Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Katiamaxiking πως νιώθεις;Εγω έχω μια ανυπομονησία είναι η αλήθεια.Δεν κρατιέμαι που λέμε!Κ με διάθεση εννοείται στα ύψη όπως πάντα.

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

κοριτσια μου καλημερα σας...μαρακι μαρινα και λορετα περαστικα σας..ειναι και κ@λ@καιρος γαμωτο..εγω σημερα εχω συναντηση με τις μανουθλες δεκεμβριου..που με χανεις που με βρισκεις εξω ειμαι...στελιτσα ολα καλα με τον συζυξκ??τον εβαλες σε προγραμμα?:tongue:

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Άννια μου καλά κάνεις και βγαίνεις! Όσο μπορείς είναι απαραίτητο κι αυτό για να έχουμε κουράγιο να φροντίζουμε και τα παιδάκια μας! Αλήθεια με τις άλλες μανούλες πού συναντιέστε συνήθως κεντρικά?

Αλήθεια Χαρούλα ήθελα να σε ρωτήσω πώς πάει ο μικρούλης? Πέρασε σχεδόν ο Απρίλης, τώρα θα έχετε το ελεύθερο να κάνετε και καμιά βολτούλα παραπάνω!

Λορέττα τα συμπτώματα που αναφέρεις είχα κι εγώ ακριβώς, εύχομαι κυρίως να μην κολλήσει το παιδάκι σου και φυσικά να περάσει και σε εσένα γρήγορα!

Μαρία η δική μου φοράει το 2 νούμερο στο πάμπερς!

Η τοσοδούλα παίζει στο γυμναστήριό της και τα πιάνει τα κουκλάκια της μόνη της, συγκεκριμένα άρχισε να τα τραβάει με δύναμη και χτες ξήλωσε ένα! Πού τη βρίσκει τη δύναμη μια σταλιά ανθρωπάκος!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!

Λορεττάκι αχαχχα..απαιχτο το όνειρο με την κέλυ-αφεντικίνα-κέρβερο!!

Πως κατάφερατε να τον κοιμήσετε τον μικρούλη σας χωρίς μαμ το βράδυ;

Επίσης μην τσαντίζεσαι τόσο πολύ με την κουμπάρα σου γιατί δεν έχει κάνει ακόμα παιδιά και δεν γνωρίζει... κορίτσια και εγώ έχω αναθεωρήσει πολλά πράγματα που σκεφτόμουνα πριν το αστεράκι μου.. αφήστε που εδώ μέσα έχουμε μάθει και πολλά επιπλέον!!!

Μαρίνα μου ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!! Δεν έχεις ηρεμήσει καθόλου έτσι; Μια ο ένας, μια ο άλλος...τι να πω πέρα από κουράγιο και άντε την επόμενη εβδομάδα μπαίνει ο Μάης... θα φύγουν οι χαζοαρρώστειες που θα πάει....

Μαρία μου περαστικά και στην μικρούλα σου!! Εμένα φοράει Νο3 παμπερς και σε λίγο προβλέπω να το αλλάζω στο Νο4..

Αχχχ ήθελα να σχολιάσω διάφορα και τώρα δεν θυμάμαι τίποτα άλλο!

Εγώ από εχθές προσπαθώ να την βάλω σε πρόγραμμα.. δεν τις δίνω όπως μου είπατε νωρίτερα από 3 ώρες γάλα...βέβαια το βράδυ έκανα μια παρασπονδία και ήπιε στις 9 σκόνη 60μλ και στις 11παρά τη θήλασα κάι όλας..... Επίσης το βράδυ είχαμε πάλι τρελά κλάματα ... μια ώρα μπαινόβγαινα στο δωμάτιο να την ηρεμήσω....

Ααα και πραγματάκια πιάνει κανονικά αλλά δεν θυμάμαι από πότε..νόμιζω εδώ και 2 εβδομάδες..

PCqNp2.png

KAΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ!!!!!!!!!!

ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!

ΠΗΓΑΜΕ ΒΟΛΤΑ....Ω ΝΑΙ ΣΗΚΩΘΗΚΑΜΕ ΝΩΡΙΣ!!!!!ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΜΕΡΑ!!

ΜΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ΣΤΙΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ ΣΑΣ....

ΛΟΡΕΤΤΑΚΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ ΒΡΕ ΨΥΧΗ?

ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ?ΕΧΟΥΜΕ ΨΙΛΟΧΑΘΕΙ!!!

ΑΝΝΙΑ ΜΟΥ,ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ!!!!ΤΟ ΕΠΙΑΣΕΣ ΕΕΕ?;);););););)

ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΩ ΣΕ ΛΙΓΟ...

ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΕΙΣ?

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

ΕΜΕΙΣ ΚΟΛΛΗΣΑΜΕ ΕΔΩ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!

ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟΟΟΟ

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Χριστίνα μου ήθελα να σου το πω από χτες! Το κοριτσάκι σου κατά τη γνώμη μου έχει και εσένα θέμα με το μπιμπερό. Δε μπορεί να έφτασε 7 κιλά πίνοντας μόνο 60μλ το δύωρο, τρίωρο! Το βλέπω και στη δικιά μου, θα πάρει καιρό να το συνηθίσει! Ρώτα και το γιατρό αλλά εγώ το βλέπω υπερβολικό, ειδικά τώρα στην αρχή μέχρι να συνηθίσει να την αφήνεις ένα τρίωρο με μόνο 60-70 μλ. Ειδικά επειδή είναι μεγαλούτσικο μωράκι έχει ανάγκη από περισσότερο γαλατάκι, εκτός κι αν δε σου γκρινιάζει νωρίτερα από το τρίωρο! Αν πεινάσει όμως νομίζω ότι και στο δύωρο πρέπει να της δώσεις! Εγώ παλεύω μπορεί και 45' να πιει 60μλ και μετά από δύο ώρες προσπαθώ και πάλι και ό,τι πιει!

mGKop3.png60Jvp3.png

Εμεις φοραμε το 3 αλλα οριακα,σε λιγο παμε για 4.

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ 3 NEW BABY PAMBERS....

ΜΕΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΦΟΡΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΜΠΕΡΣ?

cIhqp3.png

9knMp3.png

ΑΝ ΔΕ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ Η ΝΟΥΝΟΥ ΗΘΕΛΕ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΜΠΕΡΟ...ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΠΜ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ.....ΟΛΟ ΤΟ ΞΕΧΝΑΩ...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...