Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 46 λεπτά , little miracle είπε:

Δυστυχως επιβεβαιωθηκα. εκανα την χοριακη κοριτσια μου , μολις βγηκε … αρνητικη… 

Σε νιώθουμε μόνο αυτό θα πω. Πάρε  το χρόνο σου να ημερήσεις και Μέρα με την μέρα θα είσαι καλύτερα. Ότι θέλεις μας στέλνεις. ♥️

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

γεια σας κορίτσια ήρθα μια βόλτα απ το καφέ του Απριλίου.Εσεις έχετε περάσει στην επομενη φάση, εμεις ασχολούμαστε ακόμη με τους πόνους μας,τα πράγματα του μω ρού που πρέπει ν αγοράσουμε κλπ.Να χαίρεστε τα μωράκια σας.Εγω είμαι 30 εβδομάδων κ 2 ημερών.Νόμιζα πως δεν θα προλαβαίνεται να μιλάτε τις πρώτες μέρες μετά τον τοκετό...

στρατουλα σου ευχομαι να περασουν αυτες οι τελευταιες βδομαδες οσο καλυτερα γινεται και να εχεις εναν πολυ ευκολο τοκετο!!εμενα περασαν ολα πολυ γρηγορα και μου φαινεται πολυ παραξενο που να πλασματακι ειναι πανω στο κρεβατι μας αυτη τη στιγμη!!φιλια σε ολες τις μανουλες απριλιου που ερχεται η στιγμη για αυτη την νεα γνωριμια!!

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια ανοιξα θεμα για την angel μας.ψαξτε το λιγο για ευχες γιατι απο λινκ ξελινκ σκραπας!!!(καποιος πρεπει να μου το μαθει αυτο....ειρηνηηηηη)

μπουμπου to link για την angel ειναι .....

http://parentscafe.gr/showthread.php?t=850

4ywWp2.png

Γεια σας και απο μένα!

Marigo ευχαριστώ πολύ πολύ!!!! θα κανω τα χαρτιά αυτές τις μέρες!

Σήμερα δε πρόλαβα καθόλου να μπω. Ο μικρός απο το πρωί ήταν λίγο ανήσυχος και ήρθαν και δύο φίλοι να μας δουν. Φυσικά όταν ήρθαν ξαναπείνασε και δε πρόλαβα να τους δω καθόλου!!! Δε πειράζει!

Εχει βγάλει ήλιο και σκέφτομαι να τον βγάλουμε καμιά βολτίτσα!

Σόφη μου αν δεν έχουμε εξέλιξη σήμερα, θα μπεις αύριο για πρόκληση ε????

έχεις αγωνια?

φιλιααααααααααααααα

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Κοριτσάκια μου γεια σας και χαρά σας!!!!!!!!!!!!!

Επιτέλους κατάφερα να βρω λίγο χρόνο να σας γράψω τα νέα μου!

Καταρχάς να σας ευχαριστήσω όλες πάρα πολύ για τις ευχές σας!!!!:P:p:p

Γέννησα λοιπόν το αγγελούδι μου στις 22/01, με καισαρική τομή καθώς το μωρό είχε περιτύλιξη στο λαιμό και γι' αυτό το λόγο λοιπόν δεν έλεγε να κατέβει η κοιλούμπα. Είναι λίγο πιτσικολίνι καθώς γεννήθηκε 2.800, έτσι έχουμε βαλθεί στο φαϊ!!!!!!!!!! Είμαι τόσο χαρούμενη και συγκινημένη που ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι κρατάω στην αγκαλιά μου το μωράκι μου!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Από το μαιευτήριο έμεινα πολύ ικανοποιημένη, είναι πραγματικά πολύ σημαντικό να εισπράττεις συμπαράσταση σε αυτές τις πρώτες μέρες με το μωρό, είχα δε την ευελιξία να τον κρατώ στο θάλαμο όσο επιθυμούσα ώστε και να μην τον στερούμαι, αλλά και να βρίσκω στιγμές ηρεμίας ιδίως όταν πονούσα λόγο της τομής.

Με εξαίρεση την πρώτη μας μέρα στο σπίτι, που ήταν πολύ δύσκολη (να σημειώσω πως κοιμηθήκαμε εκείνο το βράδυ μόνο μισή ώρα!!!!!!), οι επόμενες φαίνονται να κυλούν πιο ομαλά με το μωράκι να κοιμάται 3-4 ώρες και εμένα να εξοικειώνομαι με τις αποστειρώσεις, τα ξενύχτια και τα τρελά πλυντήρια!!! Θηλάζω με τις βοηθητικές θηλές σιλικόνης, αν και το γάλα ουσιαστικά τώρα έχει ξεκινήσει να κατεβαίνει κανονικά οπότε του δίνω προς το παρόν και συμπλήρωμα.

Βλέπω έχουν απομείνει ακόμα μόνο η Marzab και η Νουνού. Λίγη υπομονή ακόμα κορίτσια και ο πελαργός έρχεται!!!!!!!!!!!!

Γεια σας κοριτσάκια μου! Όλες καλά;;

Πρίντσι μου καλωσήρθες!!!! Και πάλι να χαίρεσαι το μωρουλίνι σου!!

Αngel και εσύ να χαίρεσαι το μπεμπάκι σου και να σε βλέπουμε πιο συχνά!!

Αχ άντε με το καλό και η Σόφη και το Μαράκι ώστε να κλείσει ο κύκλος!!!

Ξαναβάζω το τελυταίο version της λίστας μας για ανανέωση:

Ιoasma

Eve ΠΗΤ 6-1-2010 - 6-1-2010

tao - ΠΗΤ 6-1-2010 - 20-12-2009

Xαρά - ΠΗΤ 03/01/10 - 17/12/09

Cristine30 - ΠΗΤ 7/1/10 - 21/12/09

Elkarak - ΠΗΤ ..... - 27/12/09

Glykoula26 - ΠΗΤ 10/1/10 - 27/12/09

annia - ΠΗΤ 8/1/10 - 2/1/10

keli ΠΗΤ 15/1/2010 -11/1/2010

Στέγια - ΠΗΤ 18/1/10 - 18/1/10

Λέγκω

μανιταρι - ΠΗΤ 24/1/10 - 7/1/10

manoulabebi

kthaleia - ΠΗΤ 10/1/10 - 9/1/10

marina28-ΠΗΤ 24/1/10 -16/1/10

Εrianton – ΠΗΤ…… - 17/1/10

lorreta - ΠΗΤ 14/1/10 - 18/1/10

Principessa - ΠΗΤ ....... - 22/1/10

NOYNOY

MARZAB

babyjes

Angel4 - ΠΗΤ ....... - 22/1/10

Λοιπόν εγώ αυτές τις τελευταίες ημέρες βλέπω μεγάλη εξέλιξη στην μικρή μας! Καταρχάς έχει αρχίσει και κοιμάται λιγότερο και θέλει παιχνίδια και προσοχή.. τρελαίνεται να την πηγαίνουμε βόλτα στο σπίτι και να παρατηρεί πράγματα, λέει συνέχεια 'αγκού' και έχει αρχίσει τα χαμογελάκια!! Επίσης έχει αρχίσει και κάθεται περισσότερο στο ρηλάξ και της αρέσει πολύ και το γυμναστήριο.. .ααα και τέλος τρελαίνεται για μουσική.. ακόμα και όταν της τραγουδάω εγώ που είμαι η σούπερ παράφωνη!!!! Είναι μια τρέλα σας λέω τώρα που μεγαλώνουν!!!!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Πρίνσι μου καλωσήρθες! Πολυ χαίρομαι που έζησες έτσι όμορφα αυτή τη μοναδική εμπειρία! Καλή προσαρμογή τώρα στο σπίτι και θα ανταλλάσουμε τις νέες μας εμπειρίες!

Νουνού με το καλό αύριο με έναν πόνο να γεννήσεις! Marzab με το καλό κι εσύ να αποκτήσεις το θησαυρούλη σου!

Χριστινάκι είδες για πότε μεγαλώνουν και σε ξετρελαίνουν με τα καμώματά τους? Έχω πάθει κι εγώ πλάκα με την τοσοδουλα μου γιατί άρχισε από τώρα τα χαμόγελα και κανά δυό φορές ήταν κακαριστά!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ιoasma

Λέγκω

manoulabebi

Εrianton – ΠΗΤ 17/1/10 - 16/1/10

NOYNOY

MARZAB

babyjes

Angel4 - ΠΗΤ ....... -22/1/10

4ywWp2.png

πρινσι καλως ηρθες και παλι!!να χαιρεστε το μωρουδακι σας και να το καμαρωσετε οπως επιθυμειτε!!μαρινακο τι κανεις?ολα καλα?εμενα σημερα ηταν πολυ ανησυχως αλλα αθορυβος.δεν κλαιει.ηθελε να κανει κακακια και σφιγγοταν αλλα τιποτα του εδωσα χαμομηλακι παιδικο και εκανε κατι λιγα το μεσημερι τωρα παλι τα ιδια.αυριο θα ερθει και ο παιδιατρος να το δει.μπανιο το κανετε καθε μερα το μωρακι σας?

4ywWp2.png

γεια σας κοριτσια!τι κανετε?ειναι καμμια εδω?

και εμενα ο μικρος δεν κοιμαται πολυ και θελει περισσοτερο αγκαλια και παιχνιδι και την ημερα και την νυχτα....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Ιoasma ΠΗΤ 8-1-2010 - 11-12-2009

Λέγκω

manoulabebi

Εrianton – ΠΗΤ…… - 17/1/10

NOYNOY

MARZAB

babyjes

Angel4 - ΠΗΤ ....... -22/1/10

:-D

Καλημέρα σε όλα τα ομορφα κοριτσάκια

Οπως καταλάβατε είμαι ακόμα εδώ!

Πρινσί μου να χαίρεσαι το μωρακι σου και να ειναι παντα υγιέστατο και τυχερό,χαιρουμαι που επέστρεψες χαρούμενη και πάνε όλα καλά!

Εγω κοριτσάκια μου δεν κοιμάμαι όλο το βράδυ και πονάω παρα πολύ από κατω δεν μπορώ καν να περπατήσω με μεγάλη δυσκολία!

Κοριτσάκια μου θέλω να σας ευχαριστήσω όλες πάρα πολύ για όλα δεν μετανιωσα ουτε μια στιγμη που στα κοριτσια του Ιανουαρίου και όχι του Φεβρουαρίου!Θελω να ξερετε οτι σας αγαπάω πολύ αν και δεν σας ξέρω προσωπικά και θέλω να σας ευχαριστήσω που μου λύνατε παντα ολες τις απορίες και τα ερωτήματα μου όσο χαζά και αν ήταν αλλα και το θαρρος που μου δίνατε πάντα και ένα καλό λόγο απο όλες σας!Ευχαριστώ που γίνατε φυλακες -φιλες- άγγελοι!Σας ευχαριστω που στην πιο όμορφη φάση τις ζωής μου είχα εσας!

Πολλά γλυκά φιλάκια σας εσας και τα ομόρφα μωράκια σας!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

ΝΟΥΝΟΥ με το καλό, με ένα πόνο και με ένα γερό μωράκι!!!!!!!!

Περιμένουμε νέα το συντομότερο!!

ΜΑΡΖΑΒ κι εσύ με το καλό κορίτσι μου! Μην το λες...και τα κοριτσάκια του Φεβρουαρίου είναι φοβερά ;) ξέρεις τι κλάμα έχουμε ρίξει με τα γεννητούρια μας;; Είναι κ αυτές οι άτιμες οι ορμόνες...

i1lzp2.png

Σοφακι μου με το καλο κοπελα μου γλυκεια!!!!!!!!!!!με το καλο να αγκαλιασεις το αγορακι σου!!!Περιμενω νεα!!!!!!!!!!!! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλημέρααααα

νυστααααζωωωωωω!!!!! με τάραξε το βράδυ...θήλαζε λίγο, κοιμόταν λίγο και μετά ξανά...... και τώρα μου λέτε οτι αργότερα θα κοιμάται λιγότερο?????????

Σόφι μου με το καλό σήμερα. Ολα να πάνε καλά ευχομαι.

Μαράκι και σένα σε βλέπω πολύ σύντομα μανούλα!

Απο πότε το βάζετε το παιδί στο ρελάξ?

Και μένα εχει αρχίσει και γίνεται ανήσυχο... Ελπίζω να μην αρχίσουν κολικοί...

Πάω να φάω πρωινό γιατί μεταααααααα

φιλια

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...