Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΟΥΛΗ ΜΑΣ.....

ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΙΠΑ,ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΩ ΚΑΘΟΤΙ ΕΧΤΕΣ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ, ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ

Ε ΔΕ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΕ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ...ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΟ.......

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ax βρε στελιτσα ολες λιγο πολυ τα εχουμε αυτα..κατσε συζητησε τα μαζι του οτι δεν μπορεις να τον εχεις ολη μερα οτι εστω 1-2ωριτσες να τον κοιταει εκεινος να ξεκουραζεσε και εσ =υ λιγο να κανεις ενα μπανιο βρε αδερφε..αλλα ηρεμα και με συζητηση ναι??

:-D

ΔΕ ΣΥΖΗΤΩ ΤΙΠΟΤΑ,ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ.....

ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΨΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΥΖΥΓΟΣ,ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

χαχα ετσι του κανω και εγω οταν μου ζηταει τρελιτσες και εγω σερνομαι απο την κουραση και τον βλεπεις την επομενη μερα και θα βοηθησει στις δουλειες και θα προσεξει τα παιδια χαχαχα

χαχα ετσι του κανω και εγω οταν μου ζηταει τρελιτσες και εγω σερνομαι απο την κουραση και τον βλεπεις την επομενη μερα και θα βοηθησει στις δουλειες και θα προσεξει τα παιδια χαχαχα

ΣΩΣΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ?

cIhqp3.png

9knMp3.png

ΑΥΤΗ ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΠΑΝΩ ΜΟΥ!!!!

ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ...

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ 2# ΕΜΒΟΛΙΟ

ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ ΤΕΛΕΙΟΥΣ!!!

ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΙΝΩ ΣΙΔΗΡΟ,ΑΣΒΕΣΤΙΟ ΟΠΩΣ ΕΠΑΙΡΝΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΟΣΟ ΘΗΛΑΖΩ....ΔΕ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΠΑΡΕΑ......

cIhqp3.png

9knMp3.png

εγω δεν ξεκινησα ακομα σε 10μερες που θα παω στο γιατρο θα παω να κανω μετα εξετασεις αν και αιματοκριτης μου οταν γεννησα ηταν 40...και για 2μηνες μετα την γεννα επαιρνα σιδηρο..

Διαφημίσεις

ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΑΝΩΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΣΤΕΡΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ,ΑΣΒΕΣΤΙΟΥ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

ΑΧ ΑΝΝΙΑ ΜΕ ΣΕΝΑ ΘΑ ΞΑΝΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ.....

ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ?

Ο ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ ΣΟΥ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΕΕΕ?ΥΠΟΜΟΝΗ.....ΤΟ ΔΟΝΤΑΚΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ?

Η ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ,ΔΕ ΜΑς ΕΧΕΙΣΑ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ,ΦΤΟΥ ΣΤΗ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΣΟΥ....

ΑΑ!ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΟΥ?ΕΔΩ ΣΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ....

cIhqp3.png

9knMp3.png

ναι το ειδα ε πρεπει να κατσουμε να βγαλουμε αλλα πιστεψε με τρεχουμε και οι δυο σαν παλαβοι που το μονο που σκεφτομαστε ειναι να στηθουμε για φωτο..ασε που η μαρια δεν θελει να βγαζει με τιποτα..γενικα ειναι ησυχη απλα με στεναχωρει το οτι δεν θελει καθολου τον μπεμπη τον αγνοει παντελης(ελκαρακο)

ΑΝΤΕ ΔΕ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ....

ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΤΕ Η ΘΑ ΠΑΤΕ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...