Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, anemoni9 είπε:

Να 'σαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ!!

Καλημέρα! Σύνδρομο πολυκυστικών έχω, όχι ΠΩΑ. Δεν ξέρω αν σχετίζονται αυτά τα δύο. Είχα πάρει για κάποιο διάστημα glucophage για ρύθμιση περιόδου, αλλά τζίφος, έπαιρνα και inofert. Έχω κάνει για θυροειδή αιματολογικές για τον φάκελο του ΕΟΠΥΥ, μου έκανε και υπέρηχο η ενδοκρινολόγος. Γενικά όσες φορές έχω πάει ενδοκρινολόγο μου γράφουν ινσουλίνη, γλυκοζυλιωμένη, γενικές αίματος κλπ. Είχαμε ρωτήσει τον ανδρολόγο για το DFI, μας είπε ότι αν δεν πάει καλά η πρώτη προσπάθεια να το δούμε και αυτό, μην δώσουμε 200 ευρώ χωρίς λόγο. Βέβαια και εγώ είμαι της άποψης ότι καλύτερα να τσεκάρουμε όσα παραπάνω γίνεται για να μη χάνουμε χρόνο και χρήμα και να επιβαρυνόμαστε ψυχολογικά. Τώρα για το ουρεόπλασμα δεν ξέρω, αυτό έγραφε το αποτέλεσμα, ασθενώς θετικό 3*10 και από όσο διάβασα και ρώτησα οι απόψεις διίστανται για το αν κάνει κακό. Άλλοι λένε ότι είναι μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας, άλλοι ότι θέλει προσοχή γιατί μπορεί να είναι και αιτία αποβολών. Θα το συζητήσω ξανά με τον γυναικολόγο όμως. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση σου!!

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Just now, Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Ή το χειρότερο , να μην εμφυτεύονται στις εμβρυομεταφορες (1000) η φορά , ή να έχεις αυτόματες αποβολές και παλινδρομήσεις. 
      κάνετε ότι είναι να κάνετε πριν ξεκινήσετε. 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Α!!!!ΔΕ ΣΑΣ ΕΙΠΑ..ΕΧΤΕΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 23:30!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕ ΣΤΙΣ 4:30!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΩΩΩΩ ΝΑΙ!!!!ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΑ ΠΡΩΙ.....

ΕΦΑΓΕ ΣΤΙΣ 7:45 ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕ ΣΤΙΣ 9:30 ΓΙΑ ΒΟΛΤΟΥΛΑ...

ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΩ ΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ΑΑΑ!ΚΑΛΗ ΠΡΟΒΑ ΒΑΒΥ.....

ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΟΡΗ!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ??? ΓΛΙΣΤΡΙΔΑ ΦΑΓΑΤΕ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΟ 3 ΣΕΛΙΔΕΣ ΔΙΑΒΑΣΑ

ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΖΑΜΠΟ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΕΝΝΟΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΤΟ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ 1 ΛΙΤΡΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ 10,00 ΕΥΡΩ ΘΑ ΣΤΟ ΒΓΑΛΩ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΟ ΔΕΙΞΩ

ΑΝ ΚΑΝΟΝΙΖΕΤΕ ΣΥΝΤΑΝΤΗΣΗ ΟΧΙ ΠΑΛΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΑΜΕ ΒΟΛΤΟΥΛΕΣ

ΑΥΤΑ ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟ ΜΑΡΙΑ

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Αντε τρεχα!Καλα ειμαστε ολοι δοξα το θεο(παντα να λεμε...)

Μπραβο σου χαρα που εχεις διαθεση να φτιαξεις τις μπουμπουνιερες μονη σου!Η αδερφη μου ειναι ετσι ρε παιδια....ολα μονη της τα φτιαχνει....χρυσοχερα σε ολα της...(μα να μη της μοιαξω καθολου;;;;:) :) :) )

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Αντε τρεχα!Καλα ειμαστε ολοι δοξα το θεο(παντα να λεμε...)

Μπραβο σου χαρα που εχεις διαθεση να φτιαξεις τις μπουμπουνιερες μονη σου!Η αδερφη μου ειναι ετσι ρε παιδια....ολα μονη της τα φτιαχνει....χρυσοχερα σε ολα της...(μα να μη της μοιαξω καθολου;;;;:) :) :) )

Α ΚΑΛΑ ΕΓΩ ΠΕΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

ΜΑ ΝΑ ΜΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΛΙΓΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ????????:D

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Α ΚΑΛΑ ΕΓΩ ΠΕΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

ΜΑ ΝΑ ΜΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΛΙΓΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ????????:D

μα τιποτα;;;ντιπ;;;;;;;;:tongue::tongue::tongue::tongue:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...