Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

μεχρι προσφατα τον ειχαμε στο κρεβατι μας. Ζητησε μονος του να παει στο δικο του,δεν τον πιεσα ιδιαιτερα για να μην νομιζει οτι τον διωχνουμε τωρα που ηρθε το μωρο. Του το εφτιαξα ομορφο με αστερακια, μαξιλαρακια, ωραια σεντονακια..τρελαθηκε!! αλλα δεν το εχει μαθει ακομα..

Λογικο ειναι τοτε,σιγα σιγα θα μαθει ομως.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αρχισε να μου κάνει εμετους με φλέμα με αποτέλεσμα να βγαινει ολο το γάλα !

Εχει να πάρει βάρος ενα μήνα και εχασε και πήγε 4500 κιλά!αν τρωει καθε 4ωρο 100 ml και μένει μεχρι το βράδυ ξυπνια ζήτημα να κοιμάται μίση ώρα τι να κανει που να σταθεί η θερμίδα?

Τελικα δεν σου ειπε για υπερηχο να δειτε γιατι το βγαζει η εγω δεν θυμαμαι;

Y0zHp2.png?OgArctsO

Αρχισε να μου κάνει εμετους με φλέμα με αποτέλεσμα να βγαινει ολο το γάλα !

Εχει να πάρει βάρος ενα μήνα και εχασε και πήγε 4500 κιλά!αν τρωει καθε 4ωρο 100 ml και μένει μεχρι το βράδυ ξυπνια ζήτημα να κοιμάται μίση ώρα τι να κανει που να σταθεί η θερμίδα?

ποπο περαστικα....

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!

ξύπνησα και γω απο τις 7 για να ταισω τον μικρό ο οποιος πάλι ξύπνησε 2-3 φορές μεσα στην νύχτα αλλά τον ξανακοιμίζαμε χωρίς μαμ...

Μαράκι περαστικά στο κοριτσάκι σου. Πάντως έχεις δίκιο, πρέπει να είμαστε αποφασιστικές με τα παιδιά. Ετσι αισθάνονται και αυτά περισσότερη ασφάλεια!

Εγώ έλεγα "δε μπορώ να τον κοιμήσω το βράδυ, μόνο ο μπαμπάς του τον κοιμίζει" τελικά χθες εκατσα και τον κοιμισα χωρίς κουνημα παρακαλώ (με χαδακια)

Εμένα δε πιάνει μόνος του, μόνο αν του το δώσω στο χέρι. Μόνο την πιπίλα πιανει και τη βγάζει απο το στόμα του ο πονηρούλης.

Eve μου καιρό έχω να σε δω!!! πώς και έχεις τόση άδεια?

Κέλι σε είδα στον ύπνο μου!!!! Απίστευτο όνειρο! Και τα παιδιά σου...

Οσο γιαυτό που μου είπε η φίλη μου έπρεπε να της ειχα απαντήσει καταλλήλως αλλά επειδή ειναι η κουμπάρα μου και θα την παντρέψω την άλλη εβδομάδα ειπα να μη μαλλώσω...

Περιμένω τη μαμά μου η οποία μ'εκνευρίζει απίστευτα! Δε θέλω καθόλου! Μαλλώνουμε συνέχεια!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Εμενα πιανει τα παιχνιδακια που κρεμονται στο ριλαξ και το ενα το τραβαει και παιζει μουσικη.Κι εμενα μιλαει και ειναι πολυλογου σαν τη μαμα της:)βγαζει κατι ηχους τρομερους.:D

Y0zHp2.png?OgArctsO

ειμαι και λίγο στεναχωρημένη γιατι μπορει να μην μπορώ να κανω αλλα παιδάκια το ξερω απο την ημέρα που γέννησα αλλα το δουλευα μέσα μου δεν πειράζει και που έχω αυτο το παιδάκι θαύμα είναι γι΄αυτο και θέλω να την κάνω ενα καλό παιδί και όχι σπαστικό ανεξάρτητο και καλό παιδί!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Καλημερα Λορετακι,ωραιο ονειρο ειδες..:)εμενα βρηκες;;........Καταλαβαινω, κι εγω κρατιεμαι καποιες φορες γιατι δεν γινεται να μαλωνουμε με ολους αλλα ηταν χοντραδα μωρε.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

ειμαι και λίγο στεναχωρημένη γιατι μπορει να μην μπορώ να κανω αλλα παιδάκια το ξερω απο την ημέρα που γέννησα αλλα το δουλευα μέσα μου δεν πειράζει και που έχω αυτο το παιδάκι θαύμα είναι γι΄αυτο και θέλω να την κάνω ενα καλό παιδί και όχι σπαστικό ανεξάρτητο και καλό παιδί!

Μην αγχωνεσαι απο τωρα ειναι νωρις,εχεις χρονο να διαμορφωσεις χαρακτηρα.Κι οσο για 2ο ποτε δεν ξερεις,πολλες το ειπαν και ξαναεμεινα για πλακα.;)

Y0zHp2.png?OgArctsO

Ηθελα πάντα πάρα πολλά παιδάκια αλλα δεν πειράζει Κέλι μου αρκει αυτο που έχω να είναι υγιαίστατο και να το έχει ο Θεός καλά οπως και όλα τα παιδάκια του κόσμου !Ο Θεος τελικα μας επιφυλάσει πολλά !

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Ηθελα πάντα πάρα πολλά παιδάκια αλλα δεν πειράζει Κέλι μου αρκει αυτο που έχω να είναι υγιαίστατο και να το έχει ο Θεός καλά οπως και όλα τα παιδάκια του κόσμου !Ο Θεος τελικα μας επιφυλάσει πολλά !

Μας επιφυλασει πολλα αλλα να θυμασαι παντα οτι ποτε δεν μας δινει περισσοτερα απο αυτα που μπορουμε να αντεξουμε.Αυτο το εχω παντα στο μυαλο μου και οταν απογοητευομαι λεω :δε μπορει για να εγινε παει να παει οτι αντεχω και θα τα βγαλω περα.:wink:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...