Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 46 λεπτά , little miracle είπε:

Δυστυχως επιβεβαιωθηκα. εκανα την χοριακη κοριτσια μου , μολις βγηκε … αρνητικη… 

Σε νιώθουμε μόνο αυτό θα πω. Πάρε  το χρόνο σου να ημερήσεις και Μέρα με την μέρα θα είσαι καλύτερα. Ότι θέλεις μας στέλνεις. ♥️

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

ΜΑΝΙΤΑΡΙ,έχω να πάω Σαντορίνη από μικρό παιδί,και δε θυμάμαι πολλά.Από τα Φηρά είμαι.Σε λίγους όμως μήνες θα εγκατασταθούμε μόνιμα στη Νάξο(το έχουμε λατρέψει αυτό το μέρος κι είπαμε να μεγαλωσουμε εκεί΄τα παιδάκια μας.Πιστεύω οτι κι εσείς κάνετε πολύ καλάπου θα πάτε!Μπράβο!

Οσο για τις πάνες που ρώταγες,εγώ στο πρώτο παιδι που είναι κορίτσι είχα βολευτεί τα pumpers και μετα τα babylino,ενώ όσες φορές πήρα libero λερωνόταν.Ενώ τώρ με το γιο μου μόνο με τα libero είναι εντάξει.Πρεπει να ειναι πιο φαρδυα στη μεσουλα για το πουλακι.

christine 30 κι εγώ το πάθαινα υτό με τις πιπίλες κα βρήκα οτι για να μη μπαίνει σαπουνάδα δεν πρέπει να τις ζουλάς όταν τις πλένεις.

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσακια

ειρηνουλα να σου ζησει το κουκλακι σου κριμα που περασε αυτη την ταλαιπωρια το καημενουλη..:-(

αννια κουκλακι και το δικο σου:D

νουνου με το καλο και με εναν πονο.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Καλημερα!! Γένησα και εγω στις 22/1 21:40 ενα κοριτσακι 3 κιλα και 51 πόντους, ειναι παρα πολύ καλη και υγειεστατη! εχουμε γυρισει σπιτι αλλα κατι πηγε στραβα με τα ραματα και δεν μπορουσα μεχρι σημερα να κουνηθω και ακομα δεν μπορω να κάτσω,δεν εχω διαβασει τα προηγουμενα ποστ ευχομαι να ειστε ολες καλα και να χαιρεστε τα παιδακια σας.

dmDAp3.png

m31riaw4td851ovq.png

Στέγια μου,να σου ζήσει κι εσένα το μωράκι σου!!Να είστε καλά και να το χαίρεστε!!Ο δικός μου είναι καλύτερα τώρα.Περάσμε μια ταλαιπωρία με νοσοκομεία και με το γιατρό που έκανε λάθος διάγνωση,έδινε λάθος φάρμακα στο παιδί και τελικά χειροτέρεψε..άστα!Αλλαξαμε γιατρό και τέλος καλό όλα καλά:Πάντως δεν μπορώ να εμπιστευτώ τους γιατρούς!Εχω φοβηθεί μετα απ'αυτό.Κι ακου και τον καθένα να σου λέει τη γνώμη του κα μπερδεύεσαι.Τελικά το ένστικτο του γονιου μετράει.

ERIANTON καλώς ήρθες κι εσυ με τον παίδαρο σου!

ΑΝΝΙΑ κ ο δικός σου είναι...κουκλί!!Να τον χαίρεσαι

ΝΟΥΝΟΥ,σου εύχομαι με το καλό να γεννήσεις κι εσύ!Αν δεν έχεις ήδη γεννήσει!!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάρες μου!!!

πώς είστε?

Εμείς πολύ καλά.....

Πού βόσκετε σήμερις?

Σάββατο και το περνάτε οικογενειακά?

Πολλά φιλάκια...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Καλησπέρα!

Εμείς τελικά βγήκαμε βολτίτσα σήμερα και ήταν σουπερ! μου έκανε και μένα καλό!

Το μωρό μου ήταν λίγο γκρινιάρικο σήμερα, ήθελε μαμ, τον τάιζα, σε 5 λεπτά κοιμόταν, μετά έκλαιγε και μετά πάλι λίγο μαμ και όλο απο την αρχή!! και να νυστααααααααζωωωωωω...τελικά κοιμηθηκαμε κανένα δύωρο και ηρεμήσαμε. Τώρα θα δούμε πως θα πάει.

Marigo πήρα τα χρήματα του ικα και τώρα πρέπει να πάω στον οαεδ. εκτος απο το 6μηνο παίρνουμε και ένα ακόμη επίδομα ε? πόσο είναι? το 6μηνο ποσα χρήματα είναι το μήνα? τι χαρτιά χρειάζεται; ευχαριστώ πολύ

σας φιλω προς το παρόν

jXj1p2.png?DWVm7y7O

κοριτσια καλησπερα κι απο μενα!@!!!!ακομη εδω angel4 να χαιρεσαι το μωρακι σου να σας ζησει να ειναι γερο και τυχερο στη ζωη του....babyjes ελπιζω την ωρα που σου γραφω να κρατας στα χερια σου το ποιο πολυτιμο δωρο της ζωης...το παιδακι σου....κοριτσια μειναμε εγω και η μαρια....εγω μαλλον για δευτερα με κοβω τελικα.ο τεμπελακος δεν λεει να βγει.και πλεον θα ειναι και επισημα ο πρωτος του φεβρουαριου αφου τη δευτερα εχουμε πρωτομηνια....φιλια

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

καλησπερα κοριτσακια μου γλυκα τι μου κανετε?

εμεις σημερα που ειχε ωραιον καιρο βγηκαμε βολτιτσα πηραμε και στολη και αυριο που θα βγουμε βολτα με το μπαμπα αν φυσικα ειναι παλι καλος ο καιρος θα του τι φορεσουμε.

και ναι επιτελους θα βγω σημερα και θα παω για ποτακι τελεια

σας καληνυχτιζω παω να ετοιμαστω φιλακια πολλα σε ολες

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια μου γλυκα τι μου κανετε?

εμεις σημερα που ειχε ωραιον καιρο βγηκαμε βολτιτσα πηραμε και στολη και αυριο που θα βγουμε βολτα με το μπαμπα αν φυσικα ειναι παλι καλος ο καιρος θα του τι φορεσουμε.

και ναι επιτελους θα βγω σημερα και θα παω για ποτακι τελεια

σας καληνυχτιζω παω να ετοιμαστω φιλακια πολλα σε ολες

ποτακι?????μπραβο χαρουλα μου πιες και για μενα ενα

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Angel να το χαίρεσαι το παιδάκι σου! Πάω να σου ευχηθώ και επίσημα και από εδώ και πέρα θα ανταλάσσουμε εμπειρίες για τα παιδάκια μας!

Χαρούλα στην υγειά σας! Πιες και κανένα ποτάκι για μας και μακάρι να σας κάνει τη χάρη ο καιρός και να πάτε και αύριο τη βολτούλα με το παιδάκι σας! Πες μας τη στολή θα πάρετε!

Νουνού,1 μέρα έμεινε *αν όχι και λιγότερο* και θα αντικρύσεις κι εσύ το αντράκι σου!

Πάντως κι εγώ είμαι στην ίδια κατάσταση με σένα Λορεττάκι, λίγο μαμ μετά νάνι, μετά κακά, μαμ, νάνι και όοοολο από την αρχή!!!Από χτες κάνει συνέχεια αυτό, ελπίζω το σημερινό βράδυ να είναι λίγο καλύτερα γιατί θα τα παίξώ τελείως σε λίγο!

mGKop3.png60Jvp3.png

Χαρά μου ποτάκι??Πίες ένα για όλες μας....

Καλός θα είναι αύριο ο καιρός άντε να κάνετε βόλτα με την στολή σας....

ΝΟΥΝΟΥ μου.....κοριτσάρα μου έ-έ-έρχεται!!!

Λορέτα και μένα σήμερα πολύ φαί..Διάβασα πώς την 12 και 24 μέρα όπως και την 12 και 24 εβδομάδα τρώνε πάρα πολύ...Μου φαίνεται πως ισχύει πάντως....

Αντζελ να σας ζήσει η ζουζούνα...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

γεια σας κορίτσια ήρθα μια βόλτα απ το καφέ του Απριλίου.Εσεις έχετε περάσει στην επομενη φάση, εμεις ασχολούμαστε ακόμη με τους πόνους μας,τα πράγματα του μω ρού που πρέπει ν αγοράσουμε κλπ.Να χαίρεστε τα μωράκια σας.Εγω είμαι 30 εβδομάδων κ 2 ημερών.Νόμιζα πως δεν θα προλαβαίνεται να μιλάτε τις πρώτες μέρες μετά τον τοκετό...

ntesehjufpgrhgvn.png

Καλησπέρα!

Marigo πήρα τα χρήματα του ικα και τώρα πρέπει να πάω στον οαεδ. εκτος απο το 6μηνο παίρνουμε και ένα ακόμη επίδομα ε? πόσο είναι? το 6μηνο ποσα χρήματα είναι το μήνα? τι χαρτιά χρειάζεται; ευχαριστώ πολύ

σας φιλω προς το παρόν

Αρχικά θα σου δώσουν ένα επίδομα τοκετού,το οποίο όμως δε θυμάμαι πόσο είναι.Μου φαίνεται είναι γύρω στα 400-600 ευρώ,αλλά θα ρωτήσω και την κουνιάδα μου που το πήρε πρόσφατα.Αυτό το επίδομα πάει βάσει μισθού.Μετά για να πάρεις το 6μηνο πρέπει να τελειώσει η άδεια λοχείας και η περσινή σου άδεια η καλοκαιρινή(αν δεν την εχεις πάρει).Αν θέλεις μπορείς αντι για μειωμένο ωράριο να πάρεις μαζεμένα 3 μήνες ακόμα.οπότε 2μηνες της λοχείας+1μηνας καλοκαιρινή άδεια+3 μήνες(από μειωμένο)=6μήνες και μετά το εξάμηνο,οπότε μπορείς να καθήσεις 12 μήνες.Διαφορετικά κάθεσαι 9 μήνες και διαλέγεις ή 2 ώρες μειωμένο για 1 χρόνο αφού γυρίσεις ή 1 ώρα για 2 χρόνια.

Τώρα,τα λεφτά που παίρνεις το μήνα είναι 650 ευρώ.Στα βάζουν σε ένα λογαριασμό στην εθνική.Τα πρώτα στα αργούνε συνήθως κανα μηνα.Και γενικά πρέπει να έχεις λίγο εως πολύ υπομονή γιατί δεν είναι πολύ συνεπής στις ημερομηνίες.Μπορεί να μη σου δώσουν ένα μήνα και να τα πάρεις μαζί τον επόμενο.

Δικαιολογητικά:1)ενσημα 2 τελευταίων χρόνων

2)αριθμός λογαριασμού εθνικής,3)ΑΦΜ και Αριθμός μητρώου ικα,4)βεβαίωση απο τον εργοδότη,που στη δίνει ο οαεδ να την πα να στην υπογραψουν,5)μια υπεύθυνη δήλωση που σου δίνουν εκεί.

Το μόνο που πρέπει να ρωτήσεις είναι μέχρι πότε μπορείς να φτιάξεις τα χαρτια για το6μηνο.εμένα μου είχαν πει μόλις τελειώσει η άδεια λοχείας και η καλοκαιρινή μου άδεια,όχι πιο πριν και μέχρι 2 μηνες μετα.

Αυτά!!ότι άλλο θες πες μου

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...