Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα ξαναααααα!!!!!Τι κανετε;;;εγω ηπια και ενα καφεδακι με τη γειτονισσα γι αυτο και αργησα κοματι!!!Εμενα η ενοχληση ξεκιναει στα τελευταια 100 ml...

Λορετα...τη κελυ ειδες στον υπνο σου;;;ειχες εφιαλτες δηλαδη;;;χαχαχαχαχαχαχα αστειο κελακο μου αστειιιοοοοοοοοοοοοοοο!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Ante re paidiaaaaaaaaaa εμεις εδω τελειο καιροοοοοο!!Λορεταααα παμε για καφεεε;;; :) :) :)

Μαρακι περαστικα και παλι στη μικρουλα σου!Να σε ρωτησω κατι και αν θελεις απαντας δε θελω να γινομαι αδιακριτη(αλλα θα γινω λιγο :) ) Γιατι λες οτι δε μπορεις να κανεις αλλο παιδακι κοριτσι μου;ο γιατρος σου το ειπε;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

μεσες άκρες ετσι μου είπε και ήρθε ό βοηθός του και μου είπε οτι ειμαι μια περίπτωση που εξετάζουν στο πανεπιστημιο γιατί εχουν το φάκελο μου!Οχι κοριτσι μου δε είσαι αδιάκριτη ουτως ή άλλως σαν αδελφές μου σας έχω!Αλλα το δουλεύω πολύ καιρό μέσα μου!εχω ενα αστέρι σπιτι μου και τον αντρα μου που ενταξει θα το ξεπεράσω!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Να 'μαι κι εγώ σας διάβασα χτες αλλά ημουν πολύ χάλια έκανα και πυρετό και δε μπορούσα να γράψω! Νομίζω και η δική μου μικρή δε θα τη γλιτώσει την αντιβίωσ:(:(:(! Χτες 2-3 φορές έβηξε πάρα πολύ και σαν να δυσκολεύτηκε να αναπνεύσει, αφήστε που κι εμένα τρώει ελάχιστα! Ποιά 100μλ? Μετά τα 50 μλ αν κάνω και δώσω μπιμπερό ζορίζεται και στα μεγάλα κέφια πίνει άλλα 10-20μλ! Απλά προσπαθώ να την ταίζω ανά δύωρο! Χτες και το βράδυ έφαγε στις 12, στις 3, στις 6 και στις 9. Ξυπνούσε μάλλον επειδή δεν είχε φάει καθόλου καλά μέσα στη μέρα! Μαρία η δικιά σου για πόσες μέρες θα παίρνει την αντιβίωση? Ποιά παίρνετε? Κι εμένα βγάζει γαλατάκι με φλέγματα, την ίδια πορεία έχουμε!

Δε θυμάμαι τι άλλο ήθελα να σχολιάσω!:roll:

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...