Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κι εμείς μαζί με εσάς περίπου Ελκαράκι! Στις 4 Σεπτεμβρίου Σάββατο γιατί Κυριακή η εκκλησία ήτα φουλ με μυστήρια (μέχρι τέλος Οκτώβρη δηλαδή ήταν φουλ!!!!)

Ο μικρός κι αυτός είναι τίγκα στη μύξα και έχει βήχα όπως και η μπουμπού! Δεν έχω καμιά ελπίδα πια!

mGKop3.png60Jvp3.png

Kαλημέρααα!!! Τι μου κάνετε;;

Λοιπόν εμείς εχθές είχαμε το πρώτο βράδυ που το καλό μου κοιμήθηκε στις 9.00μμ χωρίς ΚΑΝΕΝΑ απολύτως κλάμα... ακολούθησα άλλη τακτική και απέδωσε!! Βέβαια ξύπνησε στις 2πμ για φαγητό...:roll::roll: και μετά ξανακοιμήθηκε μέχρι τις 7πμ.. Εσάς κοιμούνται 9-7 Nonstop???

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Εμένα κοιμάται κατά τις 9.30 συνήθως για τα καλά, μετά στις 12 τη σηκώνω εγώ να θηλάσει και μετά κατά τις 6 παρά ξυπνάει για μαμ και ξανακοιμάται και συνήθως μετά κατά τις 8.30-9.οο και συνήθως πάλι κοιμάται

mGKop3.png60Jvp3.png

καλημερα μανουλες!

Μαρινακι υπομονη και περαστικα!!

Εμεις εχουμε κανα δυο μερες που στο φαγητο ενω δειχνει οτι πειναει αφου φαει λιγο μολις παω να την βαλω στηθος ή να δωσω μπιμπερο ουρλιαζει.

αυτο σε συνδιασμο με τις γουλιτσες που βγαζει, τους θορυβους που κανει η αναπνοη της στον υπνο, η συνεχης γκρινια και διαφορα αλλα μας στελνουν σημερα για υπερυχο στομαχου γιατι ο γιατρος πιστευει οτι εχει γαστροισοφαγικη παλινδρομηση και της εχει προκαλεσει οισοφαγκιτιδα και ποναει οταν τρωει γιαυτο κλαει.

Αυτα τα νεα μας........

εσεις τι αλλα?

ελενακι τι καιρο εχετε εκει?

dmDAp3.png

m31riaw4td851ovq.png

Angel αν διαβάσεις τα περισσότερα μωράκια σε αυτή τη φάση έχουν κάτι τέτοιες αντιδράσεις! Εύχομαι να μην είναι τίποτα!

Έφυγαααα να κάνω καμιά δουλειά γιατί περιμένω κόσμο!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Kαι εγώ εδώ ειμαιιι!!! Αλλά πηγαινοέρχομαι και κάνω και δουλειές ταυτόχρονα!!

Αλλά μέσα στο βράδυ 2πμ ο θηλασμός είναι τέεελειο πράγμα.. να μην έχεις να σηκώνεσαι, να ετοιμάζεις γάλατα κλπ... να δω τώρα πως θα το συνηθίσω αυτό!!:rolleyes::rolleyes:

Μαρίνα καλά σου λέει η angel!! Εδώ είσαι χάλια και θα κάνεις δουλειές για να υποδεχτείς κόσμο;; Έχεις τρελαθείιιιι;;;; :)

PCqNp2.png

καλημερα σας κοριτσια χτες βγηκαμε με τις μαμαδες δεκεμβριου μαζευτηκαμε γυρω στα 10κοριτσακια περασαμε πολυ ομορφα...εσεις τι μου κανετε??μαρινακι αλαιπωρεισε ακομα με την ιωση ε?

:-D

Αντε ρε!!!Τι ωραια!!!Αντε πανταξια νουνα!!!!Εγω βαφτισα στα 20 μου ενα αγορακι το οποιο τωρα ειναι κοτζαμαν γαιδαρος και καθοτι δεν εχω και κανα κοριτσακι στο σοι θα ηθελα παρα πολυ κι εγω να βαφτισω!!!!Ποτε θα γινει η βαφτιση;Εσεις χαρα ποτε θα βαφτισετε;;

Κι εμεις εδω τι κανουμε;;;;:tongue:Εγω για εσενα το λεω βρε κουτο για να σου δωσω τη χαρα.......Και μια νονα την εψαχνα.:)

Το ρευμα τελικα δεν κοπηκε αλλα καλυτερα ετσι γιατι εκανα και καμια δουλεια βρε παιδι μου:mrgreen:εκανα γενικη στο παιδικο και το τι πεταξα δε λεγεται....

Μαρινακι ακομη αρρωστη ε;;:(

Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια.:D

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...