Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Katiamaxiking πως νιώθεις;Εγω έχω μια ανυπομονησία είναι η αλήθεια.Δεν κρατιέμαι που λέμε!Κ με διάθεση εννοείται στα ύψη όπως πάντα.

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ενα γρήγορο γεια και από μενα κοριτσάκια μου!!!

λείπει ο μπαμπάς μας στη Θεσσαλονικη από Παρασκευή, οπότε καταλαβαίνετε τι τρέξιμο πέφτει! Ευτυχώς αύριο επιστρέφει!

Τα δικά μου ασιδέρωτα είναι βουνό, χιχι!

Και Λορέτα σου πα ΟΚ, με γαλα κατσικίσιο, δεν θυμάμαι αν σου το πα, φαντάσου. αα, και φοράμε το 3, χθες που δεν βρηκα πηρα το 4 κ της κάνει, αλλά δεν πρέπει να χει φτάσει ακόμα τα κιλά, ήτασν πριν 12 μέρες 6200!

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

Πω πω παιδιά ολο θέλω να κοιμάμαι...

Εγώ που δεν αρρώσταινα ποτέ τώρα είμαι κάθε λίγο κρυωμένη! Τι πράγμα ειναι αυτό. Επιτέλους κοιμήθηκε και ο μικρός αφου καναμε βουντου πρώτα!

Τάο μου είπες για το τυρί και χάρηκα πολύ... Εγώ είμαι στη φάση που τα έχω κόψει όλα όπως εσύ στην αρχή. Εκοψα ΚΑΙ τα λουκούμια παιδιά...κλααψψψ ενδέχεται να έχουν μέσα λεει ξηρούς καρπούς (μα τι τους θέλουν??????)

Τουλάχιστον να αδυνατίσω!!!!

Μαράκι και κέλι που ψηλά και τα δύο τα παιδάκια σας τα βρίσκω...τελικά ο δικός μου δεν είναι ψηλός...ούτε αδύνατος!!! μάλλον για κοντόχοντρο τον βλέπω!!! μπουαααααα

Σοφάκι δε το πιστεύω αυτό που έκανε ο μικρός... επικίνδυνο ε?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλησπερα κοριτσια και απο μενα.Ειχα γραφτει οταν ημουν ακομα εγκυος ,δεν ξερω εαν με θυμαστε?εγω γεννησα στις 16/1 μια μπουμπου 3100 και τωρα ειμαστε 3 μηνων 5200 στα κιλακια μας και 64 ποντους.Θα χαρω πολυ να τα λεμε.

l5oBp2.pnghCU8p2.png

Διαφημίσεις

καλε πως απο τα λημερια μας μαρακι?

στα κιλα σας ριχνουμε καθως ειμαστε 5650 και στο υψος μας ριχνετε εμεις ειμαστε 62.

την πεμπτη θα παμε κι εμεις για εμβολιο///ρε κοριτσια τι εμβολιο κανατε στον 3ο μηνα?εμενα μου εγραψε του πνευμονιοκοκκου ενα καινουργιο κι οχι το preveral δεν θυμαμαι πως το λενε αλλα μου ειπαν πως ειναι υπο επιτηρηση...εσεις ποιο κανατε?

ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ PREVENAR KAI TO ROTARIX ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ 80 ΕΥΡΩ.ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΟΥΤΕ ΠΥΕΕΤΟ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΝΑ ΤΡΩΕΙ 240 ΣΤΗΝ ΚΑΘΙΣΙΑ ΤΟΥ

οοολη μερα ξεσκ#$&&$ σημερα...

εναλλάξ τα κανουν...:|:neutral:

πλακα πλακα εχω υπολογισει γυρω στα 400 το μηνα χαλαμε μονο για παμπερς...καλο εεεε??

ΕΜΕΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 5 ΠΑΚΕΤΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΑΠΟ LIMPERO ΚΑΙ BABYLINO.

4ywWp2.png

καλε πως απο τα λημερια μας μαρακι?

στα κιλα σας ριχνουμε καθως ειμαστε 5650 και στο υψος μας ριχνετε εμεις ειμαστε 62.

εμείς είμαστε οι κοντοί του καφέ ειρηνάκι? ολα ντερέκια μας βγήκαν:wink:

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Ουουυυυυυυ!!!Ηρθα κι εγω!Για λιγο βεβαιαως βεβαιως!Κατεβηκαν κατω ο αντρας μου με τον μεγαλο και ετοιμαζομαι να κατεβω κι εγω σιγα σιγα με το μωρο!Ρε συ λορετα...κι εγω μια απο τα ιδια....συνεχεια κατι εχω...εγω που μονο αλλεργια με επιανε...τωρα συνεχεια τα λαιμα μου βηχω φτερνιζομαι....αισιχτιρ δηλαδη!!! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

εμείς είμαστε οι κοντοί του καφέ ειρηνάκι? ολα ντερέκια μας βγήκαν:wink:

ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟΤΟΜΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΩΡΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙΡΟ(ΠΑΡΗΓΟΡΩΤΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑ ΔΕΝ ΠΑΡΗΓΟΡΙΕΤΑΙ ΧΑΧΑ

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

παρηγορια στον αρρωστο...χαχαχαχαχαχαχαχα

αχχααααχα στην κυριολεξία!!!!!

ραμολιμεντα εχουμε καταντήσει ελενάκι μου!!!

θα έρθω να σ'επισκεφτώ στην περαία καμιά μερα!!!! να παμε για καφεδάκι δίπλα στη θαλασσα!!! ααααχχχ

(αυτοπροσκαλέστηκα)

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Σόφη και εμείς το prevenar κάναμε. Αύριο πάμε για την δεύτερη δόση του πενταπλού...

Πάλι 60μλ ήπιε το μικρό μου...:(:(

Βρε κορίτσια..μιλάμε από μπλούζες & πουκάμισα δε μου κάνει ΤΙΠΟΤΑ...κατάθλιψη μ'εχει πιάσει... βάζω τα μπλουζάκια μου και είναι σαν να τα φόραγα όταν ήμουνα 15χρονών...εκτός του ότι είναι στενά είανι και...ΚΟΝΤΑ!!! Πως γίνεται αυτό; Είναι λόγω του στήθους που έχει ανέβει 5 νούμερα ή το έχουν και τα κοριτσούδια που δεν θηλάζουν αυτό το πρόβλημα;;

PCqNp2.png

τι κανετε κορες???

οτι θυμαμαι θα σχολιασω λοιπον

μαρινακι δοξα το θεο ολα καλα βγαινουμε βεβαια μονο οταν εχει ηιο και δε φυσαει αλλιως μεσα εχω παθει φοβια βεβαια και μολις ακουω οτι εχει λιγο μυξα παθαινω σοκ

εμεις μπηκαμε στο 4 νουμερο στα παμπερσ τα ακτιβ περνω και ειμαι πολυ ικανοποιημενη εμεις κανουμε πολλα τσισακια και ειναι τα μονα που ββρεχετε το παιδι με ολα τα αλλα γινοταν μουσκεμα

τι αλλο αυτα εγω σημερα εκανα ολη μερα δουλειες και δε μαγειρεψα θα κανω κανενα αυγουλακι με πατατουλες

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΔΟΚΙΜΑΖΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ Π.Γ (ΠΡΟ ΓΑΝΤΖΟΥ)ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΘΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΜΟΚ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΝΑ ΚΟΥΖΙΝΟΜΑΧΑΙΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΨΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΑΙΝΑ ΦΙΛΕΤΑΚΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΛΟΡΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕ Η ΠΛΑΤΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ ΧΑΧΑ.ΕΓΙΝΕ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΛΙΑΤΣΟΥ

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...