Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσακια..Χριστινακι δε κανει να την ταιζει πριν περασει το 2ωρο χαλαει το στομαχακι του,θα πρεπει οσο μπορεις να την ηρεμεις μεχρι να περασουν 2 ωριτσες..........Πρινσιιιιι που εισαι εσυ βρε παιδι μου;;

τσα!!! Εδώ, εδώ, είμαι!!! Απλά σιδερώνω και κάτι πουκάμισα του άντρα μου γιατί μαζεύτηκαν 7-8 και δε με παίρνει άλλο....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Συμφωνω.....μονο ετσι αλλωστε θα μαθει οτι οταν σου δινουν φαγητο το τρως γιατι μετα.....θα πεσει πεινα!!!Αν την ταιζεις συνεχεια πως θα μπει σε προγραμμα;Καλημερα σε ολες σας!

Κελακο μου πηγα και πηρα τον μεγαλο μου το πμ μου το πηρες;

Ναι βρε ελένη μου δεν αντιλέγω, αλλά επειδή μέχρι τώρα τη θήλαζα και υποτίθεται ότι ο θηλασμός είναι ανεμπόδιστος, χωρίς πρόγραμμα και όποτε ζητάει το μωρό... έχει καλομάθει μάλλον η μικρή μου... να δω τώρα πως θα το καταφέρω αυτό....

PCqNp2.png

Χριστινακι καλυτερα να ρωτησεις και τον παιδιατρο σου αλλα εμενα ετσι μου εχει πει πριν 2ωρο με τιποτα,στην μεγαλη αναγκη εδινα χαμομηλι οταν ουρλιαζε...Καλυτερα να φτιαχνεις μονο 70 οσο τρωι δηλαδη μεχρι να στρωσει για να μην το πετας και αν την περνει ο υπνος την ωρα που τρωει να προσπαθεις να την ξυπνας............Ελενιτσα τωρα το ειδα...

Y0zHp2.png?OgArctsO

Ναι βρε ελένη μου δεν αντιλέγω, αλλά επειδή μέχρι τώρα τη θήλαζα και υποτίθεται ότι ο θηλασμός είναι ανεμπόδιστος, χωρίς πρόγραμμα και όποτε ζητάει το μωρό... έχει καλομάθει μάλλον η μικρή μου... να δω τώρα πως θα το καταφέρω αυτό....

Ναι αλλο ο θηλασμος και αλλο το μπουκαλι.Σιγα σιγα θα φτιαξει...

Y0zHp2.png?OgArctsO

[/b]

τσα!!! Εδώ, εδώ, είμαι!!! Απλά σιδερώνω και κάτι πουκάμισα του άντρα μου γιατί μαζεύτηκαν 7-8 και δε με παίρνει άλλο....

Κι εγω τα αραδιασα στον καναπε μπας και φιλοτιμηθω και τα σιδερωσω.:)τα πουκαμισα ειναι τα χειροτερα μου..

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Ναι αλλο ο θηλασμος και αλλο το μπουκαλι.Σιγα σιγα θα φτιαξει...

Ετσι ακριβως!Λογικο ειναι να ειναι μαθημενη αλλιως η μικρη!Συμφωνω κι εγω καλυτερα να μιλησει με τον παιδιατρο!

Μην ανησυχεις θα ρθει στα ισια της!Ομως να ρωτησω;γιατι της αρχισες μπουκαλι;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Θα πάμε την Τετάρτη παιδίατρο για το εμβολιάκι, άρα θα την ρωτήσω όλα αυτά!

Ελένη μου θέλω σιγά σιγά να αποθηλάσω και γι'αυτό το ξεκίνησα ώστε να το κάνω σταδιακά και να μην πάρω χάπι!

Πείτε με μαζόχα αλλά μ'αρέσει πολύυυυ το σιδέρωμα!!! Και τα πουκάμισα!!!:D:D

PCqNp2.png

Χριστινάκι κι εμένα προ εγκυμοσύνης μου άρεσαν πάρα πολύ και όλοι με κορόιδευαν, αλλά τώρα έχω αρχίσει να τα σιχαίνομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοριτσάκια πάω για τάισμα, φιλιά!!!

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!!!!!!!!!!

ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ.....

ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΩ:

ΜΑΝΙΤΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΔΕ ΒΡΙΣΚΩ ΛΟΓΙΑ.....ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ!!!ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΦΕΡΕ!!!!

ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Η ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ...

ΚΕΛΑΚΟ ΚΟΥΚΛΑ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΣΑΧΠΙΝΑ ΚΙΑ ΓΛΥΚΙΑ.....

ΜΑΡΑΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΜΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ.....

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΣΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΩΡΑΡΙΟ.....ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ....

ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΧΤΕΣ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 8-1 ΞΥΠΝΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΕ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΒΡΑΔΥ......

ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ....ΕΧΤΕΣ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΛΕΝΑΚΙ ΣΕ ΒΑΦΤΙΣΙΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΣΟΥΠΕΡ...ΓΙΟΡΤΑΖΕ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΑΜΕ ΣΟΥΠΕΡ.....

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ...ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕΤΑ...

ΑΝΝΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ?

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Η αληθεια ειναι οτι θα σ πω μαζοχα.Αλλα θα σε δεχτω ετσι και θα σου κανω μια προταση,μιας και σ'αρεσει τοσο πολυ δεν ερχεσαι λιγο απο εδω;;;αλλα ασε γιατι ειναι τοσα πολλα που θα το σιχαθεις σιγουρα.:):)

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Χριστινάκι έχω διαβάσει διαφορα βιβλία για τον ύπνο! Αυτο που λένε ειναι να προσπαθείς να ΜΗ βάζεις το παιδί κοιμισμένο στην κούνια του. Γιατί εκεί που κοιμάται στην αγκαλια της μαμάς του, ξυπνάει μόνο του στο σκοτάδι και φοβάται. Θα την βάζεις μισοκοιμισμένη και θα προσπαθείς να κοιμάται μόνη της μετά (δυσκολο αλλά προσπάθησε) με κανένα χαδάκι ή οτι της αρέσει. Οταν θα ξυπνήσει την επόμενη φορά (όπως ξυπνάμε και εμείς μέσα στη νύχτα αρκετές φορές) δε θα φοβηθεί και δε θα κλάψει...

αυτααααααααααα και ο θεός βοηθός.

εμείς εδώ γκρινιάζουμε!!!!!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Πείτε με μαζόχα αλλά μ'αρέσει πολύυυυ το σιδέρωμα!!! Και τα πουκάμισα!!!:D:D

Γιατι παρακαλω να σε πουμε μαζοχα;;;;οχι βεβαια!!!ισα ισα!!ΕΣΥ να μας πεις που μενεις...να σου στελνουμε και τα δικα μας...αμ πως...προκειμενου να σε ευχαριστησουμε....ε...θα θυσιαστουμε!!! :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Χριστινάκι έχω διαβάσει διαφορα βιβλία για τον ύπνο! Αυτο που λένε ειναι να προσπαθείς να ΜΗ βάζεις το παιδί κοιμισμένο στην κούνια του. Γιατί εκεί που κοιμάται στην αγκαλια της μαμάς του, ξυπνάει μόνο του στο σκοτάδι και φοβάται. Θα την βάζεις μισοκοιμισμένη και θα προσπαθείς να κοιμάται μόνη της μετά (δυσκολο αλλά προσπάθησε) με κανένα χαδάκι ή οτι της αρέσει. Οταν θα ξυπνήσει την επόμενη φορά (όπως ξυπνάμε και εμείς μέσα στη νύχτα αρκετές φορές) δε θα φοβηθεί και δε θα κλάψει...

αυτααααααααααα και ο θεός βοηθός.

εμείς εδώ γκρινιάζουμε!!!!!

Χμμμ ναι και εγώ το έχω διαβάσει κάπου, αλλά βασικά πως να το κάνω αφού κοιμάται θέλοντας και μη την ώρα που πίνει γάλα;; Την κουνάω από δω, την κουνάω απο κεί...τίποτα!! :-)

Nα μου στέλνετε εσεις τα ρούχα σας για σιδέρωμα, αλλά ποια θα έρχεται από δω για μαγείρεμα, σκούπισμα, σφουγγάρισμα κλπ κλπ;;;

PCqNp2.png

Nα μου στέλνετε εσεις τα ρούχα σας για σιδέρωμα, αλλά ποια θα έρχεται από δω για μαγείρεμα, σκούπισμα, σφουγγάρισμα κλπ κλπ;;;

ε....με το μπαρδον κι ολας...αλλα δεν ειπε καμια οτι της αρεσει κατι απο αυτα!!Εμεις βρε κουτο...για σενα το κανουμε....να εχεις μια ακομα ευχαριστιση στη ζωη!ατελειωτο σιδερωμα!!:tongue::tongue::tongue::tongue:κουτο...κουτο...κουτο....!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...