Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν ειναι ακριβως βολτουλα.Πρεπει να παω την μεγαλη στο σχολειο γιατι θα φυγουν με πουλμαν για Πειραια και μετα θα παω τα αλλα 3 στην πεθερα μου(επισης Πειραια)και μετα καρφι στην μεγαλη κορη για το φεστιβαλ.Μολις τελειωσει απο εκει το βραδυ,θα παω να παρω τα 3 παλι και μετα σπιτι,κατα τις 10 μας κοβω.

Y0zHp2.png?OgArctsO

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ 100 ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΙΠΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

γεια σας κοριτσαρες!!!μαρακι εμενα ο δικος μου ο φαγανας οταν γελαει στον υπνο του σιγουρα θα βλεπει πολλες πολλες λιμνουλες με γαλατακια να κολυμπαει μεσα.με πολλες κατσικουλες και αγελαδιτσες να βγαζουν γαλα και πολλες μανουλες να θηλαζουν τα φιλαρακια του και φυσικα και αυτον μαζι με εμενα να θηλαζει απο τιποτα θεορατα βυζακια.:tongue::tongue::tongue:

στεγια να τον χαιρεστε τον μικρο σας.απο τις 100 μερες να φτασει τα 100 χρονια.

λοιπον κοριτσαρες βρηκα ενα ωραιο φορουμ με κατασκευες ειδικα για οσες εχουν και λιγο μεγαλυτερα παιδακι βλ.κελι,ελακο,ταο,μανιταρι και.....

βασικα εψαχνα για μπομπονιερες χειροποιητες και με εβγαλε εκει οποτε και εκανα εγγραφη.εννοειται με το ιδιο ονομα

http://www.hobby.gr/forum/forumdisplay.php?f=50

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Ηρθαααααααααααα...αργησα λιγο μαλλον..αλλα....καλιο αργα παρα ποτε λεγανε στο χωριο μου! :)

Θα τα φτιαξεις μονη σου ειρηνουλα;μπραβο...χαρας το κουραγιο σου....εγω ουτε κουραγιο ουτε διαθεση τετοιου ειδους....:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

γεια σας κι απο εμενα!!!

γυρισαμε απο το παρκο και θα προσπαθησω να τα βαλω για υπνο ιδια ωρα. Μαλλον δυσκολο αφου το μωρο κοιμοταν ολη την ωρα στο καροτσι και ο αλεξανδρακος ξεσαλωνε στην παιδικη χαρα....ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΟΜΩΣ μπας και ηρεμησω λιγο...

καλα, η μικρη ειναι τρελη κουτσομπολα! ολη μερα μιλαει, νομιζω θα στραμπουληξει τη γλώσσα της με τους ηχους που κανει!!:P:p:p

γεια σας κι απο εμενα!!!

γυρισαμε απο το παρκο και θα προσπαθησω να τα βαλω για υπνο ιδια ωρα. Μαλλον δυσκολο αφου το μωρο κοιμοταν ολη την ωρα στο καροτσι και ο αλεξανδρακος ξεσαλωνε στην παιδικη χαρα....ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΟΜΩΣ μπας και ηρεμησω λιγο...

καλα, η μικρη ειναι τρελη κουτσομπολα! ολη μερα μιλαει, νομιζω θα στραμπουληξει τη γλώσσα της με τους ηχους που κανει!!:P:p:p

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.....ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010 ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΗΔΕΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ.....

ΑΚΟΥΣ ΚΕΛΑΚΟ-ΕΛΕΝΑΚΟ?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

αχχχχχχχ πεστα στεγια μου....τα παιδια μας....θα εχουν Παντελη ελλειψη διακριτικοτητας!!Παντελη!!!! :) :)

Να τις κανετε 100 δις τις μερες σας στεγια μου!Εμεις σημερα κλεινουμε τους 4!!!Μεγαλωσανε τα ζουζουνια μας παιδια!!!!

Ειρηνουλα νταξει...μια κουβεντα ειπα....νομιζα θα τα φτιαχνες μονη σου...αλλαααααααααααααααααααααααααα....παντελης ελλειψη προκοπης!!!παντελης!!! :) :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Ευα μου...αν τα καταφερεις....οντως θα ξεκουραστεις!Εγω καθε μεσημερι αυτο κανω και τωρα μολις τους τακτοποιησα και του δυο και ησυχαζει λιγο το κεφαλι μου!! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΦΑΓΗΤΟ?

ΕΜΕΙΣ ΦΑΚΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΟΛΙΣ ΕΤΟΙΜΑΣΑ....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...