Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Να κάνεις Κ για κυστική ίνωση γιατί πλέον την ζητάνε Κ στο προγεννητικό ελενχο οπότε να είσαι οκ μην μείνεις έγκυος Κ ανχωθεις Κ για αυτό. 

Εντάξει καλό είναι να κάνεις μια καμπύλη ζαχάρου αν δεν έχεις ξανακάνει ποτέ ή αν έχεις χρόνια να κάνεις. Νομίζω όλα τα υπόλοιπα είσαι πολύ οκ!! Κ σίγουρα θα τα πας καλά Κ λόγο ηλικίας Κ λόγο εξετάσεων που είναι άψογες 

Ωραία, θα τα βάλω και αυτά στο πρόγραμμα. Σε ευχαριστώ πολύ! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΑΑΑΑΑΑΑ!!!ΚΑΙ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΡΑΒΔΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΗΔΟΝΗ

χαχχααχ έλα βρε ειρήνη με τις ατάκες σου..!!

Δηλαδή να μην αισθάνομαι άσχημα έτσι; Τότε προφανώς και εμένα θα μεγάλωσε η πλάτη, απλά πίστευα ότι μου ήταν όλα τσίτα λόγω του στήθους... και πότε ακριβώς 'μπαίνει' η πλάτη;;;

Δηλαδή πραγματικά ΔΕΝ έχω τι να φορέσω..τα παντελόνια μου κάνουν αλλά από μπλουζάκια φοράω 3-4 εγκυμοσύνης... εναλάξ...

PCqNp2.png

εγω εφτασα τα 55 εχω αλλα 3να χασω εμενα μου μπαινουν τα παντελονια αλλα δε κουμπονουν μεγαλη πικρα αλλα απο μπλουζακια παμε πολυ καλα μου κανουν δεν εχω προβλημα μαλλον εμενα δε μεγαλωσε η πλατη μου..

γεια σου ειρηνη, γεια σου χριστινακι τι κανει η νυφη μου???

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

χριστινάκι τα παντελόνια σου κάνουν?

Εμένα μεγάλωσε πολύ και η πλάτη μου!

αληθεια λορετα μουυυυυυυυ!!!!!!!!!!αχχχχχχχχχχχχχ αντε μην αργεις να το αποφασισεις!!!!!!!!!!!!δε ξερεις πως θα χαρωωωωωωωωωωωω!!!!!!!:P:p:p:p:p

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

αχ κοριτσια......εγω κολησα στα 65-66.....με χωρανε τα ρουχα μου ολα ευτυχως....αλλα........δε ξεκολαωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Ρε παιδιά εμένα τα παντελόνια ισα ισα ανεβαίνουν!!!! πάντως εγώ ψώνισα μερικά πράγματα γιατι δε γίνεται...και ευτυχώς έρχεται καλοκαίρι και θα βάλω τα all time classic φορεματάκια!!!!

Πάντως κανει καιρό να επανέλθει το σώμα! Ισως και χρόνο! Εμένα δε μου κλείνουν με τίποτα και τα πανωφόρια μου!

Ειρηνάκι και γω έχω γίνει λίγο παραλληλογραμμη πάνω και σε σχήμα αχλαδιου (αλλά τεράστιου, θερμοκηπίου), κάτω!

Ελενάκι και γω τόσα κιλά είμαι αλλά εσύ φαίνεσαι πολύ πιο λίγα!!!

Σοφάκι θέλεις να πάμε να δουμε το ελενάκι καμιά μέρα?????

Ελένη τι ώρες σε βολεύουν? Εμένα πρωί περίσσότερο!!!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

ναααααααααααααααααααααααααααααααααααιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

xaxaxaxaxaxaxaxaxa!!!!!

Και εμενα με βολευουν πρωινες ωρες!!!!Απο τις 8 το πρωι μεχρι τις 12:15 ειμαι μονη μου με το μωρο!στις 12.15 σχολαει ο μεγαλος μου και μετα εχω και αυτον αλλα εξακολουθω να ειμαι μονη μου μεχρι τις 17 00 !Ελατε ρε κοριτσια!Οποτε θελετε και ο,τι ωρα θελετε!!!!!!!!!!!(αυριο κατα τις 10 00 ειναι καλα;;;:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:)

Οσο για σενα Λορετα μου σταματα να λες βλακειες και να κανεις τα πραγματα τοσο τραγικα!!!Τετοια ελεγες και σε μενα και δεν ηξερα και γω τι θα δω και μολις σε ειδα λεω καλα...που ειναι το παχος που ειναι τα μπουτια που ειναι οι κ@λοι;;;θα μας τρελλανεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;Χαλαρωσε!Οσο θηλαζεις λογικο να μη σε χωρανε τα μπλουζακια σου!Και σταματα επιτελους τη γκρινιαααααα εισαι μια χαρα αδυνατη!!!Αιντε! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Μπηκα για μια καλημερα στα γρηγορα γιατι σε λιγο θα εχουμε διακοπη ρευματος για αλλη μια φορα.:confused::confused::confused::confused:Ευτυχως που πηγα στον φουρνο εχτες και ενημερωθηκα γιατι θα ειχα παλι ανοιχτες τις συσκευες.Την προηγουμενη φορα ειχα βαλει και ενα πλυντηριο με σκουρα και το σταματησα τα εβγαλα και τα ξεβγαλα ενα ενα γιατι τωρα θα ειχαν γινει τρικολορε.:)Θα ερθει κατα τις 2 1/2(ετσι λενε) αλλα παλι δεν θα μπω γιατι το μεσημερι θα φυγω,θα παω τα παιδια στην πεθερα μου Πειραια γιατι η κορη μου εχει φεστιβαλ χορωδιων και θα παω να την καμαρωσω.Αυτα.Καλα να περασετε και θα τα πουμε αυριο..:D

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...