Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Αντε ρε!!!Τι ωραια!!!Αντε πανταξια νουνα!!!!Εγω βαφτισα στα 20 μου ενα αγορακι το οποιο τωρα ειναι κοτζαμαν γαιδαρος και καθοτι δεν εχω και κανα κοριτσακι στο σοι θα ηθελα παρα πολυ κι εγω να βαφτισω!!!!Ποτε θα γινει η βαφτιση;Εσεις χαρα ποτε θα βαφτισετε;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Καλημερούδια κι από μένα! Κατέβασα κι εγώ τον μικρό στο σχολικό και αν και θα έπρεπε να πάω να την πέσω δίπλα στην κόρη μου αφού χτες έκανα και πάλι πυρετό και το βράδυ ίδρωνα-ξίδρωνα, κοιμήθηκα κατά τις 12.30, σηκώθηκα κανά 2 φορές να αλλάξω ρούχα, στις 5.45 ξύπνησε η μικρή για μαμά αλλά από τις 7 και μετά πάλι ψιλογκρίνιαζε γιατί το καυμένο ήταν πολύ μπουκωμένο, έκανε και τα κακά της και κοιμήθηκε κατά τις 9. Νυστάζωωωωωωωω! Μου έχει βγει όλη η κουραση των προηγούμενων ημερών νομίζω!

Σας ζάλισα πρωινιάτικα!

Χαρούλα με το καλό! Πρώτα δηλαδή θα γίνεις νονά και μετά θα βαφτίσετε και το δικό σας τον παίδαρο ε?

Εγώ βαφτισα τη βαφτιστήρα μου πριν 3 χρόνια περίπου και τον επόμενο μήνα ήμουν έγκυος στο γιο μου! Το θεωρώ πολύ καλό να βαφτίζεις παιδάκι! Με την κρίση-κρισάρα που επικρατεί πια όμως, να δω πού θα βρίσκουμε νονούς σε λίγο....

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημερα μαρινακι!Ποτε θα ηρεμησετε εσεις ρε πουλακι μου....τωρα κοιμαται η μικρη;

ο μεγαλος σου ειναι καλα τουλαχιστον;περαστικα για ....χιλιοστη φορα...:(

Εχεις απολυτο δικιο!Ειναι πολυ καλο να βαφτιζεις!!!Εσεις μαρινα ποτε με το καλο;

rssOp2.pngDiP1p2.png

ααααααααα ωραια ολες οι σαλονικες μαζιιιιιιιιιιιιιι

καμια βολτα προς αθηνα θα κατεβετε???

ουυυυυυυ...οπως το ειπες.....καμια!:tongue::tongue::tongue:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...