυτά που γράφατε για τις σαπουνάδες οπότε το καθυστερώ όσο μπορώ! Ειρήνη παρόλο που έμεινε κάποιες μέρες επιπλέον ο μικρός στο νοσοκομείο τα καταφέρνετε μια χαρά με το θηλασμό ε?Τότε έβγαζες με το θήλαστρο?Αληθεια πώς πάτε από βάρος? Έμείς μόλις ξεπεράσαμε το τρίκιλο! Γιούπιιιι!!! Όσο για τη μαμά έχει ένα πεντόκιλο που δεν ξέρει πώς θα ξεφορτωθεί!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου ! Μανιτάρι μου πόσο δικιο είχες περασα απο το νοσοκομειο εχθες γιατι εχω συσπάσεις ακομα ανα και τωρα 3 λεπτά μου κάνανε εισαγωγή αλλα επειδή δεν έχω διαστολή ακόμα έφυγα το βράδυ!και να φανταστήτε κρατάει κάθε σύσπαση απο 50'' εως 1' και 15''!αφήστε δε και τον πόνο που έχω απο κάτω και λεκάνη και μέση ουτε να σηκωθω δεν μπορώ!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλες!!!Μαρακι με το καλο κοριτσι μου...σε ταλαιπωρει λιγο η κοπελα σου αλλα...αξιζει το κοπο!!!!!Οσο για πιπιλα κι εγω του δινω...αν και δε τη πολυθελει...αυτην απο καουτσουκ της chicco η οποια....εμενα μου αρεσει τρελλα!!!!!Αυτην επαιρνε και ο μεγαλος μου...ο οποιος με τη πιπιλα εμαθε να κοιμαται μονος του και δε δυσκολευτηκαμε ιδιαιτερα να τη κοψουμε!!Αυτα...κατα τα αλλα....ειναι καμια εδω για καφεδακι;;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Γεια σας κορίτσια!

τι κάνετε?

εμεις κοιμόμαστε επιτέλους! Το βράδυ ξυπνάει τουλάχιστον 3-4 φορές...δύσκολα τα βράδυα αλλά κάποια στιγμή θα κοιμάται περισσότερο ελπίζω...

εγώ πιπίλα δε του δίνω...δε θέλω ακόμη. Ισως αν σαραντίσει και μετά...μια φορά του έδωσα αλλά ευτυχώς την ψιλοέφτυσε και έτσι έχω άλλοθι οτι δεν του αρέσει!!!

Σήμερα τον έβαλα πρώτη φορά στο ρελάξ και του άρεσε πολυ..ανοιξε και τις ματάρες και κοιτούσε!

τι τους φοράτε μέσα στο σπίτι? φορμάκι και φανελάκι? πόσους βαθμούς έχετε; έχω την αίσθηση οτι ο δικός μου κρυώνει λίγο. Φτερνίζεται αρκετά... εσας?

mammycool φυσικά θα πάμε για καφεδάκι...ας μεγαλώσουν λίγο τα ζουζούνια και ας φτιάξει ο καιρός...εδώ είμαστε...

Αννια όντως είσαι 19? μήπως είμαι η μεγαλύτερη εδώ μέσα?????? :mad: κανονίστε...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλημερα Λορετα!!!Εγω του φοραω φανελακι και φορμακι βελουτε και τον τυλιγω και με μια κουβερτουλα...αν του βαλω μακο φορμακι του φοραω και ζακετακι απο πανω..η θερμοκρασια του σπιτιου ειναι πανω κατω 22 βαθμοι..το φτερνισμα ειναι φυσιολογικο και δεν εχει σχεδη με κρυωμα,ολα τα βρεφακια φτερνιζονται αφου ο,τι δηποτε μπαινει στη μυτουλα τους(σκονη,κτλ) τους προκαλει φτερνισμα!Γι αυτο και μου ειπε η παιδιατρος τις κουβερτουλες που χρησιμοποιω να τις τυλιγω πρωτα με πανουλα ή σεντονακι και να αεριζω συχνα το σπιτι! ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

καλημερα κοριτσια εμεις χτες κοιμηθηκαμε απο τις 1μεχρι 4και απο 4μεχρι 6,30κ μετα γκρινιαζαμε μεχρι της 9...νυσταζωωωωω..λορετα ναι 19ειμαι γεννηθις το 90..και εγω θερμοκρασια 22εχω στο σπιτι κ του φοραω φορμακι ολοσωμο με φανελακι απο μεσα κ καλτσουλες κ του τυλιγω παντα την κοιλιτσα με μι κουβερτουλα για να ειναι ζεστη κ να μην μασ ποναει τοσο...φιλια παω να αρμεχτω..

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...