Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλημεεεεεεεεραααα!!!Μια παρουσια και εφυγα για το σχολειο!Πολυ νωρις δεν εκλεισε εχτες το καφε μας;;εχουμε χασει τη φορμα μας μου φαινεται!!!!

Εμεις ολα καλα....εξον του οτι ο μικρος ξυπνησε πολυ νωρις σημερα 6 για να φαει και δεν εφαγε και ολο το γαλα του....εκει που τρωει τον πιανει αυτο το πραγμα που δειχνει οτι κατι τον ενοχλει γυρναει απο δω γυρναει απο κει παει να πιει αλλα ζοριζεται το βγαζει αλλα θελει κι αλλο και τελικα δε πινει αλλο.....μου αφησε 60 γραμμαρια και προβλεπω να το κανουμε σκ@τ@ το σημερινο προγραμμα...τεσπα!

Παω και ερχομαι για τα νεοτερααα!!!Φιλακιαααααααααα!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα.Πηγαν κι εμενα τα παιδακια μου σχολειο,η μικρη βλεπει τον μαστορακο και η πιο μικρη της παρεας κοιμαται.Κι εμενα εχει ανησυχια αυτες τις μερες και οταν πινει γαλα στην αρχη διχνει κατι να την ενοχλει αλλα οχι συνεχεια.Εμενα ξυπναει στις 5 αυτες τις μερες αλλα καλο μου φαινεται μπρος στα βραδυνα ξενυχτια που εχω περασει ειναι λουκουμι το 5.:)Ο καιρος μου την εχει δωσει παρααα πολυ,ποτε θα φτιαξει επιτελους να πηγαινω στην θαλασσιτσα;;εχει τρελλο αερα λεμε εδω γκρρρρρ..

Y0zHp2.png?OgArctsO

Καλημέρα κοριτσάκια μου !Εμεις εχθες δεν ήμασταν και στα πολύ καλά μας η μικρή τελικά πήρε αντιβίωση!ολη την ημερα γκρίνια και στα χέρια μου!δεν κοιμηθηκε σχεδόν καθόλου ολη την ημέρα και το βραδυ!Πήρα μια απόφαση να γίνω λίγο πιο δυναμική παντα ήμουν αλλα τωρα με την μικρή είχα μαλθακέψη δεν γίνεται αλλο κοντζαμ παιδαγωγοι να μην μπορούμε να κάνουμε κουμάντο ενα μώρο!Γι΄αυτο και αρχησα απο τις 6 που μετα απο όλο το βράδυ αποφάσησε να κοιμηθεί τότε την αλλαξα την ταισα την έβαλα στο ριλάξ να παίξει μέχρι να βαρεθεί μετα την έβαλα στο κρεβάτι της με μουσική την πήρα αγκαλιά για πέντε λεπτά και κοιμήθηκε!Θα την βάλω σε πρόγραμμα τέλος!Θα την ξυπνήσω σε λίγο θα την αφήσω στο κρεβάτι της μεχρι να κλάψει θα την αφήσω λίγο να κλάψει θα την αλλάξω και θα την βάζω απο παιχνίδι σε παιχνιδι μέχρι να κουραστεί!δεν γίνεται τα χεεεεεεεεεεερρρρρρρρρρρρρριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιάαααααααααααααααα μου εχω συνδρομο καρπιαίου σωλήνα και καμιά βοήθεια!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

και μένα τα ιδια κάνει στο φαγητο τρώει ανα 4 ώρες 100 ml και κάνει το κεφαλι απο δω και απο κει σαν να ζορίζεται απο κάτι αλλα δεν νομίζω ναζια είναι!τωρα ξυπνησε και επειδή γραφω στο λαπτοπ και δεν της δίνω σημασια κλαίει ψευτικα!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!

εχω ξυπνησει 4 φορες το βραδυ, οχι για το μωρο, για τον μεγάλο!

με φωναζε να κοιμηθω στο κρεβατι του, τρελαθηκα με τα πηγαινε-ελα..

δυσκολη μερα η σημερινη...

ωρες ωρες αναλογιζομαι ποσο ξεκουραστα ηταν καμια φορα οταν δουλευα σε σχεση με το 24 ωρες στο σπιτι...

εσεις τι δουλεια κανετε και ΠΟΤΕ γυριζετε?

εγω ειμαι μηχανικος, δουλευω σε μια μεγαλη εταιρια και γυριζω το μαρτιο του11. εχω καιρο ακομα....!!

Καλημερα Μαρακι μου εδω ειμαι...Αποφασιστικη σε βλεπω σημερα.Καλα θα κανεις γιατι εχεις σοβαρο προβλημα με το χερι και πρεπει να προσεχεις μην κανεις εγχειριση.Αυτο τωρα που γυρνανε το κεφαλι τι ειναι;παντως ναζια δε νομιζω εμενα ου φαινεται ενοχληση.Σκεφτηκα μηπως δεν της αρεσει το γαλα αλλα αφου το κανουν και εσας;

Y0zHp2.png?OgArctsO

εμένα σήμερα μου είπε μια φίλη μου για τον θηλασμό. "Ε φτάνει τόσο, εκανες το κομμάτι σου, κόψτο να φας σαν άνθρωπος":shock:

Τι να απαντήσεις?

και να πω οτι γκρινιάζω που δε μπορώ να φάω!!!

τι κομπλεξ θεε μου!!:twisted:

Καλημερα Μαρακι μου εδω ειμαι...Αποφασιστικη σε βλεπω σημερα.Καλα θα κανεις γιατι εχεις σοβαρο προβλημα με το χερι και πρεπει να προσεχεις μην κανεις εγχειριση.Αυτο τωρα που γυρνανε το κεφαλι τι ειναι;παντως ναζια δε νομιζω εμενα ου φαινεται ενοχληση.Σκεφτηκα μηπως δεν της αρεσει το γαλα αλλα αφου το κανουν και εσας;

μηπως δεν πεινανε αλλο??

Διαφημίσεις

Καλημερα Ευα,ζηλευει το μωρο και σε φωναζει η το εκανε και πριν;

μεχρι προσφατα τον ειχαμε στο κρεβατι μας. Ζητησε μονος του να παει στο δικο του,δεν τον πιεσα ιδιαιτερα για να μην νομιζει οτι τον διωχνουμε τωρα που ηρθε το μωρο. Του το εφτιαξα ομορφο με αστερακια, μαξιλαρακια, ωραια σεντονακια..τρελαθηκε!! αλλα δεν το εχει μαθει ακομα..

Αρχισε να μου κάνει εμετους με φλέμα με αποτέλεσμα να βγαινει ολο το γάλα !

Εχει να πάρει βάρος ενα μήνα και εχασε και πήγε 4500 κιλά!αν τρωει καθε 4ωρο 100 ml και μένει μεχρι το βράδυ ξυπνια ζήτημα να κοιμάται μίση ώρα τι να κανει που να σταθεί η θερμίδα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...