Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Είχα πάρει μικρά μπουκαλάκια και φελούς, τα είχα γεμίσει με ρακή και είχα κάνει ένα περίεργο δέσιμο και κρεμόντουσαν και κουφετάκια ξεχωριστά.. και είχα τυπώσει και καρτελάκια κλπ.. είχαν πολύ επιτυχία!! Αν θέλεις στείλε μου πμ το email σου να βγάλω μια φώτο να σου στείλω (όταν φορτίσω τη μηχανή :D:D

Κοριτσάκια μου σας φιλώ προς το παρόν γιατί πάω το μικρό μου στον παιδίατρο!! Θα μπω μετά να σας πώ τα νέα μας!!

PCqNp2.png

κι εγω χριστινα....πολυ πεφτουν εγω νομιζα ειναι η εποχη...:(

τα μαλλια πεφτουν μεχρι τον 4ο μηνα διοτι δεν εχουν πεσει τους 3-4 τελευταιου τη εγκυμοσυνης. Ειναι φυσιολογικο. Σε λιγο καιρο δεν θα εχουμε πια αυτο το προβλημα..

Γεια σας κουρίτσια!

κοιμήθηκα και ειμαι φρεσκαδούρα (που λέει ο λόγος), με συνάχι όμως τρελό...

Ο μικρός θα πάει με το μπαμπά του βολτίτσα οπότε θα έχω λίγη ώρα για τον εαυτό μου!!! Αχ τι να κάνω??? Αφρόλουτρο? Ποδόλουτρο? Μάσκα ομορφιάς ή απλά να ξαπλαααααρωωωωω!!!!??????

εμένα μου έπεφταν πολύ στην εγκυμοσύνη και τώρα ξανάρχισαν γιατι δε τρώω και τίποτα ουσιαστικά!!!

Βεβαια ειμαι χαρούμενη γιατί άρχισε να κάνει μόνο κίτρινα κακάκια το μωρό μου! ΑΥΤΟ ΕΛΕΙΠΕ!!!!

αψψψοουουουουου

Φαφούτες, καραφλές, χοντρούλες (οχι εγώ ελενάκι...οι αλλες!)...ειμαστε μουρλια!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγώ μόλις επέστρεψα!!!

Το αστεράκι μου έχει φτάσει τα 7 κιλά και 65,5cm ύψος!!

Αλλα τό τι κλάμα και τι ουρλιαχτά εριξε αυτή τη φορά...δεν περιγράφεται!!!!:(:(

Λορέττα ότι και να κάνεις και μόνο η ηρεμία του σπιτιού αρκεί για να σε ανανεώσει!!!

PCqNp2.png

Εγώ μόλις επέστρεψα!!!

Λορέττα ότι και να κάνεις και μόνο η ηρεμία του σπιτιού αρκεί για να σε ανανεώσει!!!

μπράβο, έγινε ολόκληρη κοπέλα!!!!:wink:

και ψηλή ε?

Αν σου πω οτι μου λείψανε μπαμπάς και γιος τι θα μου πεις!!!!!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Εγώ μόλις επέστρεψα!!!

μια χαρα το ζουζουνι!κανατε το εμβολιο σημερα?

OjQkp2.png?B89kEt5q

Γεια σας κοριτσια!Μπραβο στη μικρη σου χριστινα!!!!Λορετακι...κανε ο,τι προλαβαινεις...τωρα σου λειπουν...οταν ομως γυρισουν θα λες...πωπω...ποτε προλαβαν και ηρθαν;τιποτα δεν εκανα! ;)

Τζεσικα πως ειστε εσεις κοριτσι μου;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Ναι κάναμε τη δεύτερη δόση του πενταπλού! Αλλά κορίτσια την λυπήθηκε η ψυχή μου... αφήστε που είχα παέι και μόνη μου και έκλαιγε τόοοσο πολύ που δεν ακουγόμασταν με την παιδίατρο!!:roll::roll:

Λορέττα μου θα σου πω ότι σε καταλαβαίνω!!! Αααα και περαστικούλιααα..ξέχασα το πρωί!!

PCqNp2.png

Γεια σας κοριτσια!Μπραβο στη μικρη σου χριστινα!!!!Λορετακι...κανε ο,τι προλαβαινεις...τωρα σου λειπουν...οταν ομως γυρισουν θα λες...πωπω...ποτε προλαβαν και ηρθαν;τιποτα δεν εκανα! ;)

Τζεσικα πως ειστε εσεις κοριτσι μου;

μια χαρουλα!η μονη μας γκρινια ειναι για το φαι.αν δεν φαει την ωρα που θελει μαυρο φιδι που με εφαγε.μου ειπε ο γιατρος να την ξεγελαω με λιγο κιντερτε αλλα τιποτα.αν το δεις ειναι σαν μινι σουμο.την δευτερα παμε για το εμβολιο του πνευμονιοκοκκου.εσεις ειχατε παρενεργιες?εμενα στο 1ο ναι.

OjQkp2.png?B89kEt5q

χαχαχαχαχα!κι εμεις μια απο τα ιδια ειμαστε!!!οχι δοξα το θεο δεν ειχαμε παρενεργειες σε κανενα εμβολιο...προς το παρον....

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

χαχαχαχαχα!κι εμεις μια απο τα ιδια ειμαστε!!!οχι δοξα το θεο δεν ειχαμε παρενεργειες σε κανενα εμβολιο...προς το παρον....

εμενα στο 5απλο ειχε πολυ γκρινια και δεκατα για 2 μερες.σας αφηνω προς το παρον γιατι εχει τα τελευταια επεισοδια απο 1000 και 1 νυχτες με το οποιο εχω φαει κολλημα.πιστευω οτι οι θεσ/νικιες το βλέπετε.

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...